Feedback

Gevonden zoektermen

Zoekresultaat - inzien document

ECLI:NL:RBSGR:2011:BQ4301

Instantie
Rechtbank 's-Gravenhage
Datum uitspraak
12-05-2011
Datum publicatie
12-05-2011
Zaaknummer
09/753472-08
Rechtsgebieden
Strafrecht
Bijzondere kenmerken
Eerste aanleg - meervoudig
Inhoudsindicatie

De verdachte heeft zich schuldig gemaakt aan het beledigen en aanzetten tot haat van verschillende groepen mensen wegens hun ras en/of geloof. Hij heeft dit gedaan door beledigende en/of haatzaaiende uitingen op een voor het publiek toegankelijk forum van een website te plaatsen, dan wel in zijn hoedanigheid van beheerder van (het forum van) deze website beledigende en/of haatzaaiende uitingen van anderen te laten staan en hierop te reageren. Hiermee heeft hij zich tevens schuldig gemaakt aan het openbaar maken van deze strafbare uitingen. Tot slot heeft de verdachte ter verspreiding een cd op voorraad gehad waarop een beledigende en tot haat aanzettende tekst is te horen. De rechtbank houdt rekening met het feit dat verdachte in het verleden niet eerder is veroordeeld voor een soortgelijk strafbaar feit. Ook is er geen sprake van voortgang van soortgelijke strafbare feiten in de jaren volgend op de aangiftes. De rechtbank houdt bij het vaststellen van de hoogte van de straf in het voordeel van de verdachte rekening met het tijdsverloop in deze strafzaak. Taakstraf (werkstraf) voor de tijd van 36 uur.

Vindplaatsen
Rechtspraak.nl
NJFS 2011/170
Verrijkte uitspraak

Uitspraak

RECHTBANK 'S-GRAVENHAGE

Sector Strafrecht

Meervoudige strafkamer

Parketnummer 09/753472-08

Datum uitspraak: 12 mei 2011

Tegenspraak

(Promis)

De rechtbank 's-Gravenhage heeft op de grondslag van de tenlastelegging en naar aanleiding van het onderzoek ter terechtzitting het navolgende vonnis gewezen in de zaak van de officier van justitie tegen de verdachte:

[verdachte X],

geboren te [geboorteplaats] op [geboortedatum] 1982,

adres: [adres]

1. Het onderzoek ter terechtzitting

Het onderzoek is gehouden ter terechtzitting van 8 december 2010, 14 april 2011 en 28 april 2011.

De rechtbank heeft kennis genomen van de vordering van de officier van justitie mr. W. Bos en van hetgeen door de raadsman van de verdachte mr. P.R. van de Water, advocaat te Rotterdam, en door de verdachte naar voren is gebracht.

2. De tenlastelegging

Aan de verdachte is - na wijziging van de tenlastelegging ter terechtzitting - ten laste gelegd dat:

1.

(Samenvatting tenlastelegging:

Feit 1

(mede)plegen groepsbelediging 137c Sr en/of medeplichtigheid hieraan

Feit 2

(mede)plegen aanzetten tot haat/discriminatie/geweld 137d Sr en/of medeplichtigheid hieraan

Feit 3

(mede)plegen openbaren uitlatingen die beledigen of aanzetten tot haat/discriminatie/geweld 137e Sr en/of medeplichtigheid hieraan

Feit 4

(mede)plegen verspreiden en/of ter verspreiding in voorraad hebben)

Feit 1

hij in of omstreeks de periode van 1 januari 2006 tot en met 14 mei 2008 te [P1] en/of [P2] en/of [P3] en/of elders in Nederland, tezamen en in vereniging met (een) ander(en), althans alleen, zich in het openbaar, met regelmaat (gewoonte), althans meermalen, althans eenmaal, (telkens) bij geschrift of afbeelding, opzettelijk beledigend heeft/hebben uitgelaten over een groep mensen, te weten Joden en/of Marokkanen en/of Turken en/of Zigeuners en/of niet westerse allochtonen en/of Moslims en/of homoseksuelen, wegens hun ras en/of godsdienst en/of homoseksuele gerichtheid, door

opzettelijk beledigend,

als moderator en/of administrator, althans als (hoofd)beheerder, van de site [website] de onderstaande tekst(en) op voornoemde site te plaatsen en/of te laten plaatsen en/of deze tekst(en) niet te wijzigen en/of verwijderen op/van voornoemde site, althans toe te staan/te gedogen dat deze tekst(en) (ongewijzigd) op voornoemde site te lezen en/of raadplegen was/waren, te weten een of meer van onderstaande teksten

(Uiting 1, aangifte 1)

1. De Riffaap!

De Riffaap (Parasitus Islamicus Maghrebinensis) is, zoals de Dietsche naam reeds aanduidt, een aapachtige behorend tot de orde der primaten. Deze bijzonder agressieve soort is oorspronkelijk afkomstig uit de Maghreb, een gebied in Noord -Afrika dat natuurlijke grenzen heeft, te weten. Het mannetje is vooral herkenbaar aan het steekwapen dat hij altijd en overal bij zich draagt, veelal een mes voor de adolescenten en een kromzwaard voor de

Vanuit deze rattenholen en poelen des verderf beramen zij hun snode plannen om de territoria van de inheemsche mensch (de Neerlandicus) op slinkse wijze over te nemen, hierbij gesteund door de inhoud van een bepaald geschrift (door hen koran genoemd) dat volgens de overlevering geschreven zou zijn door een exemplaar (ene geiten- en kinderneuqende Mohammed) van een zeer nauw aan de Riffaap verwante soort, de zandaap (Parasitus Islamicus Arabica). Het gedrag van de jongere mannetjes van de Riffaap lijkt veel op dat van de oudere mannetjes, al zijn er ook frappante verschillen. Zij zijn mogelijk nog

agressiever en deinzen niet terug voor het gebruik van excessief geweld om de inheemsche bevolking te intimideren, waarbij enkele exemplaren zich zelfs geroepen voelen tot het ritueel afslachten van leden van de autochtone stam, die vanwege hun kritiek op de Riffaap een bedreiging vormen voor diezelfde Riffaap.

(Uiting 2, aangifte 1)

2. [A] wil criminele Antilliaanse jongeren terugsturen

Die maatregel komt veels te laat. Die Antillianen zijn hier met genoeg mensen aanwezig om een heel nieuw leger beroepscrimineeltjes te maken. Een zwangerschapsverbod is nu ook nodig.

(Uiting 3, aangifte 1)

3. De PvdA & [gebruikersnaam verdachte] slaan alarm over babysterfte

Ik snap niet waar de PvdA zich druk over maakt. Er worden hier meer allochtone baby's geboren dan autochtonen. En daar sla ik alarm over. Wat kan mij het nou schelen dat er wat straatrovers in spe gelijk na de bevalling sterven?

(Uiting 4, aangifte 1)

4. Straffen voor aanslag op islamitische school

Straffen voor aanslag op Islamitische school? Wat dacht je van: Beloning voor het verdedigen van je vaderland!

Onderwijs volgen in het slaan van vrouwen, vermoorden van alle niet islamieten, frauderen, drugshandel, etc etc. Daar mag van mij best wel op zo'n manier een eind aan gemaakt worden.

Ik vraag me af wie er hier onder invloed is, als je het opneemt voor moordenaars, verkrachters, dealers, etc etc.

(Uiting 5, aangifte 1)

5. Jodenhaat bliksemafleiding

Die moslims zijn ons voornaamste gevaar nog niet eens. Dat denk je maar door die paar ratten die op de straathoek staan.

Nee wij hebben hier te maken met een veel geduchtere schlemielere vijand genaamd "de jood".

Als je gaat kijken wat de joden voor functies allemaal bekleden, en wat voor een macht het volkje heeft. Het is ongelooflijk. Ze zijn hard op weg naar die geweldige nieuwe wereld orde van ze. Denk je aan de multicul denk je aan die langneuzen. Ook al legt menigeen dat verband niet aangezien ze niet beter weten, het niet willen weten.

First things First. Eerst de jood, dan die zwartjes en dan pas de moslims.

De dingen die je op dit niveau ziet het straatniveau, zoals de overlast van arabieren en de toestroom van oosteuropeanen zijn allemaal gereggiseerd door een kleine club die de protokollen van Zion in de praktijk brengt.

Alle oorlogen die zijn ontketend zijn gefinancierd door de joden.

Ze financieren homobewegingen, feminisme, alles wat ons volk kapot maakt, en dat stapsgewijs.

De jood heeft alles verwoest, alle volkeren verwoest in het Westen en probeerde dit bij de islamitische staten, maar zonder succes.

Holocaust hoax, Anne Frank met haar nepdagboek, dit alles wordt ons door de strot geduwd en we worden gehersenspoeld zodat we geen nationalistische gevoelens mogen hebben, en als racist worden opgesloten als we van ons vaderland houden. Dat heeft de jood gedaan, de antifa, de linkse partijen, dit alles wordt gefinancierd door de joden.

Neem bijvoorbeeld de aanslagen op het WTC. Vrijwel iedereen van jullie zal dit als een moslimdaad zien, maar werkelijk komt het van de joden af.

Maar, omdat de joden jullie laten geloven dat dit een moslimdaad is, en terrorisme, tegen de mensheid mogelijk zelfs. Geloven jullie dit ook, en word er niet eens gekeken naar de functie van de jood bij dit voorval.

(Uiting 6, aangifte 1)

6. Profiterende buitenlanders

Allochtonen die niet eens met Nederlanders om willen gaan, en ons kaaskoppen noemen, terwijl ze door ons zijn opgevangen! Ze terroriseren ons land, ze zijn bezig met regels hier te (proberen) bepalen. Je mag in Nederland niet met een Nederlandse vlag op je kleding lopen, dan krijg je een grote bek, of een klap!

Maar ze (allochtonen) mogen wel een turkse vlag op hun kleding. maar goed, even terug naar het onderwerp allochtonen (voornamelijk islamieten) ze terroriseren, molesteren, moorden, etc.

Maar wat krijgen we als dank, hoge criminaliteit, groepsverkrachtingen, werkloosheid, geweldplegingen en ga zo maar door. Dit kleine land is groot gemaakt door onze voorouders en nu wordt het gewoon verpest door immigranten die overal vandaan komen.

(Uiting 7, aangifte 1)

7. Slobodan Milosevic (64) overleden

Ik vind het wel te rechtvaardigen dat hij zoveel moslims heeft afgemaakt. Die parasieten kwamen naar zijn land en bezette het. En het lijkt me sterk dat ze gelijk de wapens hebben gepakt. Er zal eerst heus wel eindeloos gepraat zijn. Net zoals ze hier in Nederland komen. Maar we weten allemaal dat moslims geen compromissen sluiten. Ze willen alles hebben, vreedzame coexistentie komt niet voor in hun vocabulaire.

(Uiting 8, aangifte 1)

8. De pislam

Dat betekent, mijns insziens, geen speciale voorrechten, zoals vertalingen van Nederlandese overheidsdocumenten in het rifnikkers, arabisch of achteroeroeboeroes. Winkels zijn in Nederland meestal op zondag gesloten. Dus ook rifnikker shops. Geloof heeft hier niets mee te maken. Die wet geldt natuurlijk net zo goed voor halfapen uit het Atlasgebergte als

voor anderen.

(Uiting 9, aangifte 1)

9. Taxichauffeur door Marokkanen in Hoofddorp beroofd

Hoe kan je zien dat het marokkanen waren als ze een bivakmuts ophadden? Misschien rook ie het?

Omdat het bijna altijd Marokkanen zijn, daarom

Dat zoiets in de media gezegd mag worden?? Normaal mag je toch niet de afkomst van het "diersoort"erbij zetten dat mag je toch alleen maar als het gaat om LONSDALEJONGEREN.

Je voelt je tegenwoordig nergens meer veilig met al die asielzoekers die vrij

rondlopen.

Ik hoop dat daar snel verandering in gaat komen.

(Uiting 11, aangifte 1)

11. Oranje nazihelmen steeds populairder

Always look on the White side of Life!

Always look on the Right Side of life!

A nigger is like a Piece of Shit! When you look at it!

Life is White, and Death is Balck!

Actually it's all a show,you Laugh, Smile and go!

(Uiting 12, aangifte 1)

12. Homo's weer terug naar Iran

Die criminelen moeten we hier niet. [A] doet het weer goed

Aangezien veel allochtonen/asielziekers zich niet gedragen, zal dat in het nadeel zijn voor ons land en zouden de verkrachtingen etc. toenemen. Laten ze het daar zelf uitzoeken. In andere islamitische landen kan het misschien een probleem zijn, maar als de oppositie sterk genoeg is, dan zoeken ze het zelf maar uit.

Wat moeten wij in vredesnaam met dat volk, gay, christen of niets.

Eigen volk Eerst!

(Uiting 13, aangifte 1)

13. [B] biedt moslims excuses aan

En ze dan een voor een elimineren.

Nu is de volgorde compleet.

(Uiting 1, aangifte 2)

1. 5 voor 12? Nee, 1 voor 12!

In Rotterdam was het volgens mij nu al 60%. Het is inderdaad erg dat het de Nederlanders niets kan boeien dat onze HOOFDSTAD wordt overgenomen door die rotapen. Als het nou allemaal hoogwaardige culturen waren, maar het zijn een stelletje primitieve geitenneukers en stenengooiers.

(Uiting 2, aangifte 2)

2. Aap in dierentuin Blijdorp lijkt net zo gewelddadig als soo

Zie je wel dat die apen binnen het dierentuinhek net zo gevaarlijk zijn als zijn soortgenoten elders buiten op straat in Rotterdam.!

Hopelijk hebben ze genoeg verdovingskogels bij zich voor die andere gewelddadige soortgenoten elders in Rotterdam.! Laat die Antwerpse verzetsstrijder [C] even vrij voor dit klusje, die weet daar wel raad mee.

(Uiting 3, aangifte 2)

3. Amsterdam racistisch?

We hebben het wel over de toekomst van onze blanke kinderen. Toekomst hebben ze niet met die zwarte apen om zich heen. Ze moeten leren samen spelen ja maar niet met een aap of dat soort ongedierte.

Willen ze mensen dan gaan dwingen om hun kinderen naar zo'n apenschool te sturen door met boetes te gaan dreigen?

(Uiting 4, aangifte 2)

4. Bestuur Milli Görüs dreigt met opstand

Als de Hollandse leeuw echt gaat ontwaken, dan kunnen die vieze smerige stink- Turken van Milli Görüs maar beter zorgen dat ze hun koffers klaar hebben staan, en dus tevens een ticket enkele reis Istanboel, Antalya of Diyarbakir op zak hebben.!"

(Uiting 5, aangifte 2)

5. Discotheek mag Marokkaanse jongeren weigeren!

Marokkanen zoeken altijd problemen op. En als je niet uitkijkt heb je nog een mes in je rug.

(Uiting 6, aangifte 2)

6. Duel Jong Oranje eindigt in chaos

Marokkanen doen sport niet voor de lol, de-leeuw, die komen om hun oerdriften uit te leven op het veld. Buitengewoon verstandige mensen trouwens daar, bij de KNVB! Kennelijk kunnen Marokkaanse supporters zich niet normaal gedragen. En we kunnen wederom één lijn trekken met alle Marokkanen!

Dat volk heeft dus echt een geestelijke afwijking..Ze kunnen zich nooit maar dan ook NOOIT gedragen!

(Uiting 7, aangifte 2)

7. Extra geld aanpak criminele Marokkaanse jeugd

En zonder schaamte wordt er 5 miljoen uitgegeven aan een stel criminelen stuur ze terug (terugsturen met de bananenboot zo zijn ze hier ook gekomen) of tegen de muur! Moeten wij Nederlanders onze ruggen (al) weer krom werken voor dit gespuis, zelf betalen ze geen belasting!

Als je dit hoort zou je spontaan naar buiten rennen en de eerste de beste allochtoon het ligt uit z'n ogen trappen.

Ze PROBEREN te zorgen dat Marokkaanse en Antilliaanse jongeren niet in de criminaliteit komen, maar dat lukt toch niet, tenzij je ze opsluit of terugstuurt.

Snappen ze nou nog niet dat Marokkanen gewoon niet op te voeden zijn hoeveel

geld je ook spendeert?

(Uiting 8, aangifte 2)

8. Homo's

Homo zouden nooit wat kunnen betekenen voor het voortplanten van ons ras. Die (mensen) hebben gewoon een verknipte persoonlijkheid. Ik walg gewoon van die poepstampers.

Zie daar mijn mening over die zieke geesten.

(Uiting 9, aangifte 2)

9. Joden

Door de instelling van de jood, en haar eigenschap om op geniepige (joods woord) wijze naar de top te klimmen bij invloedrijke instellingen, bedrijven en organisaties, om deze hierna in te richten naar haar eigen volksgeest (de volksgeest van de jood).

(Uiting 10, aangifte 2)

10. Landelijke percentage allochtoon

Ik heb alleen maar naar de statistieken gekeken en niet naar het aantal inwoners per land als ik een fout heb gemaakt excuus daarvoor kan gebeuren met zulke schrikbarende cijfers het wordt tijd dat Europa zijn handen in één slaat en zich tegen deze zeer gevaarlijk volk het overspoelt de hele wereld als een plaag en voortplanten zich zeer snel als we niet oppassen dan worden wij ons lang/Europa nog uitgedreven door deze dingen dus Heren/Dames zoek contact met buitenlandse groepen Nationaliteiten en vorm een front en dan kunnen we ze

terug drijven naar hun eigen zandbak waar ze thuis horen en niet in Nederland/Europa want hier horen alleen blanken kom op voor je ras laat het niet verloederen en verkleuren.

(Uiting 11, aangifte 2)

11. Leidse nieuwbouwbewoners woenden over komt AZZ i.p.v. arche

Zitten er de hele dag van die aapjes aan de overkant bij je naar binnen te kijken.

De mensen kunnen het ook positief zien. In plaats van een archeologisch park, krijgen ze nu een dierenpark.

Er was eens een meisje in Friesland, zij heette Marianne Vaatstra. Op een slechte avond fietste ook zij in de buurt (minder dan een kilometer) van een AZC, waarschijnlijk gevuld met AMOG's*. Zij heeft het niet meer kunnen navertellen: zij werd bruut verkracht, gewurgd en haar keel werd doorgesneden. De politie ging onmiddellijk hard aan het werk: een week na de moord werden er flyers uitgedeeld in het betreffende AZC. Na zeer veel leugens en manipulaties is er één ding gebleken: haar moordenaar is nog steeds niet gepakt. Men heeft slechts alles in het werk gesteld om het draagvlak onder de asielopvang in

Nederland niet te beschadigen: er schijnt zelfs - volgens een anonieme spijtoptant - een asielaap snel na de moord naar het buitenland weggewerkt te zijn.

*Asielprimaten Met Onaangepast Gedrag.

(Uiting 12, aangifte 2)

12. Marokkanen treiteren joods paar weg

Ongeacht of je nu wel of geen jodenpijpert bent: dit is wat het mohammedanisme doet. Ze werken als koekoeken iedereen eruit die ze niet lekker liggen.

Wanneer wordt er nou eens opgetreden tegen dit soort makaken? Alles pesten ze weg, wat niet hun geloof aanhangt. Eerst op kleinere schaal, maar ik zeg je: dit gaat op nog veel grotere schaal gebeuren, totdat we allemaal gedwongen worden tot een tweede grote suburbanisatie-golf en de makaken en rifapen de steden, en daarmee het land, hebben overgenomen.

Die rifmakaken gaan steeds verder net zolang totdat zij alles te bepalen hebben.

(Uiting 13, aangifte 2)

13. [E] praat honderduit over overtuiging

HAND IN HAND, TERUG NAAR EIGEN VOLK EN LAND. Want Nederland is veel te vol voor moslims.

(Uiting 15, aangifte 2)

15. Zijn andere rassen anders?

Volgens mij zitten in de 2e generatie en 3e generatie van het rif toch de irritantste apen. Terwijl die precies hetzelfde ras zijn als hun ouders.

(Uiting 16, aangifte 2)

16. Opnieuw wildwestschietpartij door vete binnen nikkerfamilie!

HAND IN HAND TERUG NAAR BONGO BONGO LAND!

(Uiting 17, aangifte 2)

17. Boycot de actie: Plakken voor Pardon

Ze moeten allemaal optiefen

Er staat toch

Alleen lastige het land uit ofzo

Nou op flikkere met die stink buitenlanders

Ze vervuilen de zooi alleen maar

(Uiting 18, aangifte 2)

18. Snel vechten of niet?

Meeste zwartjes zijn net aapjes hoor, allemaal blufpoker, als je als kleinere man (ben 1,64m) even terug bluft met een mes of stok dan rennen zij als bange aapjes weg en dan zien zij jou als de sterkere aap. Intimidatie is normaal bij zwartjes en bruintjes onderling. Doe ik ook hoor.

(Uiting 19, aangifte 2)

19. Turkse imam in Hengelo vindt dat zijn vrouw onjuist in zieke

Stank voor dank Al doe je nog je best voor die ondankbare apen, het is nooit goed!

Ten eerste zou het me niks verbazen als ze door die Imam zelf in het ziekenhuis is beland. Maar goed, het blijven ondankbare diersoorten.

Als die apen alleen maar kritiek kunnen leveren.

Waarom zijn ze hier dan überhaupt nog ?? Rare beesten die varkens

(Uiting 20, aangifte 2)

20. De invloed van de Islam binnen de Nederlandse samenleving

De meeste moslims hebben geen respect voor enig ander volk, iedereen is stront naar hun mening behalve de mannelijke moslims, terwijl hun zelf het grootste schijtvolk zijn. En als de moslims hier niet waren gekomen, of zich in ieder geval niet zouden voortplanten als in de mate waarin ze dat nou doen, zou Nederland niet zo eraan toe zijn zoals nu, een grote criminele bende.

(Uiting 21, aangifte 2)

21. Is Nederland veiliger zonder allochtonen?

Ja laat ze lekker afsterven!!

(Uiting 23, aangifte 2)

23. 27 jan - Demo Apeldoorn Tegen Oost-Europese Gastarbeid

Nou Speedcore, ik heb er liever hele geen buitenlanders.

Nederland moet weer een blank land woorden.

(Uiting 25, aangifte 2)

25. Halfbloedjes

Meneer de echte Nederlander wilt het blijkbaar niet eens snappen. Hoe gedraagt een allochtoon zich? Les 1: als een uitzuiger van de Nederlandse maatschappij.

(Uiting 27, aangifte 2)

27. Halfbloedjes

Halfbloedjes zijn meestal ook zeer crimineel 'nzo, hoewel het minder voorkomt bij niet-islamitische Indo's, dat valt mij veel op dat met name christelijke/hindoe Indo's zich zeer goed gedragen, maarja je hebt overal rotte peren tussen, maar bij de moslims haast alleen maar

(Uiting 28, aangifte 2)

28. Schijten op z'n mohammedaans

Mensen, het is niet gemakkelijk om mohammedaans te zijn. Oh nee! Jullie denken natuurlijk dat makaakse rifapen hun stront gewoon laten vallen waar ze willen. Dat is dus niet zo.

(Uiting 30, aangifte 2)

30. Woede over goedkope grond voor zigeuners

Zigeuners zijn rondtrekkende lieden van crimineel allooi, voornamelijk afkomstig van de Balkan. Er is dus wel degelijk een verschil tussen kampers en zigeuners. De enige

overeenkomst is dat het door de bank genomen om parasieten gaat.

Kampers zijn gewoon afstammelingen van veelal NEDERLANDSE arbeiders. Dat kun je geenzins vergelijken met untermenschen als Roma en Sinti. Dit zijn de echte zigeuners, die hun oorsprong hebben in de Balkan. Zeer crimineel (gekleurd) volkje

(Uiting 3, aangifte 3)

En moslims verstaan enkel de taal van het geweld

(Uiting 4, aangifte 3)

Deze islam basher beperkt zijn agenda alleen maar tot de islam en niet tot het overige uitschot zoals de antillianen, afrikanen en de rest van de niet islamitische gelukszoekers.

(Uiting 5, aangifte 3)

Aangezien [D] zich nu tegen de Islam richt, heb je ook kans dat

afrikanen/antillianen, en nog meer allochtoons gespuis op hem stemt. (verbeter de hoofdletters niet, want ze verdienen geen hoofdletters)

(Uiting 9, aangifte 3)

Ik zie veel vaker een Rifaap bij die messenstekers dan een zionist. Die Rifapen hebben bovendien ook vaak nogal anti-semitische sentimenten (al dan niet religieus geïnspireerd).

(Uiting 10, aangifte 3)

Laat ik het zo zeggen: noem eens een groot Nederlands maatschappelijk probleem op waar de joden NIET schuldig aan zijn.

(Uiting 11, aangifte 3)

De joden zorgen al minimaal 4000 jaar voor oorlog. Er zijn weinig volken op aarden die niet berooft misbruikt of vermoord zijn door de joden. (Andersom gebeurt precies hetzelfde daar niet van). De jood is parasiet en een opportunist. In ieder land waar de jood komt word de bevolking armer en de jood rijker. Vanuit een zeker punt zijn joden dus geen zwak ras. Waren het niet dat ze een ander ras nodig hebben om uit te buiten. Als de jood nou eens

zou leren van zijn fouten zou er niks aan de hand zijn, maar ze gaan vandaag de dag gewoon vrolijk door. Kijk maar naar het Palestina conflict.

(Uiting 12, aangifte 3)

Joden krijgen natuurlijk niet overal de schuld van. Ras of geen ras het zijn allemaal dezelfde "üntermenschen" mooi gezegd. Dat valt onder één ras en dat is het zwakke soort ras. De haakneus is wel een term die vaak gebruikt wordt als iemand het heeft over de joden. Maar het is meer een woord die zo bekend is geworden dan de werkelijke waarheid. Een jood is te herkennen aan zijn gierigheid, niet dat iedereen die gierig is een jood moet zijn. Een jood is

een gier, een leugenaar en een oplichter/dief. Dat is hun geloof/ras wat hun moeten aanhouden.

(Uiting 13, aangifte 3)

Hou Nederland maar blank, want al die kleurlingen, zwarten, hindostanen en allahtonen kunnen er helemaal niets van bakken hier. Voorkom dat Nederland over twintig jaar een Derde Wereldland is en dat blanken dan allemaal dood zijn.

(Uiting 14, aangifte 3)

Van Turken hebben we hier relatief minder last dan van Marokkanen. Neemt niet

weg dat ik dat vuilnis liever kwijt dan rijk ben. Ze delen namelijk wel dezelfde religie, de islam.

(Uiting 15, aangifte 3)

Door het hele land hebben we last, van de multiculmaatschappij. De 1 meer dan de ander, maar als je het objectief bekijkt: dan hebben we het meeste last van Marokkanen en Antillianen. Dit zijn de crimineelste rassen, en veroorzaken de meeste problemen. Opvallend is dat we weinig last hebben van Turken, er wonen er veel in Nederland maar zijn minder vaak betrokken bij een delict. Maar je hebt ook de moslims, dat is allemaal tuig van de onderste riggel.

(Art. 137c lid 2 Wetboek van strafrecht)

En/of

één of meer tot op heden onbekend gebleven personen en/of medeverdachte [Y]

in of omstreeks de periode van 1 januari 2006 tot en met 18 mei 2008 te [P1] en/of [P2] en/of [P3] en/of elders in Nederland, zich in het openbaar, met regelmaat (gewoonte), althans meermalen, althans eenmaal, (telkens) bij geschrift of afbeelding, opzettelijk beledigend heeft/hebben uitgelaten over een groep mensen, te weten Joden en/of Marokkanen en/of Turken en/of Zigeuners en/of niet westerse allochtonen en/of Moslims en/of homoseksuelen, wegens hun ras en/of godsdienst en/of homoseksuele gerichtheid, door opzettelijk beledigend

op/aan de site [website] een of meer van onderstaande tekst(en) te plaatsen/toe te voegen, te weten

(Uiting 1, aangifte 1)

1. De Riffaap!

De Riffaap (Parasitus Islamicus Maghrebinensis) is, zoals de Dietsche naam reeds aanduidt, een aapachtige behorend tot de orde der primaten. Deze bijzonder agressieve soort is oorspronkelijk afkomstig uit de Maghreb, een gebied in Noord -Afrika dat natuurlijke grenzen heeft, te weten. Het mannetje is vooral herkenbaar aan het steekwapen dat hij altijd en overal bij zich draagt, veelal een mes voor de adolescenten en een kromzwaard voor de

Vanuit deze rattenholen en poelen des verderf beramen zij hun snode plannen om de territoria van de inheemsche mensch (de Neerlandicus) op slinkse wijze over te nemen, hierbij gesteund door de inhoud van een bepaald geschrift (door hen koran genoemd) dat volgens de overlevering geschreven zou zijn door een exemplaar (ene geiten- en kinderneuqende Mohammed) van een zeer nauw aan de Riffaap verwante soort, de zandaap (Parasitus Islamicus Arabica). Het gedrag van de jongere mannetjes van de Riffaap lijkt veel op dat van de oudere mannetjes, al zijn er ook frappante verschillen. Zij zijn mogelijk nog

agressiever en deinzen niet terug voor het gebruik van excessief geweld om de inheemsche bevolking te intimideren, waarbij enkele exemplaren zich zelfs geroepen voelen tot het ritueel afslachten van leden van de autochtone stam, die vanwege hun kritiek op de Riffaap een bedreiging vormen voor diezelfde Riffaap.

(Uiting 2, aangifte 1)

2. [A] wil criminele Antilliaanse jongeren terugsturen

Die maatregel komt veels te laat. Die Antillianen zijn hier met genoeg mensen aanwezig om een heel nieuw leger beroepscrimineeltjes te maken. Een zwangerschapsverbod is nu ook nodig.

(Uiting 3, aangifte 1)

3. De PvdA & [gebruikersnaam verdachte] slaan alarm over babysterfte

Ik snap niet waar de PvdA zich druk over maakt. Er worden hier meer allochtone baby's geboren dan autochtonen. En daar sla ik alarm over. Wat kan mij het nou schelen dat er wat straatrovers in spe gelijk na de bevalling sterven?

(Uiting 4, aangifte 1)

4. Straffen voor aanslag op islamitische school

Straffen voor aanslag op Islamitische school? Wat dacht je van: Beloning voor het verdedigen van je vaderland!

Onderwijs volgen in het slaan van vrouwen, vermoorden van alle niet islamieten, frauderen, drugshandel, etc etc. Daar mag van mij best wel op zo'n manier een eind aan gemaakt worden.

Ik vraag me af wie er hier onder invloed is, als je het opneemt voor moordenaars, verkrachters, dealers, etc etc.

(Uiting 5, aangifte 1)

5. Jodenhaat bliksemafleiding

Die moslims zijn ons voornaamste gevaar nog niet eens. Dat denk je maar door die paar ratten die op de straathoek staan.

Nee wij hebben hier te maken met een veel geduchtere schlemielere vijand genaamd "de jood".

Als je gaat kijken wat de joden voor functies allemaal bekleden, en wat voor een macht het volkje heeft. Het is ongelooflijk. Ze zijn hard op weg naar die geweldige nieuwe wereld orde van ze. Denk je aan de multicul denk je aan die langneuzen. Ook al legt menigeen dat verband niet aangezien ze niet beter weten, het niet willen weten.

First things First. Eerst de jood, dan die zwartjes en dan pas de moslims.

De dingen die je op dit niveau ziet het straatniveau, zoals de overlast van arabieren en de toestroom van oosteuropeanen zijn allemaal gereggiseerd door een kleine club die de protokollen van Zion in de praktijk brengt.

Alle oorlogen die zijn ontketend zijn gefinancierd door de joden.

Ze financieren homobewegingen, feminisme, alles wat ons volk kapot maakt, en dat stapsgewijs.

De jood heeft alles verwoest, alle volkeren verwoest in het Westen en probeerde dit bij de islamitische staten, maar zonder succes.

Holocaust hoax, Anne Frank met haar nepdagboek, dit alles wordt ons door de strot geduwd en we worden gehersenspoeld zodat we geen nationalistische gevoelens mogen hebben, en als racist worden opgesloten als we van ons vaderland houden. Dat heeft de jood gedaan, de antifa, de linkse partijen, dit alles wordt gefinancierd door de joden.

Neem bijvoorbeeld de aanslagen op het WTC. Vrijwel iedereen van jullie zal dit als een moslimdaad zien, maar werkelijk komt het van de joden af.

Maar, omdat de joden jullie laten geloven dat dit een moslimdaad is, en terrorisme, tegen de mensheid mogelijk zelfs. Geloven jullie dit ook, en word er niet eens gekeken naar de functie van de jood bij dit voorval.

(Uiting 6, aangifte 1)

6. Profiterende buitenlanders

Allochtonen die niet eens met Nederlanders om willen gaan, en ons kaaskoppen noemen, terwijl ze door ons zijn opgevangen! Ze terroriseren ons land, ze zijn bezig met regels hier te (proberen) bepalen. Je mag in Nederland niet met een Nederlandse vlag op je kleding lopen, dan krijg je een grote bek, of een klap!

Maar ze (allochtonen) mogen wel een turkse vlag op hun kleding. maar goed, even terug naar het onderwerp allochtonen (voornamelijk islamieten) ze terroriseren, molesteren, moorden, etc.

Maar wat krijgen we als dank, hoge criminaliteit, groepsverkrachtingen, werkloosheid, geweldplegingen en ga zo maar door. Dit kleine land is groot gemaakt door onze voorouders en nu wordt het gewoon verpest door immigranten die overal vandaan komen.

(Uiting 7, aangifte 1)

7. Slobodan Milosevic (64) overleden

Ik vind het wel te rechtvaardigen dat hij zoveel moslims heeft afgemaakt. Die parasieten kwamen naar zijn land en bezette het. En het lijkt me sterk dat ze gelijk de wapens hebben gepakt. Er zal eerst heus wel eindeloos gepraat zijn. Net zoals ze hier in Nederland komen. Maar we weten allemaal dat moslims geen compromissen sluiten. Ze willen alles hebben, vreedzame coexistentie komt niet voor in hun vocabulaire.

(Uiting 8, aangifte 1)

8. De pislam

Dat betekent, mijns insziens, geen speciale voorrechten, zoals vertalingen van Nederlandese overheidsdocumenten in het rifnikkers, arabisch of achteroeroeboeroes. Winkels zijn in Nederland meestal op zondag gesloten. Dus ook rifnikker shops. Geloof heeft hier niets mee te maken. Die wet geldt natuurlijk net zo goed voor halfapen uit het Atlasgebergte als

voor anderen.

(Uiting 9, aangifte 1)

9. Taxichauffeur door Marokkanen in Hoofddorp beroofd

Hoe kan je zien dat het marokkanen waren als ze een bivakmuts ophadden? Misschien rook ie het?

Omdat het bijna altijd Marokkanen zijn, daarom

Dat zoiets in de media gezegd mag worden?? Normaal mag je toch niet de afkomst van het "diersoort"erbij zetten dat mag je toch alleen maar als het gaat om LONSDALEJONGEREN.

Je voelt je tegenwoordig nergens meer veilig met al die asielzoekers die vrij

rondlopen.

Ik hoop dat daar snel verandering in gaat komen.

(Uiting 11, aangifte 1)

11. Oranje nazihelmen steeds populairder

Always look on the White side of Life!

Always look on the Right Side of life!

A nigger is like a Piece of Shit! When you look at it!

Life is White, and Death is Balck!

Actually it's all a show,you Laugh, Smile and go!

(Uiting 12, aangifte 1)

12. Homo's weer terug naar Iran

Die criminelen moeten we hier niet. [A] doet het weer goed

Aangezien veel allochtonen/asielziekers zich niet gedragen, zal dat in het nadeel zijn voor ons land en zouden de verkrachtingen etc. toenemen. Laten ze het daar zelf uitzoeken. In andere islamitische landen kan het misschien een probleem zijn, maar als de oppositie sterk genoeg is, dan zoeken ze het zelf maar uit.

Wat moeten wij in vredesnaam met dat volk, gay, christen of niets.

Eigen volk Eerst!

(Uiting 13, aangifte 1)

13. [B] biedt moslims excuses aan

En ze dan een voor een elimineren.

Nu is de volgorde compleet.

(Uiting 1, aangifte 2)

1. 5 voor 12? Nee, 1 voor 12!

In Rotterdam was het volgens mij nu al 60%. Het is inderdaad erg dat het de Nederlanders niets kan boeien dat onze HOOFDSTAD wordt overgenomen door die rotapen. Als het nou allemaal hoogwaardige culturen waren, maar het zijn een stelletje primitieve geitenneukers en stenengooiers.

(Uiting 2, aangifte 2)

2. Aap in dierentuin Blijdorp lijkt net zo gewelddadig als soo

Zie je wel dat die apen binnen het dierentuinhek net zo gevaarlijk zijn als zijn soortgenoten elders buiten op straat in Rotterdam.!

Hopelijk hebben ze genoeg verdovingskogels bij zich voor die andere gewelddadige soortgenoten elders in Rotterdam.! Laat die Antwerpse verzetsstrijder [C] even vrij voor dit klusje, die weet daar wel raad mee.

(Uiting 3, aangifte 2)

3. Amsterdam racistisch?

We hebben het wel over de toekomst van onze blanke kinderen. Toekomst hebben ze niet met die zwarte apen om zich heen. Ze moeten leren samen spelen ja maar niet met een aap of dat soort ongedierte.

Willen ze mensen dan gaan dwingen om hun kinderen naar zo'n apenschool te sturen door met boetes te gaan dreigen?

(Uiting 4, aangifte 2)

4. Bestuur Milli Görüs dreigt met opstand

Als de Hollandse leeuw echt gaat ontwaken, dan kunnen die vieze smerige stink- Turken van Milli Görüs maar beter zorgen dat ze hun koffers klaar hebben staan, en dus tevens een ticket enkele reis Istanboel, Antalya of Diyarbakir op zak hebben.!"

(Uiting 5, aangifte 2)

5. Discotheek mag Marokkaanse jongeren weigeren!

Marokkanen zoeken altijd problemen op. En als je niet uitkijkt heb je nog een mes in je rug.

(Uiting 6, aangifte 2)

6. Duel Jong Oranje eindigt in chaos

Marokkanen doen sport niet voor de lol, de-leeuw, die komen om hun oerdriften uit te leven op het veld. Buitengewoon verstandige mensen trouwens daar, bij de KNVB! Kennelijk kunnen Marokkaanse supporters zich niet normaal gedragen. En we kunnen wederom één lijn trekken met alle Marokkanen!

Dat volk heeft dus echt een geestelijke afwijking..Ze kunnen zich nooit maar dan ook NOOIT gedragen!

(Uiting 7, aangifte 2)

7. Extra geld aanpak criminele Marokkaanse jeugd

En zonder schaamte wordt er 5 miljoen uitgegeven aan een stel criminelen stuur ze terug (terugsturen met de bananenboot zo zijn ze hier ook gekomen) of tegen de muur! Moeten wij Nederlanders onze ruggen (al) weer krom werken voor dit gespuis, zelf betalen ze geen belasting!

Als je dit hoort zou je spontaan naar buiten rennen en de eerste de beste allochtoon het ligt uit z'n ogen trappen.

Ze PROBEREN te zorgen dat Marokkaanse en Antilliaanse jongeren niet in de criminaliteit komen, maar dat lukt toch niet, tenzij je ze opsluit of terugstuurt.

Snappen ze nou nog niet dat Marokkanen gewoon niet op te voeden zijn hoeveel

geld je ook spendeert?

(Uiting 8, aangifte 2)

8. Homo's

Homo zouden nooit wat kunnen betekenen voor het voortplanten van ons ras. Die (mensen) hebben gewoon een verknipte persoonlijkheid. Ik walg gewoon van die poepstampers.

Zie daar mijn mening over die zieke geesten.

(Uiting 9, aangifte 2)

9. Joden

Door de instelling van de jood, en haar eigenschap om op geniepige (joods woord) wijze naar de top te klimmen bij invloedrijke instellingen, bedrijven en organisaties, om deze hierna in te richten naar haar eigen volksgeest (de volksgeest van de jood).

(Uiting 10, aangifte 2)

10. Landelijke percentage allochtoon

Ik heb alleen maar naar de statistieken gekeken en niet naar het aantal inwoners per land als ik een fout heb gemaakt excuus daarvoor kan gebeuren met zulke schrikbarende cijfers het wordt tijd dat Europa zijn handen in één slaat en zich tegen deze zeer gevaarlijk volk het overspoelt de hele wereld als een plaag en voortplanten zich zeer snel als we niet oppassen dan worden wij ons lang/Europa nog uitgedreven door deze dingen dus Heren/Dames zoek contact met buitenlandse groepen Nationaliteiten en vorm een front en dan kunnen we ze

terug drijven naar hun eigen zandbak waar ze thuis horen en niet in Nederland/Europa want hier horen alleen blanken kom op voor je ras laat het niet verloederen en verkleuren.

(Uiting 11, aangifte 2)

11. Leidse nieuwbouwbewoners woenden over komt AZZ i.p.v. arche

Zitten er de hele dag van die aapjes aan de overkant bij je naar binnen te kijken.

De mensen kunnen het ook positief zien. In plaats van een archeologisch park, krijgen ze nu een dierenpark.

Er was eens een meisje in Friesland, zij heette Marianne Vaatstra. Op een slechte avond fietste ook zij in de buurt (minder dan een kilometer) van een AZC, waarschijnlijk gevuld met AMOG's*. Zij heeft het niet meer kunnen navertellen: zij werd bruut verkracht, gewurgd en haar keel werd doorgesneden. De politie ging onmiddellijk hard aan het werk: een week na de moord werden er flyers uitgedeeld in het betreffende AZC. Na zeer veel leugens en manipulaties is er één ding gebleken: haar moordenaar is nog steeds niet gepakt. Men heeft slechts alles in het werk gesteld om het draagvlak onder de asielopvang in

Nederland niet te beschadigen: er schijnt zelfs - volgens een anonieme spijtoptant - een asielaap snel na de moord naar het buitenland weggewerkt te zijn.

*Asielprimaten Met Onaangepast Gedrag.

(Uiting 12, aangifte 2)

12. Marokkanen treiteren joods paar weg

Ongeacht of je nu wel of geen jodenpijpert bent: dit is wat het mohammedanisme doet. Ze werken als koekoeken iedereen eruit die ze niet lekker liggen.

Wanneer wordt er nou eens opgetreden tegen dit soort makaken? Alles pesten ze weg, wat niet hun geloof aanhangt. Eerst op kleinere schaal, maar ik zeg je: dit gaat op nog veel grotere schaal gebeuren, totdat we allemaal gedwongen worden tot een tweede grote suburbanisatie-golf en de makaken en rifapen de steden, en daarmee het land, hebben overgenomen.

Die rifmakaken gaan steeds verder net zolang totdat zij alles te bepalen hebben.

(Uiting 13, aangifte 2)

13. [E] praat honderduit over overtuiging

HAND IN HAND, TERUG NAAR EIGEN VOLK EN LAND. Want Nederland is veel te vol voor moslims.

(Uiting 15, aangifte 2)

15. Zijn andere rassen anders?

Volgens mij zitten in de 2e generatie en 3e generatie van het rif toch de irritantste apen. Terwijl die precies hetzelfde ras zijn als hun ouders.

(Uiting 16, aangifte 2)

16. Opnieuw wildwestschietpartij door vete binnen nikkerfamilie!

HAND IN HAND TERUG NAAR BONGO BONGO LAND!

(Uiting 17, aangifte 2)

17. Boycot de actie: Plakken voor Pardon

Ze moeten allemaal optiefen

Er staat toch

Alleen lastige het land uit ofzo

Nou op flikkere met die stink buitenlanders

Ze vervuilen de zooi alleen maar

(Uiting 18, aangifte 2)

18. Snel vechten of niet?

Meeste zwartjes zijn net aapjes hoor, allemaal blufpoker, als je als kleinere man (ben 1,64m) even terug bluft met een mes of stok dan rennen zij als bange aapjes weg en dan zien zij jou als de sterkere aap. Intimidatie is normaal bij zwartjes en bruintjes onderling. Doe ik ook hoor.

(Uiting 19, aangifte 2)

19. Turkse imam in Hengelo vindt dat zijn vrouw onjuist in zieke

Stank voor dank Al doe je nog je best voor die ondankbare apen, het is nooit goed!

Ten eerste zou het me niks verbazen als ze door die Imam zelf in het ziekenhuis is beland. Maar goed, het blijven ondankbare diersoorten.

Als die apen alleen maar kritiek kunnen leveren.

Waarom zijn ze hier dan überhaupt nog ?? Rare beesten die varkens

(Uiting 20, aangifte 2)

20. De invloed van de Islam binnen de Nederlandse samenleving

De meeste moslims hebben geen respect voor enig ander volk, iedereen is stront naar hun mening behalve de mannelijke moslims, terwijl hun zelf het grootste schijtvolk zijn. En als de moslims hier niet waren gekomen, of zich in ieder geval niet zouden voortplanten als in de mate waarin ze dat nou doen, zou Nederland niet zo eraan toe zijn zoals nu, een grote criminele bende.

(Uiting 21, aangifte 2)

21. Is Nederland veiliger zonder allochtonen?

Ja laat ze lekker afsterven!!

(Uiting 23, aangifte 2)

23. 27 jan - Demo Apeldoorn Tegen Oost-Europese Gastarbeid

Nou Speedcore, ik heb er liever hele geen buitenlanders.

Nederland moet weer een blank land woorden.

(Uiting 25, aangifte 2)

25. Halfbloedjes

Meneer de echte Nederlander wilt het blijkbaar niet eens snappen. Hoe gedraagt een allochtoon zich? Les 1: als een uitzuiger van de Nederlandse maatschappij.

(Uiting 27, aangifte 2)

27. Halfbloedjes

Halfbloedjes zijn meestal ook zeer crimineel 'nzo, hoewel het minder voorkomt bij niet-islamitische Indo's, dat valt mij veel op dat met name christelijke/hindoe Indo's zich zeer goed gedragen, maarja je hebt overal rotte peren tussen, maar bij de moslims haast alleen maar

(Uiting 28, aangifte 2)

28. Schijten op z'n mohammedaans

Mensen, het is niet gemakkelijk om mohammedaans te zijn. Oh nee! Jullie denken natuurlijk dat makaakse rifapen hun stront gewoon laten vallen waar ze willen. Dat is dus niet zo.

(Uiting 30, aangifte 2)

30. Woede over goedkope grond voor zigeuners

Zigeuners zijn rondtrekkende lieden van crimineel allooi, voornamelijk afkomstig van de Balkan. Er is dus wel degelijk een verschil tussen kampers en zigeuners. De enige

overeenkomst is dat het door de bank genomen om parasieten gaat.

Kampers zijn gewoon afstammelingen van veelal NEDERLANDSE arbeiders. Dat kun je geenzins vergelijken met untermenschen als Roma en Sinti. Dit zijn de echte zigeuners, die hun oorsprong hebben in de Balkan. Zeer crimineel (gekleurd) volkje

(Uiting 3, aangifte 3)

En moslims verstaan enkel de taal van het geweld

(Uiting 4, aangifte 3)

Deze islam basher beperkt zijn agenda alleen maar tot de islam en niet tot het overige uitschot zoals de antillianen, afrikanen en de rest van de niet islamitische gelukszoekers.

(Uiting 5, aangifte 3)

Aangezien [D] zich nu tegen de Islam richt, heb je ook kans dat

afrikanen/antillianen, en nog meer allochtoons gespuis op hem stemt. (verbeter de hoofdletters niet, want ze verdienen geen hoofdletters)

(Uiting 9, aangifte 3)

Ik zie veel vaker een Rifaap bij die messenstekers dan een zionist. Die Rifapen hebben bovendien ook vaak nogal anti-semitische sentimenten (al dan niet religieus geïnspireerd).

(Uiting 10, aangifte 3)

Laat ik het zo zeggen: noem eens een groot Nederlands maatschappelijk probleem op waar de joden NIET schuldig aan zijn.

(Uiting 11, aangifte 3)

De joden zorgen al minimaal 4000 jaar voor oorlog. Er zijn weinig volken op aarden die niet berooft misbruikt of vermoord zijn door de joden. (Andersom gebeurt precies hetzelfde daar niet van). De jood is parasiet en een opportunist. In ieder land waar de jood komt word de bevolking armer en de jood rijker. Vanuit een zeker punt zijn joden dus geen zwak ras. Waren het niet dat ze een ander ras nodig hebben om uit te buiten. Als de jood nou eens

zou leren van zijn fouten zou er niks aan de hand zijn, maar ze gaan vandaag de dag gewoon vrolijk door. Kijk maar naar het Palestina conflict.

(Uiting 12, aangifte 3)

Joden krijgen natuurlijk niet overal de schuld van. Ras of geen ras het zijn allemaal dezelfde "üntermenschen" mooi gezegd. Dat valt onder één ras en dat is het zwakke soort ras. De haakneus is wel een term die vaak gebruikt wordt als iemand het heeft over de joden. Maar het is meer een woord die zo bekend is geworden dan de werkelijke waarheid. Een jood is te herkennen aan zijn gierigheid, niet dat iedereen die gierig is een jood moet zijn. Een jood is

een gier, een leugenaar en een oplichter/dief. Dat is hun geloof/ras wat hun moeten aanhouden.

(Uiting 13, aangifte 3)

Hou Nederland maar blank, want al die kleurlingen, zwarten, hindostanen en allahtonen kunnen er helemaal niets van bakken hier. Voorkom dat Nederland over twintig jaar een Derde Wereldland is en dat blanken dan allemaal dood zijn.

(Uiting 14, aangifte 3)

Van Turken hebben we hier relatief minder last dan van Marokkanen. Neemt niet

weg dat ik dat vuilnis liever kwijt dan rijk ben. Ze delen namelijk wel dezelfde religie, de islam.

(Uiting 15, aangifte 3)

Door het hele land hebben we last, van de multiculmaatschappij. De 1 meer dan de ander, maar als je het objectief bekijkt: dan hebben we het meeste last van Marokkanen en Antillianen. Dit zijn de crimineelste rassen, en veroorzaken de meeste problemen. Opvallend is dat we weinig last hebben van Turken, er wonen er veel in Nederland maar zijn minder vaak betrokken bij een delict. Maar je hebt ook de moslims, dat is allemaal tuig van de onderste riggel.

tot en/of bij het plegen van welk misdrijf verdachte in of omstreeks de periode van 1 januari 2006 tot en met 18 mei 2008 te [P1] en/of [P2] en/of [P3] en/of elders in Nederland tezamen en in vereniging met (een) (of meer) ander(en), althans alleen, opzettelijk gelegenheid, middelen en/of inlichtingen heeft verschaft en/of opzettelijk behulpzaam is geweest door:

als eigenaar en/of (hoofd)beheerder voornoemde site (via/middels het internet) aan te bieden en/of te betalen/bekostigen en/of als moderator en/of administrator, althans als (hoofd)beheerder, van voornoemde site, toe te staan dat deze tekst(en) op voornoemde site werden geplaatst en/of (vervolgens) deze tekst(en) niet te wijzigen en/of verwijderen, althans toe te staan/te gedogen dat deze tekst(en) (ongewijzigd) op voornoemde site te lezen en/of raadplegen was/waren;

(Art. 137c jo 48 Wetboek van strafrecht)

art 137c lid 1 Wetboek van Strafrecht

2.

Feit 2

hij in of omstreeks de periode van 1 januari 2006 tot en met 14 mei 2008 te [P1] en/of [P2] en/of [P3] en/of elders in Nederland, tezamen en in vereniging met (een) ander(en), althans alleen, in het openbaar, met regelmaat (gewoonte), althans meermalen, althans eenmaal, (telkens) bij geschrift of afbeelding, heeft aangezet tot haat tegen en/of discriminatie van mensen en/of gewelddadig optreden tegen persoon of goed van mensen, te

weten Joden en/of Marokkanen en/of Turken en/of Zigeuners en/of niet westerse allochtonen en/of Moslims en/of homoseksuelen, wegens ras en/of godsdienst en/of homoseksuele gerichtheid, door

als moderator en/of administrator, althans als (hoofd)beheerder, van de site [website] de onderstaande tekst(en) op voornoemde site te plaatsen en/of te laten plaatsen en/of deze tekst(en) niet te wijzigen en/of verwijderen op/van voornoemde site, althans toe te staan/te gedogen dat deze tekst(en) (ongewijzigd) op voornoemde site te lezen en/of raadplegen was/waren, te weten een of meer van onderstaande teksten

(Uiting 1, aangifte 1)

1. De Riffaap!

De Riffaap (Parasitus Islamicus Maghrebinensis) is, zoals de Dietsche naam reeds aanduidt, een aapachtige behorend tot de orde der primaten. Deze bijzonder agressieve soort is oorspronkelijk afkomstig uit de Maghreb, een gebied in Noord -Afrika dat natuurlijke grenzen heeft, te weten. Het mannetje is vooral herkenbaar aan het steekwapen dat hij altijd en overal bij zich draagt, veelal een mes voor de adolescenten en een kromzwaard voor de

Vanuit deze rattenholen en poelen des verderf beramen zij hun snode plannen om de territoria van de inheemsche mensch (de Neerlandicus) op slinkse wijze over te nemen, hierbij gesteund door de inhoud van een bepaald geschrift (door hen koran genoemd) dat volgens de overlevering geschreven zou zijn door een exemplaar (ene geiten- en kinderneuqende Mohammed) van een zeer nauw aan de Riffaap verwante soort, de zandaap (Parasitus Islamicus Arabica). Het gedrag van de jongere mannetjes van de Riffaap lijkt veel op dat van de oudere mannetjes, al zijn er ook frappante verschillen. Zij zijn mogelijk nog

agressiever en deinzen niet terug voor het gebruik van excessief geweld om de inheemsche bevolking te intimideren, waarbij enkele exemplaren zich zelfs geroepen voelen tot het ritueel afslachten van leden van de autochtone stam, die vanwege hun kritiek op de Riffaap een bedreiging vormen voor diezelfde Riffaap.

(Uiting 2, aangifte 1)

2. [A] wil criminele Antilliaanse jongeren terugsturen

Die maatregel komt veels te laat. Die Antillianen zijn hier met genoeg mensen aanwezig om een heel nieuw leger beroepscrimineeltjes te maken. Een zwangerschapsverbod is nu ook nodig.

(Uiting 3, aangifte 1)

3. De PvdA & [gebruikersnaam verdachte] slaan alarm over babysterfte

Ik snap niet waar de PvdA zich druk over maakt. Er worden hier meer allochtone baby's geboren dan autochtonen. En daar sla ik alarm over. Wat kan mij het nou schelen dat er wat straatrovers in spe gelijk na de bevalling sterven?

(Uiting 4, aangifte 1)

4. Straffen voor aanslag op islamitische school

Straffen voor aanslag op Islamitische school? Wat dacht je van: Beloning voor het verdedigen van je vaderland!

Onderwijs volgen in het slaan van vrouwen, vermoorden van alle niet islamieten, frauderen, drugshandel, etc etc. Daar mag van mij best wel op zo'n manier een eind aan gemaakt worden.

Ik vraag me af wie er hier onder invloed is, als je het opneemt voor moordenaars, verkrachters, dealers, etc etc.

(Uiting 5, aangifte 1)

5. Jodenhaat bliksemafleiding

Die moslims zijn ons voornaamste gevaar nog niet eens. Dat denk je maar door die paar ratten die op de straathoek staan.

Nee wij hebben hier te maken met een veel geduchtere schlemielere vijand genaamd "de jood".

Als je gaat kijken wat de joden voor functies allemaal bekleden, en wat voor een macht het volkje heeft. Het is ongelooflijk. Ze zijn hard op weg naar die geweldige nieuwe wereld orde van ze. Denk je aan de multicul denk je aan die langneuzen. Ook al legt menigeen dat verband niet aangezien ze niet beter weten, het niet willen weten.

First things First. Eerst de jood, dan die zwartjes en dan pas de moslims.

De dingen die je op dit niveau ziet het straatniveau, zoals de overlast van arabieren en de toestroom van oosteuropeanen zijn allemaal gereggiseerd door een kleine club die de protokollen van Zion in de praktijk brengt.

Alle oorlogen die zijn ontketend zijn gefinancierd door de joden.

Ze financieren homobewegingen, feminisme, alles wat ons volk kapot maakt, en dat stapsgewijs.

De jood heeft alles verwoest, alle volkeren verwoest in het Westen en probeerde dit bij de islamitische staten, maar zonder succes.

Holocaust hoax, Anne Frank met haar nepdagboek, dit alles wordt ons door de strot geduwd en we worden gehersenspoeld zodat we geen nationalistische gevoelens mogen hebben, en als racist worden opgesloten als we van ons vaderland houden. Dat heeft de jood gedaan, de antifa, de linkse partijen, dit alles wordt gefinancierd door de joden.

Neem bijvoorbeeld de aanslagen op het WTC. Vrijwel iedereen van jullie zal dit als een moslimdaad zien, maar werkelijk komt het van de joden af.

Maar, omdat de joden jullie laten geloven dat dit een moslimdaad is, en terrorisme, tegen de mensheid mogelijk zelfs. Geloven jullie dit ook, en word er niet eens gekeken naar de functie van de jood bij dit voorval.

(Uiting 6, aangifte 1)

6. Profiterende buitenlanders

Allochtonen die niet eens met Nederlanders om willen gaan, en ons kaaskoppen noemen, terwijl ze door ons zijn opgevangen! Ze terroriseren ons land, ze zijn bezig met regels hier te (proberen) bepalen. Je mag in Nederland niet met een Nederlandse vlag op je kleding lopen, dan krijg je een grote bek, of een klap!

Maar ze (allochtonen) mogen wel een turkse vlag op hun kleding. maar goed, even terug naar het onderwerp allochtonen (voornamelijk islamieten) ze terroriseren, molesteren, moorden, etc.

Maar wat krijgen we als dank, hoge criminaliteit, groepsverkrachtingen, werkloosheid, geweldplegingen en ga zo maar door. Dit kleine land is groot gemaakt door onze voorouders en nu wordt het gewoon verpest door immigranten die overal vandaan komen.

(Uiting 7, aangifte 1)

7. Slobodan Milosevic (64) overleden

Ik vind het wel te rechtvaardigen dat hij zoveel moslims heeft afgemaakt. Die parasieten kwamen naar zijn land en bezette het. En het lijkt me sterk dat ze gelijk de wapens hebben gepakt. Er zal eerst heus wel eindeloos gepraat zijn. Net zoals ze hier in Nederland komen. Maar we weten allemaal dat moslims geen compromissen sluiten. Ze willen alles hebben, vreedzame coexistentie komt niet voor in hun vocabulaire.

(Uiting 8, aangifte 1)

8. De pislam

Dat betekent, mijns insziens, geen speciale voorrechten, zoals vertalingen van Nederlandese overheidsdocumenten in het rifnikkers, arabisch of achteroeroeboeroes. Winkels zijn in Nederland meestal op zondag gesloten. Dus ook rifnikker shops. Geloof heeft hier niets mee te maken. Die wet geldt natuurlijk net zo goed voor halfapen uit het Atlasgebergte als

voor anderen.

(Uiting 9, aangifte 1)

9. Taxichauffeur door Marokkanen in Hoofddorp beroofd

Hoe kan je zien dat het marokkanen waren als ze een bivakmuts ophadden? Misschien rook ie het?

Omdat het bijna altijd Marokkanen zijn, daarom

Dat zoiets in de media gezegd mag worden?? Normaal mag je toch niet de afkomst van het "diersoort"erbij zetten dat mag je toch alleen maar als het gaat om LONSDALEJONGEREN.

Je voelt je tegenwoordig nergens meer veilig met al die asielzoekers die vrij

rondlopen.

Ik hoop dat daar snel verandering in gaat komen.

(Uiting 11, aangifte 1)

11. Oranje nazihelmen steeds populairder

Always look on the White side of Life!

Always look on the Right Side of life!

A nigger is like a Piece of Shit! When you look at it!

Life is White, and Death is Balck!

Actually it's all a show,you Laugh, Smile and go!

(Uiting 12, aangifte 1)

12. Homo's weer terug naar Iran

Die criminelen moeten we hier niet. [A] doet het weer goed

Aangezien veel allochtonen/asielziekers zich niet gedragen, zal dat in het nadeel zijn voor ons land en zouden de verkrachtingen etc. toenemen. Laten ze het daar zelf uitzoeken. In andere islamitische landen kan het misschien een probleem zijn, maar als de oppositie sterk genoeg is, dan zoeken ze het zelf maar uit.

Wat moeten wij in vredesnaam met dat volk, gay, christen of niets.

Eigen volk Eerst!

(Uiting 13, aangifte 1)

13. [B] biedt moslims excuses aan

En ze dan een voor een elimineren.

Nu is de volgorde compleet.

(Uiting 1, aangifte 2)

1. 5 voor 12? Nee, 1 voor 12!

In Rotterdam was het volgens mij nu al 60%. Het is inderdaad erg dat het de Nederlanders niets kan boeien dat onze HOOFDSTAD wordt overgenomen door die rotapen. Als het nou allemaal hoogwaardige culturen waren, maar het zijn een stelletje primitieve geitenneukers en stenengooiers.

(Uiting 2, aangifte 2)

2. Aap in dierentuin Blijdorp lijkt net zo gewelddadig als soo

Zie je wel dat die apen binnen het dierentuinhek net zo gevaarlijk zijn als zijn soortgenoten elders buiten op straat in Rotterdam.!

Hopelijk hebben ze genoeg verdovingskogels bij zich voor die andere gewelddadige soortgenoten elders in Rotterdam.! Laat die Antwerpse verzetsstrijder [C] even vrij voor dit klusje, die weet daar wel raad mee.

(Uiting 3, aangifte 2)

3. Amsterdam racistisch?

We hebben het wel over de toekomst van onze blanke kinderen. Toekomst hebben ze niet met die zwarte apen om zich heen. Ze moeten leren samen spelen ja maar niet met een aap of dat soort ongedierte.

Willen ze mensen dan gaan dwingen om hun kinderen naar zo'n apenschool te sturen door met boetes te gaan dreigen?

(Uiting 4, aangifte 2)

4. Bestuur Milli Görüs dreigt met opstand

Als de Hollandse leeuw echt gaat ontwaken, dan kunnen die vieze smerige stink- Turken van Milli Görüs maar beter zorgen dat ze hun koffers klaar hebben staan, en dus tevens een ticket enkele reis Istanboel, Antalya of Diyarbakir op zak hebben.!"

(Uiting 5, aangifte 2)

5. Discotheek mag Marokkaanse jongeren weigeren!

Marokkanen zoeken altijd problemen op. En als je niet uitkijkt heb je nog een mes in je rug.

(Uiting 6, aangifte 2)

6. Duel Jong Oranje eindigt in chaos

Marokkanen doen sport niet voor de lol, de-leeuw, die komen om hun oerdriften uit te leven op het veld. Buitengewoon verstandige mensen trouwens daar, bij de KNVB! Kennelijk kunnen Marokkaanse supporters zich niet normaal gedragen. En we kunnen wederom één lijn trekken met alle Marokkanen!

Dat volk heeft dus echt een geestelijke afwijking..Ze kunnen zich nooit maar dan ook NOOIT gedragen!

(Uiting 7, aangifte 2)

7. Extra geld aanpak criminele Marokkaanse jeugd

En zonder schaamte wordt er 5 miljoen uitgegeven aan een stel criminelen stuur ze terug (terugsturen met de bananenboot zo zijn ze hier ook gekomen) of tegen de muur! Moeten wij Nederlanders onze ruggen (al) weer krom werken voor dit gespuis, zelf betalen ze geen belasting!

Als je dit hoort zou je spontaan naar buiten rennen en de eerste de beste allochtoon het ligt uit z'n ogen trappen.

Ze PROBEREN te zorgen dat Marokkaanse en Antilliaanse jongeren niet in de criminaliteit komen, maar dat lukt toch niet, tenzij je ze opsluit of terugstuurt.

Snappen ze nou nog niet dat Marokkanen gewoon niet op te voeden zijn hoeveel

geld je ook spendeert?

(Uiting 8, aangifte 2)

8. Homo's

Homo zouden nooit wat kunnen betekenen voor het voortplanten van ons ras. Die (mensen) hebben gewoon een verknipte persoonlijkheid. Ik walg gewoon van die poepstampers.

Zie daar mijn mening over die zieke geesten.

(Uiting 9, aangifte 2)

9. Joden

Door de instelling van de jood, en haar eigenschap om op geniepige (joods woord) wijze naar de top te klimmen bij invloedrijke instellingen, bedrijven en organisaties, om deze hierna in te richten naar haar eigen volksgeest (de volksgeest van de jood).

(Uiting 10, aangifte 2)

10. Landelijke percentage allochtoon

Ik heb alleen maar naar de statistieken gekeken en niet naar het aantal inwoners per land als ik een fout heb gemaakt excuus daarvoor kan gebeuren met zulke schrikbarende cijfers het wordt tijd dat Europa zijn handen in één slaat en zich tegen deze zeer gevaarlijk volk het overspoelt de hele wereld als een plaag en voortplanten zich zeer snel als we niet oppassen dan worden wij ons lang/Europa nog uitgedreven door deze dingen dus Heren/Dames zoek contact met buitenlandse groepen Nationaliteiten en vorm een front en dan kunnen we ze

terug drijven naar hun eigen zandbak waar ze thuis horen en niet in Nederland/Europa want hier horen alleen blanken kom op voor je ras laat het niet verloederen en verkleuren.

(Uiting 11, aangifte 2)

11. Leidse nieuwbouwbewoners woenden over komt AZZ i.p.v. arche

Zitten er de hele dag van die aapjes aan de overkant bij je naar binnen te kijken.

De mensen kunnen het ook positief zien. In plaats van een archeologisch park, krijgen ze nu een dierenpark.

Er was eens een meisje in Friesland, zij heette Marianne Vaatstra. Op een slechte avond fietste ook zij in de buurt (minder dan een kilometer) van een AZC, waarschijnlijk gevuld met AMOG's*. Zij heeft het niet meer kunnen navertellen: zij werd bruut verkracht, gewurgd en haar keel werd doorgesneden. De politie ging onmiddellijk hard aan het werk: een week na de moord werden er flyers uitgedeeld in het betreffende AZC. Na zeer veel leugens en manipulaties is er één ding gebleken: haar moordenaar is nog steeds niet gepakt. Men heeft slechts alles in het werk gesteld om het draagvlak onder de asielopvang in

Nederland niet te beschadigen: er schijnt zelfs - volgens een anonieme spijtoptant - een asielaap snel na de moord naar het buitenland weggewerkt te zijn.

*Asielprimaten Met Onaangepast Gedrag.

(Uiting 12, aangifte 2)

12. Marokkanen treiteren joods paar weg

Ongeacht of je nu wel of geen jodenpijpert bent: dit is wat het mohammedanisme doet. Ze werken als koekoeken iedereen eruit die ze niet lekker liggen.

Wanneer wordt er nou eens opgetreden tegen dit soort makaken? Alles pesten ze weg, wat niet hun geloof aanhangt. Eerst op kleinere schaal, maar ik zeg je: dit gaat op nog veel grotere schaal gebeuren, totdat we allemaal gedwongen worden tot een tweede grote suburbanisatie-golf en de makaken en rifapen de steden, en daarmee het land, hebben overgenomen.

Die rifmakaken gaan steeds verder net zolang totdat zij alles te bepalen hebben.

(Uiting 13, aangifte 2)

13. [E] praat honderduit over overtuiging

HAND IN HAND, TERUG NAAR EIGEN VOLK EN LAND. Want Nederland is veel te vol voor moslims.

(Uiting 15, aangifte 2)

15. Zijn andere rassen anders?

Volgens mij zitten in de 2e generatie en 3e generatie van het rif toch de irritantste apen. Terwijl die precies hetzelfde ras zijn als hun ouders.

(Uiting 16, aangifte 2)

16. Opnieuw wildwestschietpartij door vete binnen nikkerfamilie!

HAND IN HAND TERUG NAAR BONGO BONGO LAND!

(Uiting 17, aangifte 2)

17. Boycot de actie: Plakken voor Pardon

Ze moeten allemaal optiefen

Er staat toch

Alleen lastige het land uit ofzo

Nou op flikkere met die stink buitenlanders

Ze vervuilen de zooi alleen maar

(Uiting 18, aangifte 2)

18. Snel vechten of niet?

Meeste zwartjes zijn net aapjes hoor, allemaal blufpoker, als je als kleinere man (ben 1,64m) even terug bluft met een mes of stok dan rennen zij als bange aapjes weg en dan zien zij jou als de sterkere aap. Intimidatie is normaal bij zwartjes en bruintjes onderling. Doe ik ook hoor.

(Uiting 19, aangifte 2)

19. Turkse imam in Hengelo vindt dat zijn vrouw onjuist in zieke

Stank voor dank Al doe je nog je best voor die ondankbare apen, het is nooit goed!

Ten eerste zou het me niks verbazen als ze door die Imam zelf in het ziekenhuis is beland. Maar goed, het blijven ondankbare diersoorten.

Als die apen alleen maar kritiek kunnen leveren.

Waarom zijn ze hier dan überhaupt nog ?? Rare beesten die varkens

(Uiting 20, aangifte 2)

20. De invloed van de Islam binnen de Nederlandse samenleving

De meeste moslims hebben geen respect voor enig ander volk, iedereen is stront naar hun mening behalve de mannelijke moslims, terwijl hun zelf het grootste schijtvolk zijn. En als de moslims hier niet waren gekomen, of zich in ieder geval niet zouden voortplanten als in de mate waarin ze dat nou doen, zou Nederland niet zo eraan toe zijn zoals nu, een grote criminele bende.

(Uiting 21, aangifte 2)

21. Is Nederland veiliger zonder allochtonen?

Ja laat ze lekker afsterven!!

(Uiting 23, aangifte 2)

23. 27 jan - Demo Apeldoorn Tegen Oost-Europese Gastarbeid

Nou Speedcore, ik heb er liever hele geen buitenlanders.

Nederland moet weer een blank land woorden.

(Uiting 25, aangifte 2)

25. Halfbloedjes

Meneer de echte Nederlander wilt het blijkbaar niet eens snappen. Hoe gedraagt een allochtoon zich? Les 1: als een uitzuiger van de Nederlandse maatschappij.

(Uiting 27, aangifte 2)

27. Halfbloedjes

Halfbloedjes zijn meestal ook zeer crimineel 'nzo, hoewel het minder voorkomt bij niet-islamitische Indo's, dat valt mij veel op dat met name christelijke/hindoe Indo's zich zeer goed gedragen, maarja je hebt overal rotte peren tussen, maar bij de moslims haast alleen maar

(Uiting 28, aangifte 2)

28. Schijten op z'n mohammedaans

Mensen, het is niet gemakkelijk om mohammedaans te zijn. Oh nee! Jullie denken natuurlijk dat makaakse rifapen hun stront gewoon laten vallen waar ze willen. Dat is dus niet zo.

(Uiting 30, aangifte 2)

30. Woede over goedkope grond voor zigeuners

Zigeuners zijn rondtrekkende lieden van crimineel allooi, voornamelijk afkomstig van de Balkan. Er is dus wel degelijk een verschil tussen kampers en zigeuners. De enige

overeenkomst is dat het door de bank genomen om parasieten gaat.

Kampers zijn gewoon afstammelingen van veelal NEDERLANDSE arbeiders. Dat kun je geenzins vergelijken met untermenschen als Roma en Sinti. Dit zijn de echte zigeuners, die hun oorsprong hebben in de Balkan. Zeer crimineel (gekleurd) volkje

(Uiting 3, aangifte 3)

En moslims verstaan enkel de taal van het geweld

(Uiting 4, aangifte 3)

Deze islam basher beperkt zijn agenda alleen maar tot de islam en niet tot het overige uitschot zoals de antillianen, afrikanen en de rest van de niet islamitische gelukszoekers.

