Feedback

Zoekresultaat - inzien document

ECLI:NL:RBZWB:2020:2365

Instantie
Rechtbank Zeeland-West-Brabant
Datum uitspraak
02-06-2020
Datum publicatie
09-06-2020
Zaaknummer
AWB- 20_6298 VV
Rechtsgebieden
Bestuursrecht
Bijzondere kenmerken
Voorlopige voorziening
Inhoudsindicatie

Ambtshalve verwijderen uit BRP

Vindplaatsen
Rechtspraak.nl
Verrijkte uitspraak

Uitspraak

RECHTBANK ZEELAND-WEST-BRABANT

Bestuursrecht

zaaknummer: 20/6298 BRP VV

uitspraak van 2 juni 2020 van de voorzieningenrechter in de zaak van

[naam verzoeker] , te [woonplaats verzoeker] , verzoeker.

1 Procesverloop

Verzoeker heeft bij brief van 30 april 2020, door de rechtbank ontvangen op 6 mei 2020, verzocht om een voorlopige voorziening met betrekking tot een boete van € 200,-- op grond van artikel 2.21 of 2.22 van de Wet basisregistratie personen.

De voorzieningenrechter heeft met toepassing van artikel 8:83, derde lid, van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) behandeling ter zitting achterwege gelaten.

2 Beoordeling

Uit het verzoek van verzoeker blijkt niet door welk bestuursorgaan de boete is opgelegd. Daarom is in de Awb de verplichting opgenomen dat de verzoeker tezamen met het verzoek om voorlopige voorziening ook een kopie moet meesturen van het besluit waar hij het niet mee eens is.

Bij brief van 6 mei 2020 heeft de griffier van de rechtbank verzoeker gewezen op (onder meer) deze verplichting en hem een termijn van één week gegund om dit verzuim te herstellen. Daarbij is aangegeven dat het verzoekschrift niet-ontvankelijk verklaard kan worden als het verzuim niet hersteld wordt.

Omdat verzoeker tot op heden niet heeft voldaan aan de verplichting om een kopie van het besluit toe te sturen, is het verzoek niet-ontvankelijk. Daarom zal de voorzieningenrechter de zaak zonder behandeling ter zitting afdoen als hierna vermeld.

3 Beslissing

De voorzieningenrechter:

verklaart het verzoek niet-ontvankelijk.

Deze uitspraak is gedaan door mr. G.M.J. Kok, voorzieningenrechter, in aanwezigheid van mr. P.H.M. Verdonschot, griffier op 2 juni 2020 en openbaar gemaakt door middel van geanonimiseerde publicatie op www.rechtspraak.nl.

De griffier is niet in de gelegenheid deze uitspraak mede te ondertekenen.

P.H.M. Verdonschot, griffier G.M.J. Kok, voorzieningenrechter

Tegen deze uitspraak staat geen rechtsmiddel open.

Afschrift verzonden op: