Feedback

Gevonden zoektermen

Zoekresultaat - inzien document

ECLI:NL:RBSHE:1999:AF0181

Instantie
Rechtbank 's-Hertogenbosch
Datum uitspraak
19-10-1999
Datum publicatie
09-08-2006
Zaaknummer
99/31 R
Rechtsgebieden
Civiel recht
Insolventierecht
Bijzondere kenmerken
Eerste aanleg - enkelvoudig
Inhoudsindicatie

Overlijden saniet leidt tot voortzetting schuldsanering ter liquidatie activa met aansluitend beëindiging met postuum de schone lei, nu overledene niet in de nakoming van zijn verplichtingen is tekortgeschoten.

Vindplaatsen
Rechtspraak.nl
Verrijkte uitspraak

Uitspraak

Arrondissementsrechtbank te 's-Hertogenbosch

Bij vonnis van deze kamer van 22 februari 1999 is de definitieve schuldsanering uitgesproken ten aanzien van:

X.,

geboren op ...

bij leven wonende te P.,

De rechtbank heeft kennisgenomen van het proces-verbaal van de op 5 oktober 1999 gehouden verificatievergadering, alsmede van een ontwerp van een saneringsplan.

De bewindvoerder is ter terechtzitting van 19 oktober 1999 gehoord. De rechter-commissaris heeft bij die gelegenheid schriftelijk verslag uitgebracht. Bezwaren van schuldeisers zijn noch bij de verificatievergadering, noch ter zitting naar voren gebracht. Evenmin is gebleken dat zich één van de gronden voor beëindiging van de toepassing van de schuldsaneringsregeling voordoet.

Derhalve dient de toepassing van de schuldsanering te worden voortgezet. De rechtbank ziet aanleiding om het saneringsplan, zoals dat is opgenomen in het proces-verbaal van de verificatievergadering, aan te passen in die zin dat het saneringsplan luidt:

De schuldsaneringsregeling zal worden voortgezet en de bewindvoerder zal tot liquidatie van de activa overgaan.

De schuldsaneringsregeling zal voortduren totdat de bewindvoerder in staat is over te gaan tot het opmaken van de slotuitdelingslijst. De termijn hiervoor wordt bepaald op 6 weken vanaf heden.

Beslissing

De rechtbank:

bepaalt dat de toepassing van de schuldsaneringsregeling wordt voortgezet;

stelt het saneringsplan vast zoals hierboven omschreven, in welk saneringsplan de termijn, gedurende welke de toepassing van de schuldsaneringsregeling van kracht zal zijn, is vastgesteld op 40 weken te rekenen vanaf de dag van de uitspraak tot toepassing van de schuldsaneringsregeling, derhalve tot en met 30 november 1999.

Gedaan door mr. M.P. de Valk, lid van de eerste enkelvoudige kamer, en uitgesproken ter openbare terechtzitting van 19 oktober 1999 in tegenwoordigheid van J.J. van der Putten, griffier.