(Uiting 5, aangifte 3)

Aangezien [D] zich nu tegen de Islam richt, heb je ook kans dat

afrikanen/antillianen, en nog meer allochtoons gespuis op hem stemt. (verbeter de hoofdletters niet, want ze verdienen geen hoofdletters)

(Uiting 9, aangifte 3)

Ik zie veel vaker een Rifaap bij die messenstekers dan een zionist. Die Rifapen hebben bovendien ook vaak nogal anti-semitische sentimenten (al dan niet religieus geïnspireerd).

(Uiting 10, aangifte 3)

Laat ik het zo zeggen: noem eens een groot Nederlands maatschappelijk probleem op waar de joden NIET schuldig aan zijn.

(Uiting 11, aangifte 3)

De joden zorgen al minimaal 4000 jaar voor oorlog. Er zijn weinig volken op aarden die niet berooft misbruikt of vermoord zijn door de joden. (Andersom gebeurt precies hetzelfde daar niet van). De jood is parasiet en een opportunist. In ieder land waar de jood komt word de bevolking armer en de jood rijker. Vanuit een zeker punt zijn joden dus geen zwak ras. Waren het niet dat ze een ander ras nodig hebben om uit te buiten. Als de jood nou eens

zou leren van zijn fouten zou er niks aan de hand zijn, maar ze gaan vandaag de dag gewoon vrolijk door. Kijk maar naar het Palestina conflict.

(Uiting 12, aangifte 3)

Joden krijgen natuurlijk niet overal de schuld van. Ras of geen ras het zijn allemaal dezelfde "üntermenschen" mooi gezegd. Dat valt onder één ras en dat is het zwakke soort ras. De haakneus is wel een term die vaak gebruikt wordt als iemand het heeft over de joden. Maar het is meer een woord die zo bekend is geworden dan de werkelijke waarheid. Een jood is te herkennen aan zijn gierigheid, niet dat iedereen die gierig is een jood moet zijn. Een jood is

een gier, een leugenaar en een oplichter/dief. Dat is hun geloof/ras wat hun moeten aanhouden.

(Uiting 13, aangifte 3)

Hou Nederland maar blank, want al die kleurlingen, zwarten, hindostanen en allahtonen kunnen er helemaal niets van bakken hier. Voorkom dat Nederland over twintig jaar een Derde Wereldland is en dat blanken dan allemaal dood zijn.

(Uiting 14, aangifte 3)

Van Turken hebben we hier relatief minder last dan van Marokkanen. Neemt niet

weg dat ik dat vuilnis liever kwijt dan rijk ben. Ze delen namelijk wel dezelfde religie, de islam.

(Uiting 15, aangifte 3)

Door het hele land hebben we last, van de multiculmaatschappij. De 1 meer dan de ander, maar als je het objectief bekijkt: dan hebben we het meeste last van Marokkanen en Antillianen. Dit zijn de crimineelste rassen, en veroorzaken de meeste problemen. Opvallend is dat we weinig last hebben van Turken, er wonen er veel in Nederland maar zijn minder vaak betrokken bij een delict. Maar je hebt ook de moslims, dat is allemaal tuig van de onderste riggel.

(Art. 137d lid 2 Wetboek van strafrecht)

En/of

één of meer tot op heden onbekend gebleven personen en/of medeverdachte [Y]

in of omstreeks de periode van 1 januari 2006 tot en met 18 mei 2008 te [P1] en/of [P2] en/of [P3] en/of elders in Nederland, in het openbaar, met regelmaat (gewoonte), althans meermalen, althans eenmaal, (telkens) bij geschrift of afbeelding, heeft/hebben aangezet tot haat tegen en/of discriminatie van mensen en/of gewelddadig optreden tegen persoon of goed van mensen, te weten Joden en/of Marokkanen en/of Turken en/of Zigeuners en/of niet westerse allochtonen en/of Moslims en/of homoseksuelen, wegens ras en/of godsdienst en/of homoseksuele gerichtheid, door

op/aan de site [website] een of meer van onderstaande tekst(en) te plaatsen/toe te voegen, te weten

(Uiting 1, aangifte 1)

1. De Riffaap!

De Riffaap (Parasitus Islamicus Maghrebinensis) is, zoals de Dietsche naam reeds aanduidt, een aapachtige behorend tot de orde der primaten. Deze bijzonder agressieve soort is oorspronkelijk afkomstig uit de Maghreb, een gebied in Noord -Afrika dat natuurlijke grenzen heeft, te weten. Het mannetje is vooral herkenbaar aan het steekwapen dat hij altijd en overal bij zich draagt, veelal een mes voor de adolescenten en een kromzwaard voor de

Vanuit deze rattenholen en poelen des verderf beramen zij hun snode plannen om de territoria van de inheemsche mensch (de Neerlandicus) op slinkse wijze over te nemen, hierbij gesteund door de inhoud van een bepaald geschrift (door hen koran genoemd) dat volgens de overlevering geschreven zou zijn door een exemplaar (ene geiten- en kinderneuqende Mohammed) van een zeer nauw aan de Riffaap verwante soort, de zandaap (Parasitus Islamicus Arabica). Het gedrag van de jongere mannetjes van de Riffaap lijkt veel op dat van de oudere mannetjes, al zijn er ook frappante verschillen. Zij zijn mogelijk nog

agressiever en deinzen niet terug voor het gebruik van excessief geweld om de inheemsche bevolking te intimideren, waarbij enkele exemplaren zich zelfs geroepen voelen tot het ritueel afslachten van leden van de autochtone stam, die vanwege hun kritiek op de Riffaap een bedreiging vormen voor diezelfde Riffaap.

(Uiting 2, aangifte 1)

2. [A] wil criminele Antilliaanse jongeren terugsturen

Die maatregel komt veels te laat. Die Antillianen zijn hier met genoeg mensen aanwezig om een heel nieuw leger beroepscrimineeltjes te maken. Een zwangerschapsverbod is nu ook nodig.

(Uiting 3, aangifte 1)

3. De PvdA & [gebruikersnaam verdachte] slaan alarm over babysterfte

Ik snap niet waar de PvdA zich druk over maakt. Er worden hier meer allochtone baby's geboren dan autochtonen. En daar sla ik alarm over. Wat kan mij het nou schelen dat er wat straatrovers in spe gelijk na de bevalling sterven?

(Uiting 4, aangifte 1)

4. Straffen voor aanslag op islamitische school

Straffen voor aanslag op Islamitische school? Wat dacht je van: Beloning voor het verdedigen van je vaderland!

Onderwijs volgen in het slaan van vrouwen, vermoorden van alle niet islamieten, frauderen, drugshandel, etc etc. Daar mag van mij best wel op zo'n manier een eind aan gemaakt worden.

Ik vraag me af wie er hier onder invloed is, als je het opneemt voor moordenaars, verkrachters, dealers, etc etc.

(Uiting 5, aangifte 1)

5. Jodenhaat bliksemafleiding

Die moslims zijn ons voornaamste gevaar nog niet eens. Dat denk je maar door die paar ratten die op de straathoek staan.

Nee wij hebben hier te maken met een veel geduchtere schlemielere vijand genaamd "de jood".

Als je gaat kijken wat de joden voor functies allemaal bekleden, en wat voor een macht het volkje heeft. Het is ongelooflijk. Ze zijn hard op weg naar die geweldige nieuwe wereld orde van ze. Denk je aan de multicul denk je aan die langneuzen. Ook al legt menigeen dat verband niet aangezien ze niet beter weten, het niet willen weten.

First things First. Eerst de jood, dan die zwartjes en dan pas de moslims.

De dingen die je op dit niveau ziet het straatniveau, zoals de overlast van arabieren en de toestroom van oosteuropeanen zijn allemaal gereggiseerd door een kleine club die de protokollen van Zion in de praktijk brengt.

Alle oorlogen die zijn ontketend zijn gefinancierd door de joden.

Ze financieren homobewegingen, feminisme, alles wat ons volk kapot maakt, en dat stapsgewijs.

De jood heeft alles verwoest, alle volkeren verwoest in het Westen en probeerde dit bij de islamitische staten, maar zonder succes.

Holocaust hoax, Anne Frank met haar nepdagboek, dit alles wordt ons door de strot geduwd en we worden gehersenspoeld zodat we geen nationalistische gevoelens mogen hebben, en als racist worden opgesloten als we van ons vaderland houden. Dat heeft de jood gedaan, de antifa, de linkse partijen, dit alles wordt gefinancierd door de joden.

Neem bijvoorbeeld de aanslagen op het WTC. Vrijwel iedereen van jullie zal dit als een moslimdaad zien, maar werkelijk komt het van de joden af.

Maar, omdat de joden jullie laten geloven dat dit een moslimdaad is, en terrorisme, tegen de mensheid mogelijk zelfs. Geloven jullie dit ook, en word er niet eens gekeken naar de functie van de jood bij dit voorval.

(Uiting 6, aangifte 1)

6. Profiterende buitenlanders

Allochtonen die niet eens met Nederlanders om willen gaan, en ons kaaskoppen noemen, terwijl ze door ons zijn opgevangen! Ze terroriseren ons land, ze zijn bezig met regels hier te (proberen) bepalen. Je mag in Nederland niet met een Nederlandse vlag op je kleding lopen, dan krijg je een grote bek, of een klap!

Maar ze (allochtonen) mogen wel een turkse vlag op hun kleding. maar goed, even terug naar het onderwerp allochtonen (voornamelijk islamieten) ze terroriseren, molesteren, moorden, etc.

Maar wat krijgen we als dank, hoge criminaliteit, groepsverkrachtingen, werkloosheid, geweldplegingen en ga zo maar door. Dit kleine land is groot gemaakt door onze voorouders en nu wordt het gewoon verpest door immigranten die overal vandaan komen.

(Uiting 7, aangifte 1)

7. Slobodan Milosevic (64) overleden

Ik vind het wel te rechtvaardigen dat hij zoveel moslims heeft afgemaakt. Die parasieten kwamen naar zijn land en bezette het. En het lijkt me sterk dat ze gelijk de wapens hebben gepakt. Er zal eerst heus wel eindeloos gepraat zijn. Net zoals ze hier in Nederland komen. Maar we weten allemaal dat moslims geen compromissen sluiten. Ze willen alles hebben, vreedzame coexistentie komt niet voor in hun vocabulaire.

(Uiting 8, aangifte 1)

8. De pislam

Dat betekent, mijns insziens, geen speciale voorrechten, zoals vertalingen van Nederlandese overheidsdocumenten in het rifnikkers, arabisch of achteroeroeboeroes. Winkels zijn in Nederland meestal op zondag gesloten. Dus ook rifnikker shops. Geloof heeft hier niets mee te maken. Die wet geldt natuurlijk net zo goed voor halfapen uit het Atlasgebergte als

voor anderen.

(Uiting 9, aangifte 1)

9. Taxichauffeur door Marokkanen in Hoofddorp beroofd

Hoe kan je zien dat het marokkanen waren als ze een bivakmuts ophadden? Misschien rook ie het?

Omdat het bijna altijd Marokkanen zijn, daarom

Dat zoiets in de media gezegd mag worden?? Normaal mag je toch niet de afkomst van het "diersoort"erbij zetten dat mag je toch alleen maar als het gaat om LONSDALEJONGEREN.

Je voelt je tegenwoordig nergens meer veilig met al die asielzoekers die vrij

rondlopen.

Ik hoop dat daar snel verandering in gaat komen.

(Uiting 11, aangifte 1)

11. Oranje nazihelmen steeds populairder

Always look on the White side of Life!

Always look on the Right Side of life!

A nigger is like a Piece of Shit! When you look at it!

Life is White, and Death is Balck!

Actually it's all a show,you Laugh, Smile and go!

(Uiting 12, aangifte 1)

12. Homo's weer terug naar Iran

Die criminelen moeten we hier niet. [A] doet het weer goed

Aangezien veel allochtonen/asielziekers zich niet gedragen, zal dat in het nadeel zijn voor ons land en zouden de verkrachtingen etc. toenemen. Laten ze het daar zelf uitzoeken. In andere islamitische landen kan het misschien een probleem zijn, maar als de oppositie sterk genoeg is, dan zoeken ze het zelf maar uit.

Wat moeten wij in vredesnaam met dat volk, gay, christen of niets.

Eigen volk Eerst!

(Uiting 13, aangifte 1)

13. [B] biedt moslims excuses aan

En ze dan een voor een elimineren.

Nu is de volgorde compleet.

(Uiting 1, aangifte 2)

1. 5 voor 12? Nee, 1 voor 12!

In Rotterdam was het volgens mij nu al 60%. Het is inderdaad erg dat het de Nederlanders niets kan boeien dat onze HOOFDSTAD wordt overgenomen door die rotapen. Als het nou allemaal hoogwaardige culturen waren, maar het zijn een stelletje primitieve geitenneukers en stenengooiers.

(Uiting 2, aangifte 2)

2. Aap in dierentuin Blijdorp lijkt net zo gewelddadig als soo

Zie je wel dat die apen binnen het dierentuinhek net zo gevaarlijk zijn als zijn soortgenoten elders buiten op straat in Rotterdam.!

Hopelijk hebben ze genoeg verdovingskogels bij zich voor die andere gewelddadige soortgenoten elders in Rotterdam.! Laat die Antwerpse verzetsstrijder [C] even vrij voor dit klusje, die weet daar wel raad mee.

(Uiting 3, aangifte 2)

3. Amsterdam racistisch?

We hebben het wel over de toekomst van onze blanke kinderen. Toekomst hebben ze niet met die zwarte apen om zich heen. Ze moeten leren samen spelen ja maar niet met een aap of dat soort ongedierte.

Willen ze mensen dan gaan dwingen om hun kinderen naar zo'n apenschool te sturen door met boetes te gaan dreigen?

(Uiting 4, aangifte 2)

4. Bestuur Milli Görüs dreigt met opstand

Als de Hollandse leeuw echt gaat ontwaken, dan kunnen die vieze smerige stink- Turken van Milli Görüs maar beter zorgen dat ze hun koffers klaar hebben staan, en dus tevens een ticket enkele reis Istanboel, Antalya of Diyarbakir op zak hebben.!"

(Uiting 5, aangifte 2)

5. Discotheek mag Marokkaanse jongeren weigeren!

Marokkanen zoeken altijd problemen op. En als je niet uitkijkt heb je nog een mes in je rug.

(Uiting 6, aangifte 2)

6. Duel Jong Oranje eindigt in chaos

Marokkanen doen sport niet voor de lol, de-leeuw, die komen om hun oerdriften uit te leven op het veld. Buitengewoon verstandige mensen trouwens daar, bij de KNVB! Kennelijk kunnen Marokkaanse supporters zich niet normaal gedragen. En we kunnen wederom één lijn trekken met alle Marokkanen!

Dat volk heeft dus echt een geestelijke afwijking..Ze kunnen zich nooit maar dan ook NOOIT gedragen!

(Uiting 7, aangifte 2)

7. Extra geld aanpak criminele Marokkaanse jeugd

En zonder schaamte wordt er 5 miljoen uitgegeven aan een stel criminelen stuur ze terug (terugsturen met de bananenboot zo zijn ze hier ook gekomen) of tegen de muur! Moeten wij Nederlanders onze ruggen (al) weer krom werken voor dit gespuis, zelf betalen ze geen belasting!

Als je dit hoort zou je spontaan naar buiten rennen en de eerste de beste allochtoon het ligt uit z'n ogen trappen.

Ze PROBEREN te zorgen dat Marokkaanse en Antilliaanse jongeren niet in de criminaliteit komen, maar dat lukt toch niet, tenzij je ze opsluit of terugstuurt.

Snappen ze nou nog niet dat Marokkanen gewoon niet op te voeden zijn hoeveel

geld je ook spendeert?

(Uiting 8, aangifte 2)

8. Homo's

Homo zouden nooit wat kunnen betekenen voor het voortplanten van ons ras. Die (mensen) hebben gewoon een verknipte persoonlijkheid. Ik walg gewoon van die poepstampers.

Zie daar mijn mening over die zieke geesten.

(Uiting 9, aangifte 2)

9. Joden

Door de instelling van de jood, en haar eigenschap om op geniepige (joods woord) wijze naar de top te klimmen bij invloedrijke instellingen, bedrijven en organisaties, om deze hierna in te richten naar haar eigen volksgeest (de volksgeest van de jood).

(Uiting 10, aangifte 2)

10. Landelijke percentage allochtoon

Ik heb alleen maar naar de statistieken gekeken en niet naar het aantal inwoners per land als ik een fout heb gemaakt excuus daarvoor kan gebeuren met zulke schrikbarende cijfers het wordt tijd dat Europa zijn handen in één slaat en zich tegen deze zeer gevaarlijk volk het overspoelt de hele wereld als een plaag en voortplanten zich zeer snel als we niet oppassen dan worden wij ons lang/Europa nog uitgedreven door deze dingen dus Heren/Dames zoek contact met buitenlandse groepen Nationaliteiten en vorm een front en dan kunnen we ze

terug drijven naar hun eigen zandbak waar ze thuis horen en niet in Nederland/Europa want hier horen alleen blanken kom op voor je ras laat het niet verloederen en verkleuren.

(Uiting 11, aangifte 2)

11. Leidse nieuwbouwbewoners woenden over komt AZZ i.p.v. arche

Zitten er de hele dag van die aapjes aan de overkant bij je naar binnen te kijken.

De mensen kunnen het ook positief zien. In plaats van een archeologisch park, krijgen ze nu een dierenpark.

Er was eens een meisje in Friesland, zij heette Marianne Vaatstra. Op een slechte avond fietste ook zij in de buurt (minder dan een kilometer) van een AZC, waarschijnlijk gevuld met AMOG's*. Zij heeft het niet meer kunnen navertellen: zij werd bruut verkracht, gewurgd en haar keel werd doorgesneden. De politie ging onmiddellijk hard aan het werk: een week na de moord werden er flyers uitgedeeld in het betreffende AZC. Na zeer veel leugens en manipulaties is er één ding gebleken: haar moordenaar is nog steeds niet gepakt. Men heeft slechts alles in het werk gesteld om het draagvlak onder de asielopvang in

Nederland niet te beschadigen: er schijnt zelfs - volgens een anonieme spijtoptant - een asielaap snel na de moord naar het buitenland weggewerkt te zijn.

*Asielprimaten Met Onaangepast Gedrag.

(Uiting 12, aangifte 2)

12. Marokkanen treiteren joods paar weg

Ongeacht of je nu wel of geen jodenpijpert bent: dit is wat het mohammedanisme doet. Ze werken als koekoeken iedereen eruit die ze niet lekker liggen.

Wanneer wordt er nou eens opgetreden tegen dit soort makaken? Alles pesten ze weg, wat niet hun geloof aanhangt. Eerst op kleinere schaal, maar ik zeg je: dit gaat op nog veel grotere schaal gebeuren, totdat we allemaal gedwongen worden tot een tweede grote suburbanisatie-golf en de makaken en rifapen de steden, en daarmee het land, hebben overgenomen.

Die rifmakaken gaan steeds verder net zolang totdat zij alles te bepalen hebben.

(Uiting 13, aangifte 2)

13. [E] praat honderduit over overtuiging

HAND IN HAND, TERUG NAAR EIGEN VOLK EN LAND. Want Nederland is veel te vol voor moslims.

(Uiting 15, aangifte 2)

15. Zijn andere rassen anders?

Volgens mij zitten in de 2e generatie en 3e generatie van het rif toch de irritantste apen. Terwijl die precies hetzelfde ras zijn als hun ouders.

(Uiting 16, aangifte 2)

16. Opnieuw wildwestschietpartij door vete binnen nikkerfamilie!

HAND IN HAND TERUG NAAR BONGO BONGO LAND!

(Uiting 17, aangifte 2)

17. Boycot de actie: Plakken voor Pardon

Ze moeten allemaal optiefen

Er staat toch

Alleen lastige het land uit ofzo

Nou op flikkere met die stink buitenlanders

Ze vervuilen de zooi alleen maar

(Uiting 18, aangifte 2)

18. Snel vechten of niet?

Meeste zwartjes zijn net aapjes hoor, allemaal blufpoker, als je als kleinere man (ben 1,64m) even terug bluft met een mes of stok dan rennen zij als bange aapjes weg en dan zien zij jou als de sterkere aap. Intimidatie is normaal bij zwartjes en bruintjes onderling. Doe ik ook hoor.

(Uiting 19, aangifte 2)

19. Turkse imam in Hengelo vindt dat zijn vrouw onjuist in zieke

Stank voor dank Al doe je nog je best voor die ondankbare apen, het is nooit goed!

Ten eerste zou het me niks verbazen als ze door die Imam zelf in het ziekenhuis is beland. Maar goed, het blijven ondankbare diersoorten.

Als die apen alleen maar kritiek kunnen leveren.

Waarom zijn ze hier dan überhaupt nog ?? Rare beesten die varkens

(Uiting 20, aangifte 2)

20. De invloed van de Islam binnen de Nederlandse samenleving

De meeste moslims hebben geen respect voor enig ander volk, iedereen is stront naar hun mening behalve de mannelijke moslims, terwijl hun zelf het grootste schijtvolk zijn. En als de moslims hier niet waren gekomen, of zich in ieder geval niet zouden voortplanten als in de mate waarin ze dat nou doen, zou Nederland niet zo eraan toe zijn zoals nu, een grote criminele bende.

(Uiting 21, aangifte 2)

21. Is Nederland veiliger zonder allochtonen?

Ja laat ze lekker afsterven!!

(Uiting 23, aangifte 2)

23. 27 jan - Demo Apeldoorn Tegen Oost-Europese Gastarbeid

Nou Speedcore, ik heb er liever hele geen buitenlanders.

Nederland moet weer een blank land woorden.

(Uiting 25, aangifte 2)

25. Halfbloedjes

Meneer de echte Nederlander wilt het blijkbaar niet eens snappen. Hoe gedraagt een allochtoon zich? Les 1: als een uitzuiger van de Nederlandse maatschappij.

(Uiting 27, aangifte 2)

27. Halfbloedjes

Halfbloedjes zijn meestal ook zeer crimineel 'nzo, hoewel het minder voorkomt bij niet-islamitische Indo's, dat valt mij veel op dat met name christelijke/hindoe Indo's zich zeer goed gedragen, maarja je hebt overal rotte peren tussen, maar bij de moslims haast alleen maar

(Uiting 28, aangifte 2)

28. Schijten op z'n mohammedaans

Mensen, het is niet gemakkelijk om mohammedaans te zijn. Oh nee! Jullie denken natuurlijk dat makaakse rifapen hun stront gewoon laten vallen waar ze willen. Dat is dus niet zo.

(Uiting 30, aangifte 2)

30. Woede over goedkope grond voor zigeuners

Zigeuners zijn rondtrekkende lieden van crimineel allooi, voornamelijk afkomstig van de Balkan. Er is dus wel degelijk een verschil tussen kampers en zigeuners. De enige

overeenkomst is dat het door de bank genomen om parasieten gaat.

Kampers zijn gewoon afstammelingen van veelal NEDERLANDSE arbeiders. Dat kun je geenzins vergelijken met untermenschen als Roma en Sinti. Dit zijn de echte zigeuners, die hun oorsprong hebben in de Balkan. Zeer crimineel (gekleurd) volkje

(Uiting 3, aangifte 3)

En moslims verstaan enkel de taal van het geweld

(Uiting 4, aangifte 3)

Deze islam basher beperkt zijn agenda alleen maar tot de islam en niet tot het overige uitschot zoals de antillianen, afrikanen en de rest van de niet islamitische gelukszoekers.

(Uiting 5, aangifte 3)

Aangezien [D] zich nu tegen de Islam richt, heb je ook kans dat

afrikanen/antillianen, en nog meer allochtoons gespuis op hem stemt. (verbeter de hoofdletters niet, want ze verdienen geen hoofdletters)

(Uiting 9, aangifte 3)

Ik zie veel vaker een Rifaap bij die messenstekers dan een zionist. Die Rifapen hebben bovendien ook vaak nogal anti-semitische sentimenten (al dan niet religieus geïnspireerd).

(Uiting 10, aangifte 3)

Laat ik het zo zeggen: noem eens een groot Nederlands maatschappelijk probleem op waar de joden NIET schuldig aan zijn.

(Uiting 11, aangifte 3)

De joden zorgen al minimaal 4000 jaar voor oorlog. Er zijn weinig volken op aarden die niet berooft misbruikt of vermoord zijn door de joden. (Andersom gebeurt precies hetzelfde daar niet van). De jood is parasiet en een opportunist. In ieder land waar de jood komt word de bevolking armer en de jood rijker. Vanuit een zeker punt zijn joden dus geen zwak ras. Waren het niet dat ze een ander ras nodig hebben om uit te buiten. Als de jood nou eens

zou leren van zijn fouten zou er niks aan de hand zijn, maar ze gaan vandaag de dag gewoon vrolijk door. Kijk maar naar het Palestina conflict.

(Uiting 12, aangifte 3)

Joden krijgen natuurlijk niet overal de schuld van. Ras of geen ras het zijn allemaal dezelfde "üntermenschen" mooi gezegd. Dat valt onder één ras en dat is het zwakke soort ras. De haakneus is wel een term die vaak gebruikt wordt als iemand het heeft over de joden. Maar het is meer een woord die zo bekend is geworden dan de werkelijke waarheid. Een jood is te herkennen aan zijn gierigheid, niet dat iedereen die gierig is een jood moet zijn. Een jood is

een gier, een leugenaar en een oplichter/dief. Dat is hun geloof/ras wat hun moeten aanhouden.

(Uiting 13, aangifte 3)

Hou Nederland maar blank, want al die kleurlingen, zwarten, hindostanen en allahtonen kunnen er helemaal niets van bakken hier. Voorkom dat Nederland over twintig jaar een Derde Wereldland is en dat blanken dan allemaal dood zijn.

(Uiting 14, aangifte 3)

Van Turken hebben we hier relatief minder last dan van Marokkanen. Neemt niet

weg dat ik dat vuilnis liever kwijt dan rijk ben. Ze delen namelijk wel dezelfde religie, de islam.

(Uiting 15, aangifte 3)

Door het hele land hebben we last, van de multiculmaatschappij. De 1 meer dan de ander, maar als je het objectief bekijkt: dan hebben we het meeste last van Marokkanen en Antillianen. Dit zijn de crimineelste rassen, en veroorzaken de meeste problemen. Opvallend is dat we weinig last hebben van Turken, er wonen er veel in Nederland maar zijn minder vaak betrokken bij een delict. Maar je hebt ook de moslims, dat is allemaal tuig van de onderste riggel.

tot en/of bij het plegen van welk misdrijf verdachte in of omstreeks de periode van 1 januari 2006 tot en met 18 mei 2008 te [P1] en/of [P2] en/of [P3] en/of elders in Nederland, tezamen en in vereniging met (een) (of meer) ander(en), althans alleen, opzettelijk gelegenheid, middelen en/of inlichtingen heeft verschaft en/of opzettelijk behulpzaam is geweest door:

als eigenaar en/of (hoofd)beheerder voornoemde site (via/middels het internet) aan te bieden en/of te betalen/bekostigen en/of als moderator en/of administrator, althans als (hoofd)beheerder, van voornoemde site, toe te staan dat deze tekst(en) op voornoemde site werden geplaatst en/of (vervolgens) deze tekst(en) niet te wijzigen en/of verwijderen, althans toe te staan/te gedogen dat deze tekst(en) (ongewijzigd) op voornoemde site te lezen en/of raadplegen was/waren;

(Art. 137d jo 48 Wetboek van strafrecht)

art 137d lid 1 Wetboek van Strafrecht

Feit 3

hij in of omstreeks de periode van 1 januari 2006 tot en met 14 mei 2008 te [P1] en/of [P2] en/of [P3] en/of elders in Nederland, tezamen en in vereniging met (een) ander(en), althans alleen, anders dan ten behoeve van zakelijke berichtgeving, met regelmaat (gewoonte), althans meermalen, althans eenmaal, (telkens) een of meer uitlatingen openbaar heeft gemaakt die, naar hij wist of redelijkerwijs moest vermoeden, voor een groep mensen, te weten Joden en/of Marokkanen en/of Turken en/of Zigeuners en/of niet westerse allochtonen en/of Moslims en/of homoseksuelen, wegens ras en/of

godsdienst en/of homoseksuele gerichtheid, beledigend was/waren en/of welke vorenbedoelde uitlating(en) aanzette(n) tot haat tegen en/of discriminatie van mensen en/of gewelddadig optreden tegen persoon of goed van mensen, te weten Joden en/of Marokkanen en/of Turken en/of niet westerse allochtonen en/of Moslims en/of homoseksuelen, wegens ras en/of godsdienst en/of homoseksuele gerichtheid, door

als moderator en/of administrator, althans als (hoofd)beheerder, van de site [website] de onderstaande tekst(en) op voornoemde site te plaatsen en/of te laten plaatsen en/of deze tekst(en) niet te wijzigen en/of verwijderen op/van voornoemde site, althans toe te staan/te gedogen dat deze tekst(en) (ongewijzigd) op voornoemde site te lezen en/of raadplegen was/waren, te weten een of meer van onderstaande teksten

(Uiting 1, aangifte 1)

1. De Riffaap!

De Riffaap (Parasitus Islamicus Maghrebinensis) is, zoals de Dietsche naam reeds aanduidt, een aapachtige behorend tot de orde der primaten. Deze bijzonder agressieve soort is oorspronkelijk afkomstig uit de Maghreb, een gebied in Noord -Afrika dat natuurlijke grenzen heeft, te weten. Het mannetje is vooral herkenbaar aan het steekwapen dat hij altijd en overal bij zich draagt, veelal een mes voor de adolescenten en een kromzwaard voor de

Vanuit deze rattenholen en poelen des verderf beramen zij hun snode plannen om de territoria van de inheemsche mensch (de Neerlandicus) op slinkse wijze over te nemen, hierbij gesteund door de inhoud van een bepaald geschrift (door hen koran genoemd) dat volgens de overlevering geschreven zou zijn door een exemplaar (ene geiten- en kinderneuqende Mohammed) van een zeer nauw aan de Riffaap verwante soort, de zandaap (Parasitus Islamicus Arabica). Het gedrag van de jongere mannetjes van de Riffaap lijkt veel op dat van de oudere mannetjes, al zijn er ook frappante verschillen. Zij zijn mogelijk nog

agressiever en deinzen niet terug voor het gebruik van excessief geweld om de inheemsche bevolking te intimideren, waarbij enkele exemplaren zich zelfs geroepen voelen tot het ritueel afslachten van leden van de autochtone stam, die vanwege hun kritiek op de Riffaap een bedreiging vormen voor diezelfde Riffaap.

(Uiting 2, aangifte 1)

2. [A] wil criminele Antilliaanse jongeren terugsturen

Die maatregel komt veels te laat. Die Antillianen zijn hier met genoeg mensen aanwezig om een heel nieuw leger beroepscrimineeltjes te maken. Een zwangerschapsverbod is nu ook nodig.

(Uiting 3, aangifte 1)

3. De PvdA & [gebruikersnaam verdachte] slaan alarm over babysterfte

Ik snap niet waar de PvdA zich druk over maakt. Er worden hier meer allochtone baby's geboren dan autochtonen. En daar sla ik alarm over. Wat kan mij het nou schelen dat er wat straatrovers in spe gelijk na de bevalling sterven?

(Uiting 4, aangifte 1)

4. Straffen voor aanslag op islamitische school

Straffen voor aanslag op Islamitische school? Wat dacht je van: Beloning voor het verdedigen van je vaderland!

Onderwijs volgen in het slaan van vrouwen, vermoorden van alle niet islamieten, frauderen, drugshandel, etc etc. Daar mag van mij best wel op zo'n manier een eind aan gemaakt worden.

Ik vraag me af wie er hier onder invloed is, als je het opneemt voor moordenaars, verkrachters, dealers, etc etc.

(Uiting 5, aangifte 1)

5. Jodenhaat bliksemafleiding

Die moslims zijn ons voornaamste gevaar nog niet eens. Dat denk je maar door die paar ratten die op de straathoek staan.

Nee wij hebben hier te maken met een veel geduchtere schlemielere vijand genaamd "de jood".

Als je gaat kijken wat de joden voor functies allemaal bekleden, en wat voor een macht het volkje heeft. Het is ongelooflijk. Ze zijn hard op weg naar die geweldige nieuwe wereld orde van ze. Denk je aan de multicul denk je aan die langneuzen. Ook al legt menigeen dat verband niet aangezien ze niet beter weten, het niet willen weten.

First things First. Eerst de jood, dan die zwartjes en dan pas de moslims.

De dingen die je op dit niveau ziet het straatniveau, zoals de overlast van arabieren en de toestroom van oosteuropeanen zijn allemaal gereggiseerd door een kleine club die de protokollen van Zion in de praktijk brengt.

Alle oorlogen die zijn ontketend zijn gefinancierd door de joden.

Ze financieren homobewegingen, feminisme, alles wat ons volk kapot maakt, en dat stapsgewijs.

De jood heeft alles verwoest, alle volkeren verwoest in het Westen en probeerde dit bij de islamitische staten, maar zonder succes.

Holocaust hoax, Anne Frank met haar nepdagboek, dit alles wordt ons door de strot geduwd en we worden gehersenspoeld zodat we geen nationalistische gevoelens mogen hebben, en als racist worden opgesloten als we van ons vaderland houden. Dat heeft de jood gedaan, de antifa, de linkse partijen, dit alles wordt gefinancierd door de joden.

Neem bijvoorbeeld de aanslagen op het WTC. Vrijwel iedereen van jullie zal dit als een moslimdaad zien, maar werkelijk komt het van de joden af.

Maar, omdat de joden jullie laten geloven dat dit een moslimdaad is, en terrorisme, tegen de mensheid mogelijk zelfs. Geloven jullie dit ook, en word er niet eens gekeken naar de functie van de jood bij dit voorval.

(Uiting 6, aangifte 1)

6. Profiterende buitenlanders

Allochtonen die niet eens met Nederlanders om willen gaan, en ons kaaskoppen noemen, terwijl ze door ons zijn opgevangen! Ze terroriseren ons land, ze zijn bezig met regels hier te (proberen) bepalen. Je mag in Nederland niet met een Nederlandse vlag op je kleding lopen, dan krijg je een grote bek, of een klap!

Maar ze (allochtonen) mogen wel een turkse vlag op hun kleding. maar goed, even terug naar het onderwerp allochtonen (voornamelijk islamieten) ze terroriseren, molesteren, moorden, etc.

Maar wat krijgen we als dank, hoge criminaliteit, groepsverkrachtingen, werkloosheid, geweldplegingen en ga zo maar door. Dit kleine land is groot gemaakt door onze voorouders en nu wordt het gewoon verpest door immigranten die overal vandaan komen.

(Uiting 7, aangifte 1)

7. Slobodan Milosevic (64) overleden

Ik vind het wel te rechtvaardigen dat hij zoveel moslims heeft afgemaakt. Die parasieten kwamen naar zijn land en bezette het. En het lijkt me sterk dat ze gelijk de wapens hebben gepakt. Er zal eerst heus wel eindeloos gepraat zijn. Net zoals ze hier in Nederland komen. Maar we weten allemaal dat moslims geen compromissen sluiten. Ze willen alles hebben, vreedzame coexistentie komt niet voor in hun vocabulaire.

(Uiting 8, aangifte 1)

8. De pislam

Dat betekent, mijns insziens, geen speciale voorrechten, zoals vertalingen van Nederlandese overheidsdocumenten in het rifnikkers, arabisch of achteroeroeboeroes. Winkels zijn in Nederland meestal op zondag gesloten. Dus ook rifnikker shops. Geloof heeft hier niets mee te maken. Die wet geldt natuurlijk net zo goed voor halfapen uit het Atlasgebergte als

voor anderen.

(Uiting 9, aangifte 1)

9. Taxichauffeur door Marokkanen in Hoofddorp beroofd

Hoe kan je zien dat het marokkanen waren als ze een bivakmuts ophadden? Misschien rook ie het?

Omdat het bijna altijd Marokkanen zijn, daarom

Dat zoiets in de media gezegd mag worden?? Normaal mag je toch niet de afkomst van het "diersoort"erbij zetten dat mag je toch alleen maar als het gaat om LONSDALEJONGEREN.

Je voelt je tegenwoordig nergens meer veilig met al die asielzoekers die vrij

rondlopen.

Ik hoop dat daar snel verandering in gaat komen.

(Uiting 11, aangifte 1)

11. Oranje nazihelmen steeds populairder

Always look on the White side of Life!

Always look on the Right Side of life!

A nigger is like a Piece of Shit! When you look at it!

Life is White, and Death is Balck!

Actually it's all a show,you Laugh, Smile and go!

(Uiting 12, aangifte 1)

12. Homo's weer terug naar Iran

Die criminelen moeten we hier niet. [A] doet het weer goed

Aangezien veel allochtonen/asielziekers zich niet gedragen, zal dat in het nadeel zijn voor ons land en zouden de verkrachtingen etc. toenemen. Laten ze het daar zelf uitzoeken. In andere islamitische landen kan het misschien een probleem zijn, maar als de oppositie sterk genoeg is, dan zoeken ze het zelf maar uit.

Wat moeten wij in vredesnaam met dat volk, gay, christen of niets.

Eigen volk Eerst!

(Uiting 13, aangifte 1)

13. [B] biedt moslims excuses aan

En ze dan een voor een elimineren.

Nu is de volgorde compleet.

(Uiting 1, aangifte 2)

1. 5 voor 12? Nee, 1 voor 12!

In Rotterdam was het volgens mij nu al 60%. Het is inderdaad erg dat het de Nederlanders niets kan boeien dat onze HOOFDSTAD wordt overgenomen door die rotapen. Als het nou allemaal hoogwaardige culturen waren, maar het zijn een stelletje primitieve geitenneukers en stenengooiers.

(Uiting 2, aangifte 2)

2. Aap in dierentuin Blijdorp lijkt net zo gewelddadig als soo

Zie je wel dat die apen binnen het dierentuinhek net zo gevaarlijk zijn als zijn soortgenoten elders buiten op straat in Rotterdam.!

Hopelijk hebben ze genoeg verdovingskogels bij zich voor die andere gewelddadige soortgenoten elders in Rotterdam.! Laat die Antwerpse verzetsstrijder [C] even vrij voor dit klusje, die weet daar wel raad mee.

(Uiting 3, aangifte 2)

3. Amsterdam racistisch?

We hebben het wel over de toekomst van onze blanke kinderen. Toekomst hebben ze niet met die zwarte apen om zich heen. Ze moeten leren samen spelen ja maar niet met een aap of dat soort ongedierte.

Willen ze mensen dan gaan dwingen om hun kinderen naar zo'n apenschool te sturen door met boetes te gaan dreigen?

(Uiting 4, aangifte 2)

4. Bestuur Milli Görüs dreigt met opstand

Als de Hollandse leeuw echt gaat ontwaken, dan kunnen die vieze smerige stink- Turken van Milli Görüs maar beter zorgen dat ze hun koffers klaar hebben staan, en dus tevens een ticket enkele reis Istanboel, Antalya of Diyarbakir op zak hebben.!"

(Uiting 5, aangifte 2)

5. Discotheek mag Marokkaanse jongeren weigeren!

Marokkanen zoeken altijd problemen op. En als je niet uitkijkt heb je nog een mes in je rug.

(Uiting 6, aangifte 2)

6. Duel Jong Oranje eindigt in chaos

Marokkanen doen sport niet voor de lol, de-leeuw, die komen om hun oerdriften uit te leven op het veld. Buitengewoon verstandige mensen trouwens daar, bij de KNVB! Kennelijk kunnen Marokkaanse supporters zich niet normaal gedragen. En we kunnen wederom één lijn trekken met alle Marokkanen!

Dat volk heeft dus echt een geestelijke afwijking..Ze kunnen zich nooit maar dan ook NOOIT gedragen!

(Uiting 7, aangifte 2)

7. Extra geld aanpak criminele Marokkaanse jeugd

En zonder schaamte wordt er 5 miljoen uitgegeven aan een stel criminelen stuur ze terug (terugsturen met de bananenboot zo zijn ze hier ook gekomen) of tegen de muur! Moeten wij Nederlanders onze ruggen (al) weer krom werken voor dit gespuis, zelf betalen ze geen belasting!

Als je dit hoort zou je spontaan naar buiten rennen en de eerste de beste allochtoon het ligt uit z'n ogen trappen.

Ze PROBEREN te zorgen dat Marokkaanse en Antilliaanse jongeren niet in de criminaliteit komen, maar dat lukt toch niet, tenzij je ze opsluit of terugstuurt.

Snappen ze nou nog niet dat Marokkanen gewoon niet op te voeden zijn hoeveel

geld je ook spendeert?

(Uiting 8, aangifte 2)

8. Homo's

Homo zouden nooit wat kunnen betekenen voor het voortplanten van ons ras. Die (mensen) hebben gewoon een verknipte persoonlijkheid. Ik walg gewoon van die poepstampers.

Zie daar mijn mening over die zieke geesten.

(Uiting 9, aangifte 2)

9. Joden

Door de instelling van de jood, en haar eigenschap om op geniepige (joods woord) wijze naar de top te klimmen bij invloedrijke instellingen, bedrijven en organisaties, om deze hierna in te richten naar haar eigen volksgeest (de volksgeest van de jood).

(Uiting 10, aangifte 2)

10. Landelijke percentage allochtoon

Ik heb alleen maar naar de statistieken gekeken en niet naar het aantal inwoners per land als ik een fout heb gemaakt excuus daarvoor kan gebeuren met zulke schrikbarende cijfers het wordt tijd dat Europa zijn handen in één slaat en zich tegen deze zeer gevaarlijk volk het overspoelt de hele wereld als een plaag en voortplanten zich zeer snel als we niet oppassen dan worden wij ons lang/Europa nog uitgedreven door deze dingen dus Heren/Dames zoek contact met buitenlandse groepen Nationaliteiten en vorm een front en dan kunnen we ze

terug drijven naar hun eigen zandbak waar ze thuis horen en niet in Nederland/Europa want hier horen alleen blanken kom op voor je ras laat het niet verloederen en verkleuren.

(Uiting 11, aangifte 2)

11. Leidse nieuwbouwbewoners woenden over komt AZZ i.p.v. arche

Zitten er de hele dag van die aapjes aan de overkant bij je naar binnen te kijken.

De mensen kunnen het ook positief zien. In plaats van een archeologisch park, krijgen ze nu een dierenpark.

Er was eens een meisje in Friesland, zij heette Marianne Vaatstra. Op een slechte avond fietste ook zij in de buurt (minder dan een kilometer) van een AZC, waarschijnlijk gevuld met AMOG's*. Zij heeft het niet meer kunnen navertellen: zij werd bruut verkracht, gewurgd en haar keel werd doorgesneden. De politie ging onmiddellijk hard aan het werk: een week na de moord werden er flyers uitgedeeld in het betreffende AZC. Na zeer veel leugens en manipulaties is er één ding gebleken: haar moordenaar is nog steeds niet gepakt. Men heeft slechts alles in het werk gesteld om het draagvlak onder de asielopvang in

Nederland niet te beschadigen: er schijnt zelfs - volgens een anonieme spijtoptant - een asielaap snel na de moord naar het buitenland weggewerkt te zijn.

*Asielprimaten Met Onaangepast Gedrag.

(Uiting 12, aangifte 2)

12. Marokkanen treiteren joods paar weg

Ongeacht of je nu wel of geen jodenpijpert bent: dit is wat het mohammedanisme doet. Ze werken als koekoeken iedereen eruit die ze niet lekker liggen.

Wanneer wordt er nou eens opgetreden tegen dit soort makaken? Alles pesten ze weg, wat niet hun geloof aanhangt. Eerst op kleinere schaal, maar ik zeg je: dit gaat op nog veel grotere schaal gebeuren, totdat we allemaal gedwongen worden tot een tweede grote suburbanisatie-golf en de makaken en rifapen de steden, en daarmee het land, hebben overgenomen.

Die rifmakaken gaan steeds verder net zolang totdat zij alles te bepalen hebben.

(Uiting 13, aangifte 2)

13. [E] praat honderduit over overtuiging

HAND IN HAND, TERUG NAAR EIGEN VOLK EN LAND. Want Nederland is veel te vol voor moslims.

(Uiting 15, aangifte 2)

15. Zijn andere rassen anders?

Volgens mij zitten in de 2e generatie en 3e generatie van het rif toch de irritantste apen. Terwijl die precies hetzelfde ras zijn als hun ouders.

(Uiting 16, aangifte 2)

16. Opnieuw wildwestschietpartij door vete binnen nikkerfamilie!

HAND IN HAND TERUG NAAR BONGO BONGO LAND!

(Uiting 17, aangifte 2)

17. Boycot de actie: Plakken voor Pardon

Ze moeten allemaal optiefen

Er staat toch

Alleen lastige het land uit ofzo

Nou op flikkere met die stink buitenlanders

Ze vervuilen de zooi alleen maar

(Uiting 18, aangifte 2)

18. Snel vechten of niet?

Meeste zwartjes zijn net aapjes hoor, allemaal blufpoker, als je als kleinere man (ben 1,64m) even terug bluft met een mes of stok dan rennen zij als bange aapjes weg en dan zien zij jou als de sterkere aap. Intimidatie is normaal bij zwartjes en bruintjes onderling. Doe ik ook hoor.

(Uiting 19, aangifte 2)

19. Turkse imam in Hengelo vindt dat zijn vrouw onjuist in zieke

Stank voor dank Al doe je nog je best voor die ondankbare apen, het is nooit goed!

Ten eerste zou het me niks verbazen als ze door die Imam zelf in het ziekenhuis is beland. Maar goed, het blijven ondankbare diersoorten.

Als die apen alleen maar kritiek kunnen leveren.

Waarom zijn ze hier dan überhaupt nog ?? Rare beesten die varkens

(Uiting 20, aangifte 2)

20. De invloed van de Islam binnen de Nederlandse samenleving

De meeste moslims hebben geen respect voor enig ander volk, iedereen is stront naar hun mening behalve de mannelijke moslims, terwijl hun zelf het grootste schijtvolk zijn. En als de moslims hier niet waren gekomen, of zich in ieder geval niet zouden voortplanten als in de mate waarin ze dat nou doen, zou Nederland niet zo eraan toe zijn zoals nu, een grote criminele bende.

(Uiting 21, aangifte 2)

21. Is Nederland veiliger zonder allochtonen?

Ja laat ze lekker afsterven!!

(Uiting 23, aangifte 2)

23. 27 jan - Demo Apeldoorn Tegen Oost-Europese Gastarbeid

Nou Speedcore, ik heb er liever hele geen buitenlanders.

Nederland moet weer een blank land woorden.

(Uiting 25, aangifte 2)

25. Halfbloedjes

Meneer de echte Nederlander wilt het blijkbaar niet eens snappen. Hoe gedraagt een allochtoon zich? Les 1: als een uitzuiger van de Nederlandse maatschappij.

(Uiting 27, aangifte 2)

27. Halfbloedjes

Halfbloedjes zijn meestal ook zeer crimineel 'nzo, hoewel het minder voorkomt bij niet-islamitische Indo's, dat valt mij veel op dat met name christelijke/hindoe Indo's zich zeer goed gedragen, maarja je hebt overal rotte peren tussen, maar bij de moslims haast alleen maar

(Uiting 28, aangifte 2)

28. Schijten op z'n mohammedaans

Mensen, het is niet gemakkelijk om mohammedaans te zijn. Oh nee! Jullie denken natuurlijk dat makaakse rifapen hun stront gewoon laten vallen waar ze willen. Dat is dus niet zo.

(Uiting 30, aangifte 2)

30. Woede over goedkope grond voor zigeuners

Zigeuners zijn rondtrekkende lieden van crimineel allooi, voornamelijk afkomstig van de Balkan. Er is dus wel degelijk een verschil tussen kampers en zigeuners. De enige

overeenkomst is dat het door de bank genomen om parasieten gaat.

Kampers zijn gewoon afstammelingen van veelal NEDERLANDSE arbeiders. Dat kun je geenzins vergelijken met untermenschen als Roma en Sinti. Dit zijn de echte zigeuners, die hun oorsprong hebben in de Balkan. Zeer crimineel (gekleurd) volkje

(Uiting 3, aangifte 3)

En moslims verstaan enkel de taal van het geweld

(Uiting 4, aangifte 3)

Deze islam basher beperkt zijn agenda alleen maar tot de islam en niet tot het overige uitschot zoals de antillianen, afrikanen en de rest van de niet islamitische gelukszoekers.

(Uiting 5, aangifte 3)

Aangezien [D] zich nu tegen de Islam richt, heb je ook kans dat

afrikanen/antillianen, en nog meer allochtoons gespuis op hem stemt. (verbeter de hoofdletters niet, want ze verdienen geen hoofdletters)

(Uiting 9, aangifte 3)

Ik zie veel vaker een Rifaap bij die messenstekers dan een zionist. Die Rifapen hebben bovendien ook vaak nogal anti-semitische sentimenten (al dan niet religieus geïnspireerd).

(Uiting 10, aangifte 3)

Laat ik het zo zeggen: noem eens een groot Nederlands maatschappelijk probleem op waar de joden NIET schuldig aan zijn.

(Uiting 11, aangifte 3)

De joden zorgen al minimaal 4000 jaar voor oorlog. Er zijn weinig volken op aarden die niet berooft misbruikt of vermoord zijn door de joden. (Andersom gebeurt precies hetzelfde daar niet van). De jood is parasiet en een opportunist. In ieder land waar de jood komt word de bevolking armer en de jood rijker. Vanuit een zeker punt zijn joden dus geen zwak ras. Waren het niet dat ze een ander ras nodig hebben om uit te buiten. Als de jood nou eens

zou leren van zijn fouten zou er niks aan de hand zijn, maar ze gaan vandaag de dag gewoon vrolijk door. Kijk maar naar het Palestina conflict.

(Uiting 12, aangifte 3)

Joden krijgen natuurlijk niet overal de schuld van. Ras of geen ras het zijn allemaal dezelfde "üntermenschen" mooi gezegd. Dat valt onder één ras en dat is het zwakke soort ras. De haakneus is wel een term die vaak gebruikt wordt als iemand het heeft over de joden. Maar het is meer een woord die zo bekend is geworden dan de werkelijke waarheid. Een jood is te herkennen aan zijn gierigheid, niet dat iedereen die gierig is een jood moet zijn. Een jood is

een gier, een leugenaar en een oplichter/dief. Dat is hun geloof/ras wat hun moeten aanhouden.

(Uiting 13, aangifte 3)

Hou Nederland maar blank, want al die kleurlingen, zwarten, hindostanen en allahtonen kunnen er helemaal niets van bakken hier. Voorkom dat Nederland over twintig jaar een Derde Wereldland is en dat blanken dan allemaal dood zijn.

(Uiting 14, aangifte 3)

Van Turken hebben we hier relatief minder last dan van Marokkanen. Neemt niet

weg dat ik dat vuilnis liever kwijt dan rijk ben. Ze delen namelijk wel dezelfde religie, de islam.

(Uiting 15, aangifte 3)

Door het hele land hebben we last, van de multiculmaatschappij. De 1 meer dan de ander, maar als je het objectief bekijkt: dan hebben we het meeste last van Marokkanen en Antillianen. Dit zijn de crimineelste rassen, en veroorzaken de meeste problemen. Opvallend is dat we weinig last hebben van Turken, er wonen er veel in Nederland maar zijn minder vaak betrokken bij een delict. Maar je hebt ook de moslims, dat is allemaal tuig van de onderste riggel.

(Art. 137e lid 2 Wetboek van strafrecht)

En/of

één of meer tot op heden onbekend gebleven personen en/of medeverdachte [Y]

in of omstreeks de periode van 1 januari 2006 tot en met 14 mei 2008 te [P1] en/of [P2] en/of [P3] en/of elders in Nederland, tezamen en in vereniging met (een) ander(en), althans alleen, anders dan ten behoeve van zakelijke berichtgeving, met regelmaat (gewoonte), althans meermalen, althans eenmaal, (telkens) een of meer uitlatingen openbaar heeft/hebben gemaakt die, naar hij wist of redelijkerwijs moest vermoeden, voor een groep mensen, te weten Joden en/of Marokkanen en/of Turken en/of Zigeuners en/of niet westerse allochtonen en/of Moslims en/of homoseksuelen, wegens ras en/of godsdienst en/of homoseksuele gerichtheid, beledigend was/waren en/of welke vorenbedoelde uitlating(en) aanzette(n) tot haat tegen en/of discriminatie van mensen en/of

gewelddadig optreden tegen persoon of goed van mensen, te weten Joden en/of Marokkanen en/of Turken en/of Zigeuners en/of niet westerse allochtonen en/of Moslims en/of homoseksuelen, wegens ras en/of godsdienst en/of homoseksuele gerichtheid door

op/aan de site [website] een of meer van onderstaande tekst(en) te plaatsen/toe te voegen, te weten

(Uiting 1, aangifte 1)

1. De Riffaap!

De Riffaap (Parasitus Islamicus Maghrebinensis) is, zoals de Dietsche naam reeds aanduidt, een aapachtige behorend tot de orde der primaten. Deze bijzonder agressieve soort is oorspronkelijk afkomstig uit de Maghreb, een gebied in Noord -Afrika dat natuurlijke grenzen heeft, te weten. Het mannetje is vooral herkenbaar aan het steekwapen dat hij altijd en overal bij zich draagt, veelal een mes voor de adolescenten en een kromzwaard voor de

Vanuit deze rattenholen en poelen des verderf beramen zij hun snode plannen om de territoria van de inheemsche mensch (de Neerlandicus) op slinkse wijze over te nemen, hierbij gesteund door de inhoud van een bepaald geschrift (door hen koran genoemd) dat volgens de overlevering geschreven zou zijn door een exemplaar (ene geiten- en kinderneuqende Mohammed) van een zeer nauw aan de Riffaap verwante soort, de zandaap (Parasitus Islamicus Arabica). Het gedrag van de jongere mannetjes van de Riffaap lijkt veel op dat van de oudere mannetjes, al zijn er ook frappante verschillen. Zij zijn mogelijk nog

agressiever en deinzen niet terug voor het gebruik van excessief geweld om de inheemsche bevolking te intimideren, waarbij enkele exemplaren zich zelfs geroepen voelen tot het ritueel afslachten van leden van de autochtone stam, die vanwege hun kritiek op de Riffaap een bedreiging vormen voor diezelfde Riffaap.

(Uiting 2, aangifte 1)

2. [A] wil criminele Antilliaanse jongeren terugsturen

Die maatregel komt veels te laat. Die Antillianen zijn hier met genoeg mensen aanwezig om een heel nieuw leger beroepscrimineeltjes te maken. Een zwangerschapsverbod is nu ook nodig.

(Uiting 3, aangifte 1)

3. De PvdA & [gebruikersnaam] slaan alarm over babysterfte

Ik snap niet waar de PvdA zich druk over maakt. Er worden hier meer allochtone baby's geboren dan autochtonen. En daar sla ik alarm over. Wat kan mij het nou schelen dat er wat straatrovers in spe gelijk na de bevalling sterven?

(Uiting 4, aangifte 1)

4. Straffen voor aanslag op islamitische school

Straffen voor aanslag op Islamitische school? Wat dacht je van: Beloning voor het verdedigen van je vaderland!

Onderwijs volgen in het slaan van vrouwen, vermoorden van alle niet islamieten, frauderen, drugshandel, etc etc. Daar mag van mij best wel op zo'n manier een eind aan gemaakt worden.

Ik vraag me af wie er hier onder invloed is, als je het opneemt voor moordenaars, verkrachters, dealers, etc etc.

(Uiting 5, aangifte 1)

5. Jodenhaat bliksemafleiding

Die moslims zijn ons voornaamste gevaar nog niet eens. Dat denk je maar door die paar ratten die op de straathoek staan.

Nee wij hebben hier te maken met een veel geduchtere schlemielere vijand genaamd "de jood".

Als je gaat kijken wat de joden voor functies allemaal bekleden, en wat voor een macht het volkje heeft. Het is ongelooflijk. Ze zijn hard op weg naar die geweldige nieuwe wereld orde van ze. Denk je aan de multicul denk je aan die langneuzen. Ook al legt menigeen dat verband niet aangezien ze niet beter weten, het niet willen weten.

First things First. Eerst de jood, dan die zwartjes en dan pas de moslims.

De dingen die je op dit niveau ziet het straatniveau, zoals de overlast van arabieren en de toestroom van oosteuropeanen zijn allemaal gereggiseerd door een kleine club die de protokollen van Zion in de praktijk brengt.

Alle oorlogen die zijn ontketend zijn gefinancierd door de joden.

Ze financieren homobewegingen, feminisme, alles wat ons volk kapot maakt, en dat stapsgewijs.

De jood heeft alles verwoest, alle volkeren verwoest in het Westen en probeerde dit bij de islamitische staten, maar zonder succes.

Holocaust hoax, Anne Frank met haar nepdagboek, dit alles wordt ons door de strot geduwd en we worden gehersenspoeld zodat we geen nationalistische gevoelens mogen hebben, en als racist worden opgesloten als we van ons vaderland houden. Dat heeft de jood gedaan, de antifa, de linkse partijen, dit alles wordt gefinancierd door de joden.

Neem bijvoorbeeld de aanslagen op het WTC. Vrijwel iedereen van jullie zal dit als een moslimdaad zien, maar werkelijk komt het van de joden af.

Maar, omdat de joden jullie laten geloven dat dit een moslimdaad is, en terrorisme, tegen de mensheid mogelijk zelfs. Geloven jullie dit ook, en word er niet eens gekeken naar de functie van de jood bij dit voorval.

(Uiting 6, aangifte 1)

6. Profiterende buitenlanders

Allochtonen die niet eens met Nederlanders om willen gaan, en ons kaaskoppen noemen, terwijl ze door ons zijn opgevangen! Ze terroriseren ons land, ze zijn bezig met regels hier te (proberen) bepalen. Je mag in Nederland niet met een Nederlandse vlag op je kleding lopen, dan krijg je een grote bek, of een klap!

Maar ze (allochtonen) mogen wel een turkse vlag op hun kleding. maar goed, even terug naar het onderwerp allochtonen (voornamelijk islamieten) ze terroriseren, molesteren, moorden, etc.

Maar wat krijgen we als dank, hoge criminaliteit, groepsverkrachtingen, werkloosheid, geweldplegingen en ga zo maar door. Dit kleine land is groot gemaakt door onze voorouders en nu wordt het gewoon verpest door immigranten die overal vandaan komen.

(Uiting 7, aangifte 1)

7. Slobodan Milosevic (64) overleden

Ik vind het wel te rechtvaardigen dat hij zoveel moslims heeft afgemaakt. Die parasieten kwamen naar zijn land en bezette het. En het lijkt me sterk dat ze gelijk de wapens hebben gepakt. Er zal eerst heus wel eindeloos gepraat zijn. Net zoals ze hier in Nederland komen. Maar we weten allemaal dat moslims geen compromissen sluiten. Ze willen alles hebben, vreedzame coexistentie komt niet voor in hun vocabulaire.

(Uiting 8, aangifte 1)

8. De pislam

Dat betekent, mijns insziens, geen speciale voorrechten, zoals vertalingen van Nederlandese overheidsdocumenten in het rifnikkers, arabisch of achteroeroeboeroes. Winkels zijn in Nederland meestal op zondag gesloten. Dus ook rifnikker shops. Geloof heeft hier niets mee te maken. Die wet geldt natuurlijk net zo goed voor halfapen uit het Atlasgebergte als

voor anderen.

(Uiting 9, aangifte 1)

9. Taxichauffeur door Marokkanen in Hoofddorp beroofd

Hoe kan je zien dat het marokkanen waren als ze een bivakmuts ophadden? Misschien rook ie het?

Omdat het bijna altijd Marokkanen zijn, daarom

Dat zoiets in de media gezegd mag worden?? Normaal mag je toch niet de afkomst van het "diersoort"erbij zetten dat mag je toch alleen maar als het gaat om LONSDALEJONGEREN.

Je voelt je tegenwoordig nergens meer veilig met al die asielzoekers die vrij

rondlopen.

Ik hoop dat daar snel verandering in gaat komen.

(Uiting 11, aangifte 1)

11. Oranje nazihelmen steeds populairder

Always look on the White side of Life!

Always look on the Right Side of life!

A nigger is like a Piece of Shit! When you look at it!

Life is White, and Death is Balck!

Actually it's all a show,you Laugh, Smile and go!

(Uiting 12, aangifte 1)

12. Homo's weer terug naar Iran

Die criminelen moeten we hier niet. [A] doet het weer goed

Aangezien veel allochtonen/asielziekers zich niet gedragen, zal dat in het nadeel zijn voor ons land en zouden de verkrachtingen etc. toenemen. Laten ze het daar zelf uitzoeken. In andere islamitische landen kan het misschien een probleem zijn, maar als de oppositie sterk genoeg is, dan zoeken ze het zelf maar uit.

Wat moeten wij in vredesnaam met dat volk, gay, christen of niets.

Eigen volk Eerst!

(Uiting 13, aangifte 1)

13. [B] biedt moslims excuses aan

En ze dan een voor een elimineren.

Nu is de volgorde compleet.

(Uiting 1, aangifte 2)

1. 5 voor 12? Nee, 1 voor 12!

In Rotterdam was het volgens mij nu al 60%. Het is inderdaad erg dat het de Nederlanders niets kan boeien dat onze HOOFDSTAD wordt overgenomen door die rotapen. Als het nou allemaal hoogwaardige culturen waren, maar het zijn een stelletje primitieve geitenneukers en stenengooiers.

(Uiting 2, aangifte 2)

2. Aap in dierentuin Blijdorp lijkt net zo gewelddadig als soo

Zie je wel dat die apen binnen het dierentuinhek net zo gevaarlijk zijn als zijn soortgenoten elders buiten op straat in Rotterdam.!

Hopelijk hebben ze genoeg verdovingskogels bij zich voor die andere gewelddadige soortgenoten elders in Rotterdam.! Laat die Antwerpse verzetsstrijder [C] even vrij voor dit klusje, die weet daar wel raad mee.

(Uiting 3, aangifte 2)

3. Amsterdam racistisch?

We hebben het wel over de toekomst van onze blanke kinderen. Toekomst hebben ze niet met die zwarte apen om zich heen. Ze moeten leren samen spelen ja maar niet met een aap of dat soort ongedierte.

Willen ze mensen dan gaan dwingen om hun kinderen naar zo'n apenschool te sturen door met boetes te gaan dreigen?

(Uiting 4, aangifte 2)

4. Bestuur Milli Görüs dreigt met opstand

Als de Hollandse leeuw echt gaat ontwaken, dan kunnen die vieze smerige stink- Turken van Milli Görüs maar beter zorgen dat ze hun koffers klaar hebben staan, en dus tevens een ticket enkele reis Istanboel, Antalya of Diyarbakir op zak hebben.!"

(Uiting 5, aangifte 2)

5. Discotheek mag Marokkaanse jongeren weigeren!

Marokkanen zoeken altijd problemen op. En als je niet uitkijkt heb je nog een mes in je rug.

(Uiting 6, aangifte 2)

6. Duel Jong Oranje eindigt in chaos

Marokkanen doen sport niet voor de lol, de-leeuw, die komen om hun oerdriften uit te leven op het veld. Buitengewoon verstandige mensen trouwens daar, bij de KNVB! Kennelijk kunnen Marokkaanse supporters zich niet normaal gedragen. En we kunnen wederom één lijn trekken met alle Marokkanen!

Dat volk heeft dus echt een geestelijke afwijking..Ze kunnen zich nooit maar dan ook NOOIT gedragen!

(Uiting 7, aangifte 2)

7. Extra geld aanpak criminele Marokkaanse jeugd

En zonder schaamte wordt er 5 miljoen uitgegeven aan een stel criminelen stuur ze terug (terugsturen met de bananenboot zo zijn ze hier ook gekomen) of tegen de muur! Moeten wij Nederlanders onze ruggen (al) weer krom werken voor dit gespuis, zelf betalen ze geen belasting!

Als je dit hoort zou je spontaan naar buiten rennen en de eerste de beste allochtoon het ligt uit z'n ogen trappen.

Ze PROBEREN te zorgen dat Marokkaanse en Antilliaanse jongeren niet in de criminaliteit komen, maar dat lukt toch niet, tenzij je ze opsluit of terugstuurt.

Snappen ze nou nog niet dat Marokkanen gewoon niet op te voeden zijn hoeveel

geld je ook spendeert?

(Uiting 8, aangifte 2)

8. Homo's

Homo zouden nooit wat kunnen betekenen voor het voortplanten van ons ras. Die (mensen) hebben gewoon een verknipte persoonlijkheid. Ik walg gewoon van die poepstampers.

Zie daar mijn mening over die zieke geesten.

(Uiting 9, aangifte 2)

9. Joden

Door de instelling van de jood, en haar eigenschap om op geniepige (joods woord) wijze naar de top te klimmen bij invloedrijke instellingen, bedrijven en organisaties, om deze hierna in te richten naar haar eigen volksgeest (de volksgeest van de jood).

(Uiting 10, aangifte 2)

10. Landelijke percentage allochtoon

Ik heb alleen maar naar de statistieken gekeken en niet naar het aantal inwoners per land als ik een fout heb gemaakt excuus daarvoor kan gebeuren met zulke schrikbarende cijfers het wordt tijd dat Europa zijn handen in één slaat en zich tegen deze zeer gevaarlijk volk het overspoelt de hele wereld als een plaag en voortplanten zich zeer snel als we niet oppassen dan worden wij ons lang/Europa nog uitgedreven door deze dingen dus Heren/Dames zoek contact met buitenlandse groepen Nationaliteiten en vorm een front en dan kunnen we ze

terug drijven naar hun eigen zandbak waar ze thuis horen en niet in Nederland/Europa want hier horen alleen blanken kom op voor je ras laat het niet verloederen en verkleuren.

(Uiting 11, aangifte 2)

11. Leidse nieuwbouwbewoners woenden over komt AZZ i.p.v. arche

Zitten er de hele dag van die aapjes aan de overkant bij je naar binnen te kijken.

De mensen kunnen het ook positief zien. In plaats van een archeologisch park, krijgen ze nu een dierenpark.

Er was eens een meisje in Friesland, zij heette Marianne Vaatstra. Op een slechte avond fietste ook zij in de buurt (minder dan een kilometer) van een AZC, waarschijnlijk gevuld met AMOG's*. Zij heeft het niet meer kunnen navertellen: zij werd bruut verkracht, gewurgd en haar keel werd doorgesneden. De politie ging onmiddellijk hard aan het werk: een week na de moord werden er flyers uitgedeeld in het betreffende AZC. Na zeer veel leugens en manipulaties is er één ding gebleken: haar moordenaar is nog steeds niet gepakt. Men heeft slechts alles in het werk gesteld om het draagvlak onder de asielopvang in

Nederland niet te beschadigen: er schijnt zelfs - volgens een anonieme spijtoptant - een asielaap snel na de moord naar het buitenland weggewerkt te zijn.

*Asielprimaten Met Onaangepast Gedrag.

(Uiting 12, aangifte 2)

12. Marokkanen treiteren joods paar weg

Ongeacht of je nu wel of geen jodenpijpert bent: dit is wat het mohammedanisme doet. Ze werken als koekoeken iedereen eruit die ze niet lekker liggen.

Wanneer wordt er nou eens opgetreden tegen dit soort makaken? Alles pesten ze weg, wat niet hun geloof aanhangt. Eerst op kleinere schaal, maar ik zeg je: dit gaat op nog veel grotere schaal gebeuren, totdat we allemaal gedwongen worden tot een tweede grote suburbanisatie-golf en de makaken en rifapen de steden, en daarmee het land, hebben overgenomen.

Die rifmakaken gaan steeds verder net zolang totdat zij alles te bepalen hebben.

(Uiting 13, aangifte 2)

13. [E] praat honderduit over overtuiging

HAND IN HAND, TERUG NAAR EIGEN VOLK EN LAND. Want Nederland is veel te vol voor moslims.

(Uiting 15, aangifte 2)

15. Zijn andere rassen anders?

Volgens mij zitten in de 2e generatie en 3e generatie van het rif toch de irritantste apen. Terwijl die precies hetzelfde ras zijn als hun ouders.

(Uiting 16, aangifte 2)

16. Opnieuw wildwestschietpartij door vete binnen nikkerfamilie!

HAND IN HAND TERUG NAAR BONGO BONGO LAND!

(Uiting 17, aangifte 2)

17. Boycot de actie: Plakken voor Pardon

Ze moeten allemaal optiefen

Er staat toch

Alleen lastige het land uit ofzo

Nou op flikkere met die stink buitenlanders

Ze vervuilen de zooi alleen maar

(Uiting 18, aangifte 2)

18. Snel vechten of niet?

Meeste zwartjes zijn net aapjes hoor, allemaal blufpoker, als je als kleinere man (ben 1,64m) even terug bluft met een mes of stok dan rennen zij als bange aapjes weg en dan zien zij jou als de sterkere aap. Intimidatie is normaal bij zwartjes en bruintjes onderling. Doe ik ook hoor.

(Uiting 19, aangifte 2)

19. Turkse imam in Hengelo vindt dat zijn vrouw onjuist in zieke

Stank voor dank Al doe je nog je best voor die ondankbare apen, het is nooit goed!

Ten eerste zou het me niks verbazen als ze door die Imam zelf in het ziekenhuis is beland. Maar goed, het blijven ondankbare diersoorten.

Als die apen alleen maar kritiek kunnen leveren.

Waarom zijn ze hier dan überhaupt nog ?? Rare beesten die varkens

(Uiting 20, aangifte 2)

20. De invloed van de Islam binnen de Nederlandse samenleving

De meeste moslims hebben geen respect voor enig ander volk, iedereen is stront naar hun mening behalve de mannelijke moslims, terwijl hun zelf het grootste schijtvolk zijn. En als de moslims hier niet waren gekomen, of zich in ieder geval niet zouden voortplanten als in de mate waarin ze dat nou doen, zou Nederland niet zo eraan toe zijn zoals nu, een grote criminele bende.

(Uiting 21, aangifte 2)

21. Is Nederland veiliger zonder allochtonen?

Ja laat ze lekker afsterven!!

(Uiting 23, aangifte 2)

23. 27 jan - Demo Apeldoorn Tegen Oost-Europese Gastarbeid

Nou Speedcore, ik heb er liever hele geen buitenlanders.

Nederland moet weer een blank land woorden.

(Uiting 25, aangifte 2)

25. Halfbloedjes

Meneer de echte Nederlander wilt het blijkbaar niet eens snappen. Hoe gedraagt een allochtoon zich? Les 1: als een uitzuiger van de Nederlandse maatschappij.

(Uiting 27, aangifte 2)

27. Halfbloedjes

Halfbloedjes zijn meestal ook zeer crimineel 'nzo, hoewel het minder voorkomt bij niet-islamitische Indo's, dat valt mij veel op dat met name christelijke/hindoe Indo's zich zeer goed gedragen, maarja je hebt overal rotte peren tussen, maar bij de moslims haast alleen maar

(Uiting 28, aangifte 2)

28. Schijten op z'n mohammedaans

Mensen, het is niet gemakkelijk om mohammedaans te zijn. Oh nee! Jullie denken natuurlijk dat makaakse rifapen hun stront gewoon laten vallen waar ze willen. Dat is dus niet zo.

(Uiting 30, aangifte 2)

30. Woede over goedkope grond voor zigeuners

Zigeuners zijn rondtrekkende lieden van crimineel allooi, voornamelijk afkomstig van de Balkan. Er is dus wel degelijk een verschil tussen kampers en zigeuners. De enige

overeenkomst is dat het door de bank genomen om parasieten gaat.

Kampers zijn gewoon afstammelingen van veelal NEDERLANDSE arbeiders. Dat kun je geenzins vergelijken met untermenschen als Roma en Sinti. Dit zijn de echte zigeuners, die hun oorsprong hebben in de Balkan. Zeer crimineel (gekleurd) volkje

(Uiting 3, aangifte 3)

En moslims verstaan enkel de taal van het geweld

(Uiting 4, aangifte 3)

Deze islam basher beperkt zijn agenda alleen maar tot de islam en niet tot het overige uitschot zoals de antillianen, afrikanen en de rest van de niet islamitische gelukszoekers.

(Uiting 5, aangifte 3)

Aangezien [D] zich nu tegen de Islam richt, heb je ook kans dat

afrikanen/antillianen, en nog meer allochtoons gespuis op hem stemt. (verbeter de hoofdletters niet, want ze verdienen geen hoofdletters)

(Uiting 9, aangifte 3)

Ik zie veel vaker een Rifaap bij die messenstekers dan een zionist. Die Rifapen hebben bovendien ook vaak nogal anti-semitische sentimenten (al dan niet religieus geïnspireerd).

(Uiting 10, aangifte 3)

Laat ik het zo zeggen: noem eens een groot Nederlands maatschappelijk probleem op waar de joden NIET schuldig aan zijn.

(Uiting 11, aangifte 3)

De joden zorgen al minimaal 4000 jaar voor oorlog. Er zijn weinig volken op aarden die niet berooft misbruikt of vermoord zijn door de joden. (Andersom gebeurt precies hetzelfde daar niet van). De jood is parasiet en een opportunist. In ieder land waar de jood komt word de bevolking armer en de jood rijker. Vanuit een zeker punt zijn joden dus geen zwak ras. Waren het niet dat ze een ander ras nodig hebben om uit te buiten. Als de jood nou eens

zou leren van zijn fouten zou er niks aan de hand zijn, maar ze gaan vandaag de dag gewoon vrolijk door. Kijk maar naar het Palestina conflict.

(Uiting 12, aangifte 3)

Joden krijgen natuurlijk niet overal de schuld van. Ras of geen ras het zijn allemaal dezelfde "üntermenschen" mooi gezegd. Dat valt onder één ras en dat is het zwakke soort ras. De haakneus is wel een term die vaak gebruikt wordt als iemand het heeft over de joden. Maar het is meer een woord die zo bekend is geworden dan de werkelijke waarheid. Een jood is te herkennen aan zijn gierigheid, niet dat iedereen die gierig is een jood moet zijn. Een jood is

een gier, een leugenaar en een oplichter/dief. Dat is hun geloof/ras wat hun moeten aanhouden.

(Uiting 13, aangifte 3)

Hou Nederland maar blank, want al die kleurlingen, zwarten, hindostanen en allahtonen kunnen er helemaal niets van bakken hier. Voorkom dat Nederland over twintig jaar een Derde Wereldland is en dat blanken dan allemaal dood zijn.

(Uiting 14, aangifte 3)

Van Turken hebben we hier relatief minder last dan van Marokkanen. Neemt niet

weg dat ik dat vuilnis liever kwijt dan rijk ben. Ze delen namelijk wel dezelfde religie, de islam.

(Uiting 15, aangifte 3)

Door het hele land hebben we last, van de multiculmaatschappij. De 1 meer dan de ander, maar als je het objectief bekijkt: dan hebben we het meeste last van Marokkanen en Antillianen. Dit zijn de crimineelste rassen, en veroorzaken de meeste problemen. Opvallend is dat we weinig last hebben van Turken, er wonen er veel in Nederland maar zijn minder vaak betrokken bij een delict. Maar je hebt ook de moslims, dat is allemaal tuig van de onderste riggel.

tot en/of bij het plegen van welk misdrijf verdachte in of omstreeks de periode van 1 januari 2006 tot en met 18 mei 2008 te [P1] en/of [P2] en/of [P3] en/of elders in Nederland tezamen en in vereniging met (een) (of meer) ander(en), althans alleen, opzettelijk gelegenheid, middelen en/of inlichtingen heeft verschaft en/of opzettelijk behulpzaam is geweest door:

als eigenaar en/of (hoofd)beheerder voornoemde site (via/middels het internet) aan te bieden en/of te betalen/bekostigen en/of als moderator en/of administrator, althans als (hoofd)beheerder, van voornoemde site, toe te staan dat deze tekst(en) op voornoemde site werden geplaatst en/of (vervolgens) deze tekst(en) niet te wijzigen en/of verwijderen, althans toe te staan/te gedogen dat deze tekst(en) (ongewijzigd) op voornoemde site te lezen en/of raadplegen was/waren;

(Art. 137e jo 48 Wetboek van strafrecht)

art 137e lid 1 ahf/sub 1 alinea Wetboek van Strafrecht

4.

hij in of omstreeks de periode van 8 december 2005 tot en met 14 mei 2008 te [P1] en/of [P2] en/of [P3] en/of elders in Nederland, tezamen en in vereniging met (een) ander(en), althans alleen, met regelmaat (gewoonte), althans meermalen, althans eenmaal, anders dan ten behoeve van zakelijke berichtgeving, (telkens) een of meerdere voorwerp(en), te weten een CD, althans een gegevensdrager, met daarop onder andere het (muziek)nummer De Kut Marokkaan, waarin een uitlating, te weten (herhaaldelijk) de tekst/woorden "Kut Marokka(a)n(en)", was vervat die, naar hij wist of redelijkerwijs moest

vermoeden, voor een groep mensen, te weten Marokkanen, wegens hun ras, beledigend was, heeft verspreid of ter openbaarmaking van die uitlating of verspreiding in voorraad heeft gehad, door (telkens) de betreffende CD/gegevensdrager als eigenaar en/of moderator en/of administrator, althans als (hoofd)beheerder van de site [website], via deze site te koop aan te bieden en/of vervolgens te verkopen en/of leveren aan derden en/of een of meer exemplaren van de betreffende CD/gegevensdrager (thuis) in voorraad te hebben;

art 137e lid 1 ahf/sub 2 alinea Wetboek van Strafrecht

3. Het bewijs

3.1 Het standpunt van de officier van justitie

De verdenking komt er, kort en feitelijk weergegeven, op neer dat verdachte als hoofdbeheerder van de site [website] als medepleger, dan wel medeplichtige zich schuldig heeft gemaakt aan discriminatie, het aanzetten tot discriminatie, haat en geweld, het openbaar maken van uitingen die discriminerend zijn of aanzetten tot discriminatie, haat en geweld en het ter verspreiding op voorraad hebben van een cd met beledigende uitlatingen ten aanzien van een groep mensen. De officier van justitie heeft gevorderd dat de rechtbank de verdachte zal vrijspreken van het medeplegen van feit 1, 2 en 3. Voorts heeft de officier van justitie gevorderd dat de rechtbank wettig en overtuigend bewezen zal verklaren dat verdachte medeplichtig is aan de onder 1, 2 en 3 tenlastegelegde feiten, met uitzondering van ten aanzien van feit 1 uiting 13 van aangifte 1, uitingen 10, 13, 20, 21 en 23 van aangifte 2 en uitingen 10 en 13 van aangifte 3, ten aanzien van feit 2 uitingen 8 en 11 van aangifte 1, uitingen 6, 8, 15, 18, 19, 20, 21, 25, 27 en 28 van aangifte 2 en uitingen 4, 5 en 9 van aangifte 3 en ten aanzien van feit 3 uitingen 20 en 21 van aangifte 2, waarvoor hij partiële vrijspraak heeft gevraagd.

3.2 Het standpunt van de verdediging

De raadman heeft primair vrijspraak ten aanzien van alle ten laste gelegde feiten bepleit.

Ten aanzien van de feiten 1, 2 en 3 heeft de raadsman zich op het standpunt gesteld dat aan de ten laste gelegde uitingen het strafbare karakter ontbreekt, althans dat het geen uitingen zijn die kunnen worden begrepen onder hetgeen in de artikelen 137c tot en met 137e van het Wetboek van Strafrecht wordt genoemd. Voorts vallen in ieder geval de in de tenlastelegging opgenomen uitingen 20 en 21 van aangifte 2 buiten de ten laste gelegde periode.

Subsidiair, indien de rechtbank meent dat (een aantal van) de ten laste gelegde uitingen wel strafbaar zijn, heeft de raadsman zich op het standpunt gesteld dat zijn cliënt vrijgesproken dient te worden omdat niet kan worden vastgesteld of een of meerdere ten laste gelegde uitingen door zijn cliënt zijn geplaatst. De account "[gebruikersnaam]" kon door meerdere mensen op het forum worden gebruikt. Voorts volgt uit het dossier niet dat zijn cliënt berichten zou hebben laten plaatsen. Daarnaast geldt dat deze feiten alle drie zogeheten commissiedelicten betreffen. Kort gezegd houdt dit in dat deze feiten slechts verwezenlijkt kunnen worden door een doen of handelen. Het niet wijzigen en/of niet verwijderen van uitingen, zoals zijn cliënt onder meer verweten wordt, kan derhalve niet leiden tot het (mede)plegen van genoemde feiten. Bovendien is de aangifte slechts een momentopname. Het staat geenszins vast dat de betreffende uitingen later niet zijn verwijderd of aangepast. Tot slot staat volgens de raadsman van een aanzienlijk aantal uitingen niet vast dat zijn cliënt deze op enig moment heeft gezien. Alleen ten aanzien van de uitingen 1, 2, 3, 4 en 7 van aangifte 1 zou er volgens de stukken een reactie door [gebruikersnaam] zijn geplaatst. Voor zoveel zijn cliënt de medeplichtigheid aan voornoemde feiten wordt verweten, heeft de raadsman zich op het standpunt gesteld dat het benodigde opzet hiertoe ontbreekt.

Ten aanzien van feit 4 heeft de raadsman onder meer aangevoerd dat de op de cd te horen tekst "Kut Marokkanen" betrekking heeft op een groep personen die zich laat onderscheiden op basis van hun nationaliteit. Hoewel deze tekst op zich als beledigend voor Marokkanen zou kunnen worden beschouwd, betreft het beledigen wegens een bepaalde nationaliteit niet een criterium dat onder de reikwijdte van artikel 137e van het Wetboek van Strafrecht valt. Mocht de rechtbank dit standpunt van de verdediging niet volgen, dan stelt de raadsman zich op het standpunt dat de term "Kut Marokkaan" inmiddels als een algemeen begrip in Nederland kan worden beschouwd. Deze term ziet op Marokkaanse jongeren die veelvuldig strafbare feiten plegen. Daarbij ligt de nadruk op het criminele gedrag en niet op het ras in de zin van eerdergenoemd artikel.

3.3 De beoordeling van de tenlastelegging 1

Gelet op de inhoud van het dossier en het verhandelde ter terechtzitting stelt de rechtbank de volgende feiten en omstandigheden vast.

Aangifte

Op 30 maart 2006 wordt door het Meldpunt Discriminatie Internet (hierna: MDI) aangifte gedaan van overtreding van de artikelen 137c, 137d respectievelijk 137e van het Wetboek van Strafrecht op de website [website] (hierna: 'de website'). Op het forum van de website zouden discriminerende, beledigende en haatzaaiende uitingen staan die publiekelijk toegankelijk zijn. Voorts zou op de website een cd te koop worden aangeboden met daarop 'nationaal socialistische hardcore'. 2 Het MDI vraagt in haar aangifte vervolging in te stellen tegen - in haar visie - twee van de belangrijkste personen achter de website, te weten de verdachte en zijn medeverdachte [Y]. Nadien is door het MDI tweemaal een aanvullende aangifte gedaan 3

Betrokkenheid van de verdachte

De verdachte is een van de beheerders van de website.4 De gebruikersnaam die de verdachte op het forum van de website gebruikt, is [gebruikersnaam verdachte].5 Onder deze naam plaatst hij berichten en reageert hij op berichten van andere gebruikers.

Anders dan de officier van justitie is aangevoerd, is deze enkele hoedanigheid van beheerder van de website onvoldoende om verdachte als medepleger of medeplichtige verantwoordelijk te houden voor het handelen van de andere beheerders op het forum van de website. Niet, althans onvoldoende is gebleken van een interne hiërarchie tussen de beheerders. Evenmin blijkt dat er op enig moment overleg is geweest tussen de beheerders over hoe te handelen indien sprake zou zijn van mogelijk strafbare uitingen op het forum van de website. Voorts is niet gebleken dat er bijvoorbeeld sprake was van enige structuur waarbij de andere beheerders verantwoording dienden af te leggen aan de verdachte en de medeverdachte Willemsen, noch dat de verdachte enige aanwijsbevoegdheid had ten aanzien van andere en of nieuw aan te stellen beheerders.

Het voorgaande leidt er toe dat de verdachte naar het oordeel van de rechtbank enkel verantwoordelijk kan worden gehouden voor die ten laste gelegde uitingen op het forum van de website waarvan vast staat dat de verdachte deze zelf heeft geplaatst dan wel in zijn hoedanigheid van beheerder heeft gezien - en (kennelijk) heeft laten staan. Op de in het dossier aanwezige screenprints komt de verdachte zeven maal met zijn screenname "[gebruikersnaam verdachte]" voor.6

De rechtbank heeft de achtste uiting (25, aangifte 2) waar de verdachte met zijn screenname "[gebruikersnaam verdachte]" op zou voorkomen niet aangetroffen in het aan haar ter beschikking gestelde originele proces-verbaal. De rechtbank kan derhalve niet vaststellen of deze uiting daadwerkelijk op (het forum van) de website heeft gestaan en zo ja, wanneer en door wie deze uiting is geplaatst en mogelijk vervolgens bekeken. De rechtbank zal de verdachte dan ook van dit onderdeel vrijspreken.

De feiten 1, 2 en 3: Strafbaarheid van de uiting en de verdachte

De hierna te bespreken uitingen zijn de hiervoor bedoelde zeven uitingen waar de verdachte met zijn screenname [gebruikersnaam verdachte] voorkomt.

Uiting 1, aangifte 17

De rechtbank stelt vast dat zowel uit het dossier als het verhandelde ter terechtzitting voldoende duidelijk is geworden dat met het in deze uiting gebezigde woord "Riffaap" de Marokkaanse medemens wordt bedoeld. Naar haar oordeel kan een dergelijke verwijzing naar haar aard niet anders worden gezien dan als beledigend ten opzicht van hiervoor genoemde groep personen. Voorts is de rechtbank van oordeel dat, mede gezien de strekking van de tekst, waarin uiteindelijk wordt opgeroepen tot 'de intensieve bestrijding van' hiervoor genoemde groep en de wens wordt geuit van een 'kordaat en adequaat optreden tegen' hiervoor genoemde groep, tevens sprake is van het aanzetten tot haat. Anders dan de raadsman heeft betoogd, wordt het voorgaande versterkt door de wijze waarop de auteur van deze tekst wordt vermeld, te weten als professor van een niet bestaande universiteit, die vooral bekend zou zijn vanwege zijn "werken op het gebied van de bestrijding van de multikul in het algemeen en die van de Islam in het bijzonder". Uit de screenprint volgt dat de verdachte de ten laste gelegde uiting niet zelf heeft geplaatst. Wel heeft de verdachte enkele uren nadat deze was geplaatst, gereageerd met de woorden "hahaha, geweldig :)8, wat impliceert dat hij de uiting gelezen heeft. Door deze uiting, terwijl hij beheerder van het forum van de website was, niet te verwijderen of te wijzigen doch te laten staan, wat naar het oordeel van de rechtbank in deze omstandigheden te kwalificeren is als handelen, is de verdachte medeplichtig aan belediging en aanzetten tot haat middels hiervoor genoemde uiting. Tevens is hij medeplichtig aan het openbaar maken van deze uiting door, eveneens in zijn hoedanigheid van beheerder van het forum van de website, hier de gelegenheid toe te bieden en door deze uiting te laten staan.

Uiting 2, aangifte 1

Uit de titel en de verdere context van deze uiting, hoe verwerpelijk deze naar het oordeel van de rechtbank ook mag zijn, volgt dat het bericht betrekking heeft op criminele Antilliaanse jongeren. Weliswaar verwijst de verdachte in zijn reactie naar "Die Antillianen", doch hieruit valt onvoldoende op te maken dat zijn reactie zou zien op Antillianen is algemene zin en niet uitsluitend op een groep die zich onderscheidt vanwege crimineel gedrag. Mede gelet op de jurisprudentie9 kan de ten laste gelegde uiting niet worden opgevat als beledigend voor een groep mensen in de zin van artikel 137c en/of 137e van het Wetboek van Strafrecht. Nu er geen sprake is van een strafbare uiting, zal de rechtbank de verdachte van dit onderdeel vrijspreken.

Uiting 3, aangifte 1

Gelet op de context van de ten laste gelegde uiting is de rechtbank van oordeel dat deze uiting ziet op allochtonen in het algemeen. Dit is, mede gelet op de jurisprudentie, echter geen groep personen die zich laat onderscheiden op grond van ras, godsdienst of levensovertuiging of enig ander criterium dat wordt genoemd in de artikelen 137c tot en met 137e van het Wetboek van Strafrecht10. De uitlating ziet daarom niet op een 'groep mensen' en valt om die reden buiten de reikwijdte van deze artikelen. De rechtbank zal de verdachte dan ook van dit onderdeel vrijspreken.

Uiting 4, aangifte 111

Deze twee ten laste gelegde uitingen zijn geplaatst in reactie op een eerder geplaatste uiting met de titel "Straffen voor aanslag op islamitische school". De rechtbank stelt vast dat beide uitingen zijn gericht op Islamieten, een groep die zich laat onderscheiden op grond van godsdienst. De karakterisering van Islamieten als plegers van huiselijk geweld, fraudeurs, moordenaars, verkrachters en drugsdealers is naar het oordeel van de rechtbank beledigend. Voorts worden Islamieten in deze uiting gezien als een gevaar voor de Nederlandse samenleving waartegen het vaderland verdedigd moet worden. Hiermee wordt naar het oordeel van de rechtbank eveneens aangezet tot haat jegens deze groep. Nu de verdachte deze uitingen zelf heeft geplaatst kan hij als pleger aangemerkt worden en is hij schuldig aan belediging en haatzaaiing. Tevens heeft hij zich door de uitingen op het forum te plaatsen, schuldig gemaakt aan het openbaar maken van een beledigende en haatzaaiende uitlating.

Uiting 7, aangifte 112

In deze uiting worden Moslims vergeleken met parasieten. De rechtbank stelt vast dat Moslims tezamen een groep personen vormt die zich laat onderscheiden op grond van godsdienst. De vergelijking met parasieten wordt door de rechtbank als beledigend gekwalificeerd. Door Moslims te kenmerken als mensen die niet vreedzaam kunnen samenleven, wordt tevens aangezet tot haat. Uit de screenprints valt af te leiden dat de verdachte deze tekst zelf op het forum van de website heeft geplaatst. Dientengevolge is hij als pleger schuldig aan belediging en haatzaaiing. Ook is hij schuldig aan het openbaar maken van een beledigende en haatzaaiende uiting.

Uiting 9, aangifte 1

In deze uiting wordt in reactie op een eerder geplaatste uiting met de titel "Taxichauffeur door Marokkanen in Hoofddorp beroofd" de vraag opgeworpen of men wellicht heeft kunnen ruiken dat de daders van genoemde beroving Marokkanen waren. De rechtbank stelt vast dat deze uiting is gericht op Marokkanen. Marokkanen vormen tezamen een groep personen die zich laat onderscheiden op grond van hun ras. Dat men een groep personen zou kunnen onderscheiden vanwege hun geur impliceert, gelet op de context waarin deze uiting is geplaatst, dat dit als negatief moet worden begrepen. De rechtbank kwalificeert deze uiting dan ook als beledigend. Uit de screenprints valt af te leiden dat de verdachte deze tekst zelf op het forum van de website heeft geplaatst. Dientengevolge is hij als pleger schuldig aan belediging. Dat deze uiting tevens zou aanzetten tot haat, is de rechtbank niet gebleken. De rechtbank zal de verdachte dan ook van dat onderdeel vrijspreken. Wel acht de rechtbank de verdachte schuldig aan het openbaar maken van een beledigende uiting. Het overige deel van de ten laste gelegde uiting is geplaatst na de uiting van de verdachte. Nu niet is gebleken dat de verdachte van die uiting eveneens op enig moment ten minste kennis heeft genomen, zal de verdachte hem van dat onderdeel vrijspreken.

Uiting 10, aangifte 313

Deze uiting is gericht op Joden. De rechtbank stelt vast dat Joden tezamen een groep personen vormen die zich laat onderscheiden op grond van hun godsdienst. Naar het oordeel van de rechtbank bevat deze uiting geen evident beledigende tekst jegens Joden. De verdachte zal dan ook op dit onderdeel worden vrijgesproken van (medeplichtigheid tot) belediging. Ten aanzien van de vraag of sprake is van het aanzetten tot haat komt de rechtbank tot een ander oordeel. Nu in de uiting een intrinsiek conflictueuze tweedeling wordt gemaakt tussen de Nederlandse samenleving en de Joden, door de Joden verantwoordelijk te houden voor alle maatschappelijke problemen in Nederland, wordt met deze uiting zonder enige twijfel aangezet tot haat jegens Joden. Uit de screenprint volgt dat de verdachte deze uiting niet zelf heeft geplaatst, maar hier wel op heeft gereageerd. Dit impliceert dat hij de uiting heeft gelezen. Gelijk hetgeen de rechtbank ten aanzien van uiting 1, aangifte 1 heeft overwogen, is de verdachte, door deze uiting niet te verwijderen of te wijzigingen doch te gedogen, medeplichtig aan belediging en aanzetten tot haat. Tevens is hij medeplichtig aan het openbaar maken van deze uiting door als beheerder van de website hier de gelegenheid toe te bieden en niet in te grijpen.

Gewoonte

De bewezenverklaring is onvoldoende om te kwalificeren als de aan de verdachte ten laste gelegde gewoonte maken. De rechtbank zal de verdachte dan ook van deze strafverzwarende omstandigheid vrijspreken.

Feit 4

In de woning van de verdachte is bij een huiszoeking een exemplaar van een cd gevonden met daarop een nummer waarin herhaaldelijk het woord "Kut Marokkaan" en het geluid van een (lucht)alarm te horen is.14 Naar het oordeel van de rechtbank is het woord "Kut Marokkaan" in combinatie met het herhaaldelijk afspelen van een (lucht)alarm, wat per definitie een waarschuwing voor naderend onheil impliceert, evident beledigend en zet het aan tot haat. Blijkens het dossier werd deze cd op de website aangeboden. Voor de aankoop van deze cd diende er geld gestort te worden op een rekening welke op naam van de verdachte was gesteld. Hieruit volgt naar het oordeel van de rechtbank de betrokkenheid van de verdachte bij het te koop aanbieden van deze cd. Anders dan de raadsman heeft betoogd, is voorts de aanwezigheid van een enkel exemplaar van een cd voldoende om eveneens te spreken van het ter verspreiding op voorraad hebben. Van dit exemplaar kan immers, gelet op de huidige stand van de techniek, te allen tijde een kopie worden gemaakt ter verdere verspreiding. Dientengevolge acht de rechtbank wettig en overtuigend bewezen dat de verdachte deze cd ter verspreiding op voorraad heeft gehad. Hoewel het er alle schijn van heeft, volgt uit het dossier onvoldoende dat de cd ook daadwerkelijk is verkocht via de website. De in het dossier aanwezige rekeningafschriften van eerder genoemde rekening geeft weliswaar melding van de verkoop van cd's voor een bedrag van € 7,50, hetgeen de verkoopprijs van deze cd zou zijn, maar geeft hierbij geen titel. Het enkele feit dat er cd's verkocht zijn voor een bedrag gelijk aan de verkoopprijs van hiervoor genoemde cd is naar het oordeel van de rechtbank onvoldoende om te komen tot een bewezenverklaring van dit onderdeel. De verdachte zal dan ook vrij worden gesproken van het ten laste gelegde verspreiden van de cd.

3.4 De bewezenverklaring

Door de inhoud van de vorenstaande bewijsmiddelen - elk daarvan, ook in zijn onderdelen, gebruikt voor het bewijs van datgene waarop het blijkens zijn inhoud betrekking heeft - staan de daarin genoemde feiten en omstandigheden vast en is de rechtbank op grond daarvan tot de overtuiging gekomen en acht zij wettig en overtuigend bewezen, dat de verdachte de bij dagvaarding onder 1, 2, 3 en 4 vermelde feiten heeft begaan. De rechtbank merkt op dat de rechtbank op basis van het dossier en het verhandelde ter terechtzitting er van uit gaat dat de officier van justitie met de tenlastelegging kennelijk heeft bedoeld dat het gaat om onder andere Joden en Marokkanen en Turken en Zigeuners en niet westerse allochtonen en Moslims en homoseksuelen, maar dat dit geen limitatieve opsomming is en dat hier ook andere groepen onder kunnen vallen zoals Islamieten, die niet specifiek in de tenlastelegging zijn opgenomen. Nu de zaak en de inhoud van het dossier uitvoerig ter terechtzitting zijn besproken, wordt de verdachte door het inlezen van de woorden "onder andere" in de tenlastelegging niet in zijn belangen geschaad.

De rechtbank acht bewezen dat:

1.

hij in de periode van 1 januari 2006 tot en met 14 mei 2008 te [P1] en/of [P2] en/of [P3] en/of elders in Nederland zich in het openbaar meermalen telkens bij geschrift opzettelijk beledigend heeft uitgelaten over een groep mensen, te weten onder andere Moslims, wegens hun ras en/of godsdienst, door opzettelijk beledigend,

als beheerder van de site [website] de onderstaande teksten op voornoemde site te plaatsen, te weten onderstaande teksten

(Uiting 4, aangifte 1)

4. Straffen voor aanslag op islamitische school

Straffen voor aanslag op Islamitische school? Wat dacht je van: Beloning voor het verdedigen van je vaderland!

Onderwijs volgen in het slaan van vrouwen, vermoorden van alle niet islamieten, frauderen, drugshandel, etc etc. Daar mag van mij best wel op zo'n manier een eind aan gemaakt worden.

Ik vraag me af wie er hier onder invloed is, als je het opneemt voor moordenaars, verkrachters, dealers, etc etc.

(Uiting 7, aangifte 1)

7. Slobodan Milosevic (64) overleden

Ik vind het wel te rechtvaardigen dat hij zoveel moslims heeft afgemaakt. Die parasieten kwamen naar zijn land en bezette het. En het lijkt me sterk dat ze gelijk de wapens hebben gepakt. Er zal eerst heus wel eindeloos gepraat zijn. Net zoals ze hier in Nederland komen. Maar we weten allemaal dat moslims geen compromissen sluiten. Ze willen alles hebben, vreedzame coexistentie komt niet voor in hun vocabulaire.

(Uiting 9, aangifte 1)

9. Taxichauffeur door Marokkanen in Hoofddorp beroofd

Hoe kan je zien dat het marokkanen waren als ze een bivakmuts ophadden? Misschien rook ie het?

en

één tot op heden onbekend gebleven persoon

in de periode van 1 januari 2006 tot en met 18 mei 2008 te [P1] en/of [P2] en/of [P3] en/of elders in Nederland, zich in het openbaar, bij geschrift en/of afbeelding, opzettelijk beledigend heeft uitgelaten over een groep mensen, te weten onder andere Marokkanen, wegens hun ras, door opzettelijk beledigend

op de site [website] onderstaande tekst te plaatsen, te weten

(Uiting 1, aangifte 1)

1. De Riffaap!

De Riffaap (Parasitus Islamicus Maghrebinensis) is, zoals de Dietsche naam reeds aanduidt, een aapachtige behorend tot de orde der primaten. Deze bijzonder agressieve soort is oorspronkelijk afkomstig uit de Maghreb, een gebied in Noord -Afrika dat natuurlijke grenzen heeft, te weten. Het mannetje is vooral herkenbaar aan het steekwapen dat hij altijd en overal bij zich draagt, veelal een mes voor de adolescenten en een kromzwaard voor de

Vanuit deze rattenholen en poelen des verderf beramen zij hun snode plannen om de territoria van de inheemsche mensch (de Neerlandicus) op slinkse wijze over te nemen, hierbij gesteund door de inhoud van een bepaald geschrift (door hen koran genoemd) dat volgens de overlevering geschreven zou zijn door een exemplaar (ene geiten- en kinderneuqende Mohammed) van een zeer nauw aan de Riffaap verwante soort, de zandaap (Parasitus Islamicus Arabica). Het gedrag van de jongere mannetjes van de Riffaap lijkt veel op dat van de oudere mannetjes, al zijn er ook frappante verschillen. Zij zijn mogelijk nog

agressiever en deinzen niet terug voor het gebruik van excessief geweld om de inheemsche bevolking te intimideren, waarbij enkele exemplaren zich zelfs geroepen voelen tot het ritueel afslachten van leden van de autochtone stam, die vanwege hun kritiek op de Riffaap een bedreiging vormen voor diezelfde Riffaap.

tot het plegen van welk misdrijf verdachte de periode van 1 januari 2006 tot en met 18 mei 2008 te [P1] en/of [P2] en/of [P3] en/of elders in Nederland, opzettelijk gelegenheid en middelen en/of opzettelijk behulpzaam is geweest door:

als beheerder voornoemde site (via/middels het internet) aan te bieden en als beheerder van voornoemde site toe te staan dat deze tekst op voornoemde site werd geplaatst en (vervolgens) deze tekst niet te wijzigen of verwijderen, althans toe te staan/te gedogen dat deze tekst (ongewijzigd) op voornoemde site te lezen en raadplegen was;

2.

hij in de periode van 1 januari 2006 tot en met 14 mei 2008 te [P1] en/of [P2] en/of [P3] en/of elders in Nederland, in het openbaar, meermalen telkens bij geschrift, heeft aangezet tot haat tegen persoon van mensen, te weten onder andere Moslims, wegens ras en/of godsdienst, door

als beheerder van de site [website] de onderstaande teksten op voornoemde site te plaatsen, te weten onderstaande teksten

(Uiting 4, aangifte 1)

4. Straffen voor aanslag op islamitische school

Straffen voor aanslag op Islamitische school? Wat dacht je van: Beloning voor het verdedigen van je vaderland!

Onderwijs volgen in het slaan van vrouwen, vermoorden van alle niet islamieten, frauderen, drugshandel, etc etc. Daar mag van mij best wel op zo'n manier een eind aan gemaakt worden.

Ik vraag me af wie er hier onder invloed is, als je het opneemt voor moordenaars, verkrachters, dealers, etc etc.

(Uiting 7, aangifte 1)

7. Slobodan Milosevic (64) overleden

Ik vind het wel te rechtvaardigen dat hij zoveel moslims heeft afgemaakt. Die parasieten kwamen naar zijn land en bezette het. En het lijkt me sterk dat ze gelijk de wapens hebben gepakt. Er zal eerst heus wel eindeloos gepraat zijn. Net zoals ze hier in Nederland komen. Maar we weten allemaal dat moslims geen compromissen sluiten. Ze willen alles hebben, vreedzame coexistentie komt niet voor in hun vocabulaire.

(Uiting 9, aangifte 1)

en

één of meer tot op heden onbekend gebleven personen

in de periode van 1 januari 2006 tot en met 18 mei 2008 te [P1] en/of [P2] en/of [P3] en/of elders in Nederland, in het openbaar, meermalen telkens bij geschrift en/of afbeelding, heeft/hebben aangezet tot haat tegen persoon van mensen, te weten Joden en Marokkanen, door

op de site [website] onderstaande teksten te plaatsen, te weten

(Uiting 1, aangifte 1)

1. De Riffaap!

De Riffaap (Parasitus Islamicus Maghrebinensis) is, zoals de Dietsche naam reeds aanduidt, een aapachtige behorend tot de orde der primaten. Deze bijzonder agressieve soort is oorspronkelijk afkomstig uit de Maghreb, een gebied in Noord -Afrika dat natuurlijke grenzen heeft, te weten. Het mannetje is vooral herkenbaar aan het steekwapen dat hij altijd en overal bij zich draagt, veelal een mes voor de adolescenten en een kromzwaard voor de

Vanuit deze rattenholen en poelen des verderf beramen zij hun snode plannen om de territoria van de inheemsche mensch (de Neerlandicus) op slinkse wijze over te nemen, hierbij gesteund door de inhoud van een bepaald geschrift (door hen koran genoemd) dat volgens de overlevering geschreven zou zijn door een exemplaar (ene geiten- en kinderneuqende Mohammed) van een zeer nauw aan de Riffaap verwante soort, de zandaap (Parasitus Islamicus Arabica). Het gedrag van de jongere mannetjes van de Riffaap lijkt veel op dat van de oudere mannetjes, al zijn er ook frappante verschillen. Zij zijn mogelijk nog

agressiever en deinzen niet terug voor het gebruik van excessief geweld om de inheemsche bevolking te intimideren, waarbij enkele exemplaren zich zelfs geroepen voelen tot het ritueel afslachten van leden van de autochtone stam, die vanwege hun kritiek op de Riffaap een bedreiging vormen voor diezelfde Riffaap.

(Uiting 10, aangifte 3)

Laat ik het zo zeggen: noem eens een groot Nederlands maatschappelijk probleem op waar de joden NIET schuldig aan zijn.

tot het plegen van welk misdrijf verdachte in de periode van 1 januari 2006 tot en met 18 mei 2008 te [P1] en/of [P2] en/of [P3] en/of elders in Nederland, opzettelijk gelegenheid en middelen heeft verschaft en opzettelijk behulpzaam is geweest door:

als beheerder voornoemde site (via/middels het internet) aan te bieden en als beheerder van voornoemde site toe te staan dat deze teksten op voornoemde site werden geplaatst en vervolgens deze teksten niet te wijzigen en/of verwijderen, althans toe te staan/te gedogen dat deze teksten ongewijzigd op voornoemde site te lezen en/of raadplegen waren;

3.

hij in de periode van 1 januari 2006 tot en met 14 mei 2008 te [P1] en/of [P2] en/of [P3] en/of elders in Nederland, anders dan ten behoeve van zakelijke berichtgeving, meermalen uitlatingen openbaar heeft gemaakt die, naar hij redelijkerwijs moest vermoeden, voor een groep mensen, te weten onder andere Moslims, wegens ras en/of godsdienst, beledigend waren en welke vorenbedoelde uitlatingen aanzetten tot haat tegen persoon van mensen, te weten onder andere Moslims, wegens ras en/of godsdienst, door

als beheerder van de site [website] de onderstaande teksten op voornoemde site te plaatsen, te weten onderstaande teksten

(Uiting 4, aangifte 1)

4. Straffen voor aanslag op islamitische school

Straffen voor aanslag op Islamitische school? Wat dacht je van: Beloning voor het verdedigen van je vaderland!

Onderwijs volgen in het slaan van vrouwen, vermoorden van alle niet islamieten, frauderen, drugshandel, etc etc. Daar mag van mij best wel op zo'n manier een eind aan gemaakt worden.

Ik vraag me af wie er hier onder invloed is, als je het opneemt voor moordenaars, verkrachters, dealers, etc etc.

(Uiting 7, aangifte 1)

7. Slobodan Milosevic (64) overleden

Ik vind het wel te rechtvaardigen dat hij zoveel moslims heeft afgemaakt. Die parasieten kwamen naar zijn land en bezette het. En het lijkt me sterk dat ze gelijk de wapens hebben gepakt. Er zal eerst heus wel eindeloos gepraat zijn. Net zoals ze hier in Nederland komen. Maar we weten allemaal dat moslims geen compromissen sluiten. Ze willen alles hebben, vreedzame coexistentie komt niet voor in hun vocabulaire.

(Uiting 9, aangifte 1)

9. Taxichauffeur door Marokkanen in Hoofddorp beroofd

Hoe kan je zien dat het marokkanen waren als ze een bivakmuts ophadden? Misschien rook ie het?

en

één of meer tot op heden onbekend gebleven personen en

in de periode van 1 januari 2006 tot en met 14 mei 2008 te [P1] en/of [P2] en/of [P3] en/of elders in Nederland, anders dan ten behoeve van zakelijke berichtgeving, telkens een of meer uitlatingen openbaar heeft/hebben gemaakt die, naar hij wist, voor een groep mensen, te weten Marokkanen, wegens ras beledigend waren/was en/of welke vorenbedoelde uitlatingen aanzetten tot haat tegen persoon van mensen, te weten Joden en Marokkanen, wegens ras en/of godsdienst door

op de site [website] een of meer van onderstaande teksten te plaatsen, te weten

(Uiting 1, aangifte 1)

1. De Riffaap!

De Riffaap (Parasitus Islamicus Maghrebinensis) is, zoals de Dietsche naam reeds aanduidt, een aapachtige behorend tot de orde der primaten. Deze bijzonder agressieve soort is oorspronkelijk afkomstig uit de Maghreb, een gebied in Noord -Afrika dat natuurlijke grenzen heeft, te weten. Het mannetje is vooral herkenbaar aan het steekwapen dat hij altijd en overal bij zich draagt, veelal een mes voor de adolescenten en een kromzwaard voor de

Vanuit deze rattenholen en poelen des verderf beramen zij hun snode plannen om de territoria van de inheemsche mensch (de Neerlandicus) op slinkse wijze over te nemen, hierbij gesteund door de inhoud van een bepaald geschrift (door hen koran genoemd) dat volgens de overlevering geschreven zou zijn door een exemplaar (ene geiten- en kinderneuqende Mohammed) van een zeer nauw aan de Riffaap verwante soort, de zandaap (Parasitus Islamicus Arabica). Het gedrag van de jongere mannetjes van de Riffaap lijkt veel op dat van de oudere mannetjes, al zijn er ook frappante verschillen. Zij zijn mogelijk nog

agressiever en deinzen niet terug voor het gebruik van excessief geweld om de inheemsche bevolking te intimideren, waarbij enkele exemplaren zich zelfs geroepen voelen tot het ritueel afslachten van leden van de autochtone stam, die vanwege hun kritiek op de Riffaap een bedreiging vormen voor diezelfde Riffaap.

(Uiting 10, aangifte 3)

Laat ik het zo zeggen: noem eens een groot Nederlands maatschappelijk probleem op waar de joden NIET schuldig aan zijn.

tot het plegen van welk misdrijf verdachte in de periode van 1 januari 2006 tot en met 18 mei 2008 te [P1] en/of [P2] en/of [P3] en/of elders in Nederland, opzettelijk gelegenheid en middelen en opzettelijk behulpzaam is geweest door:

als beheerder voornoemde site (via/middels het internet) aan te bieden en als beheerder van voornoemde site toe te staan dat deze teksten op voornoemde site werden geplaatst en vervolgens deze teksten niet te wijzigen en/of verwijderen, althans toe te staan/te gedogen dat deze teksten ongewijzigd op voornoemde site te lezen en/of raadplegen waren;

4.

hij in de periode van 8 december 2005 tot en met 14 mei 2008 te [P1] en/of [P2] en/of [P3] en/of elders in Nederland, anders dan ten behoeve van zakelijke berichtgeving, een voorwerp, te weten een CD, met daarop onder andere het (muziek)nummer De Kut Marokkaan, waarin een uitlating, te weten herhaaldelijk de tekst/woorden "Kut Marokka(a)n(en)", was vervat die, naar hij redelijkerwijs moest vermoeden voor een groep mensen, te weten Marokkanen, wegens hun ras, beledigend was, ter verspreiding in voorraad heeft gehad, door de betreffende CD als beheerder van de site [website], via deze site te koop aan te bieden en een exemplaar van de betreffende CD thuis in voorraad te hebben.

4. De strafbaarheid van de feiten

Er zijn geen feiten of omstandigheden aannemelijk geworden die de strafbaarheid van de feiten uitsluiten. Dit levert de in de beslissing genoemde strafbare feiten op.

5. De strafbaarheid van de verdachte

Verdachte is eveneens strafbaar, omdat niet is gebleken van een omstandigheid die zijn strafbaarheid uitsluit.

6. De straf

6.1. De vordering van de officier van justitie

De officier van justitie heeft gevorderd dat aan verdachte wordt opgelegd een taakstraf, zijnde een werkstraf voor de duur van 90 uren, subsidiair 45 dagen vervangende hechtenis en een geheel voorwaardelijke gevangenisstraf voor de duur van 9 weken met een proeftijd van 2 jaren. De officier van justitie heeft aangegeven bij het bepalen van zijn strafeis mede rekening te hebben gehouden met het tijdsverloop vanaf het moment dat de vervolging is ingesteld tot de inhoudelijke behandeling op 14 april 2001.

6.2. Het standpunt van de verdediging

Nu de verdediging vrijspraak heeft bepleit, is geen nader standpunt ingenomen over de op te leggen straf.

6.3. Het oordeel van de rechtbank

Na te melden straf is in overeenstemming met de ernst van de gepleegde feiten, de omstandigheden waaronder die zijn begaan en gegrond op de persoon en de persoonlijke omstandigheden van de verdachte, zoals daarvan tijdens het onderzoek ter terechtzitting is gebleken.

Voorts wordt in het bijzonder het volgende in aanmerking genomen.

De verdachte heeft zich schuldig gemaakt aan het beledigen en aanzetten tot haat van verschillende groepen mensen wegens hun ras en/of geloof. Hij heeft dit gedaan door beledigende en/of haatzaaiende uitingen op een voor het publiek toegankelijk forum van een website te plaatsen, dan wel in zijn hoedanigheid van beheerder van (het forum van) deze website beledigende en/of haatzaaiende uitingen van anderen te laten staan en hierop te reageren. Hiermee heeft hij zich tevens schuldig gemaakt aan het openbaar maken van deze strafbare uitingen. Tot slot heeft de verdachte ter verspreiding een cd op voorraad gehad waarop een beledigende en tot haat aanzettende tekst is te horen. De verdachte heeft zich daarmee schuldig gemaakt aan nare strafbare feiten die schadelijk zijn voor de maatschappij en grote onrust kunnen veroorzaken binnen diverse bevolkingsgroepen in Nederland. Door de uitlatingen zijn bovendien mensen beledigd en gekwetst.

De rechtbank ziet geen aanleiding om de stelling van de verdachte dat hij, als gevolg van het bekend worden van de door het openbaar ministerie jegens hem ingestelde vervolging onder andere zijn baan heeft verloren, als strafverminderend in haar overweging mee te nemen.

Voorts houdt de rechtbank rekening met het feit dat verdachte, blijkens een hem betreffend uittreksel Justitiële Documentatie d.d. 16 november 2010, in het verleden niet eerder is veroordeeld voor een soortgelijk strafbaar feit. Ook is er blijkens genoemd uittreksel geen sprake van voortgang van soortgelijke strafbare feiten in de jaren volgend op de aangiftes.

De rechtbank houdt bij het vaststellen van de hoogte van de straf in het voordeel van de verdachte rekening met het tijdsverloop in deze strafzaak.

Alles overwegende is de rechtbank van oordeel dat een taakstraf, zijnde een werkstraf, van na te melden duur een passende en geboden reactie vormt. De rechtbank ziet op grond van het bovenstaande geen aanleiding voor het opleggen van een voorwaardelijke straf.

7. De toepasselijke wetsartikelen

De op te leggen straf is gegrond op de artikelen:

- 9, 22c, 22d, 48, 49, 63, 137c, 137d en 137e van het Wetboek van Strafrecht.

Deze voorschriften zijn toegepast, zoals zij golden ten tijde van het bewezenverklaarde.

8. De beslissing

De rechtbank,

verklaart wettig en overtuigend bewezen, dat de verdachte de bij gewijzigde dagvaarding onder 1, 2, 3 en 4 ten laste gelegde feiten heeft begaan en dat het bewezenverklaarde uitmaakt:

Feit 1

HET ZICH IN HET OPENBAAR BIJ GESCHRIFT OPZETTELIJK BELEDIGEND UITLATEN OVER EEN GROEP MENSEN WEGENS HUN RAS EN/OF HUN GODSDIENST;

EN

MEDEPLICHTIG TOT HET ZICH IN HET OPENBAAR BIJ GESCHRIFT EN/OF AFBEELDING OPZETTELIJK BELEDIGEND UITLATEN OVER EEN GROEP MENSEN WEGENS HUN RAS;

Feit 2

HET IN HET OPENBAAR BIJ GESCHRIFT AANZETTEN TOT HAAT TEGEN MENSEN WEGENS HUN GODSDIENST;

EN

MEDEPLICHTINGHEID TOT HET IN HET OPENBAAR BIJ GESCHRIFT EN/OF AFBEELDING AANZETTEN TOT HAAT TEGEN MENSEN WEGENS HUN RAS EN/OF GODSDIENST;

Feit 3

HET ANDERS DAN TEN BEHOEVE VAN ZAKELIJKE BERICHTGEVING OPENBAAR MAKEN VAN EEN UITLATING, DIE, NAAR HIJ WEET OF REDELIJKERWIJS MOET VERMOEDEN, VOOR EEN GROEP MENSEN WEGENS HUN RAS EN/OF GODSDIENST BELEDIGEND IS;

EN

HET ANDERS DAN TEN BEHOEVE VAN ZAKELIJKE BERICHTGEVING OPENBAAR MAKEN VAN EEN UITLATING, DIE, NAAR HIJ WEET OF REDELIJKERWIJS MOET VERMOEDEN, AANZET TOT HAAT TEGEN MENSEN WEGENS HUN RAS EN/OF GODSDIENST;

EN

MEDEPLICHTIGHEID TOT HET, ANDERS DAN TEN BEHOEVE VAN EEN ZAKELIJKE BERICHTGEVING OPENBAAR MAKEN VAN EEN UITLATING DIE, NAAR HIJ WEET OF REDELIJKERWIJS MOET VERMOEDEN, VOOR EEN GROEP MENSEN WEGENS HUN RAS BELEDIGEND IS;

EN

MEDEPLICHTIGHEID TOT HET, ANDERS DAN TEN BEHOEVE VAN EEN ZAKELIJKE BERICHTGEVING OPENBAAR MAKEN VAN EEN UITLATING, DIE, NAAR HIJ WEET OF REDELIJKERWIJS MOET VERMOEDEN, AANZET TOT HAAT TEGEN MENSEN WEGENS HUN RAS EN/OF GODSDIENST;

Feit 4

HET ANDERS DAN TEN BEHOEVE VAN ZAKELIJKE BERICHTGEVING EEN VOORWERP WAARIN, NAAR HIJ WEET OF REDELIJKERWIJS MOET VERMOEDEN, EEN UITLATING ALS BEDOELD IN ARTIKEL 137E, EERSTE LID, VAN HET WETBOEK VAN STRAFRECHT, IS VERVAT, TER VERSPREIDING OP VOORRAAD HEBBEN;

verklaart het bewezen verklaarde en de verdachte deswege strafbaar;

verklaart niet bewezen hetgeen aan de verdachte meer of anders is ten laste gelegd dan hierboven is bewezen verklaard en spreekt de verdachte daarvan vrij;

veroordeelt de verdachte tot:

een taakstraf, bestaande uit een werkstraf, zijnde het verrichten van onbetaalde arbeid, voor de tijd van 36 (zesendertig) uren;

beveelt, voor het geval dat de veroordeelde de taakstraf niet naar behoren verricht, dat vervangende hechtenis zal worden toegepast voor de tijd van 18 (achttien) dagen.

Dit vonnis is gewezen door

mrs. A.H.Th. de Boer, voorzitter,

L. Alwin en M.C. Bruining, rechters,

in tegenwoordigheid van mr. M. van Dongen, griffier,

en uitgesproken ter openbare terechtzitting van 12 mei 2011.

1 Wanneer hierna wordt verwezen naar een proces-verbaal wordt - tenzij anders vermeld - bedoeld een ambtsedig proces-verbaal, opgemaakt in de wettelijke vorm door daartoe bevoegde opsporingsambtenaren.

Waar wordt verwezen naar dossierpagina's, betreft dit de pagina's van het proces-verbaal met bijlagen van de politie Hollands Midden, registratienummer PL1620/08-005063, doorlopend genummerd van pagina 0001 t/m 1300.

2 Aangifte d.d. 30 maart 2006, p. 525 en 526, aangifte d.d. 29 oktober 2007, p. 603 en aangifte d.d. 14 mei 2008, p. 616

3 Aangifte d.d. 29 oktober 2007, p. 603 en aangifte d.d. 14 mei 2008, p. 616

4 Aangifte, p. 526

5 Proces-verbaal van bevindingen, p. 645

6 Screenprints op p. 132, 138, 143, 150 en 151, 170 en 171, 183 en 496

7 Screenprint, bijlage 13, p. 129 t/m 131

8 Screenprint, bijlage 13, p. 132

9 LJN: BI0374

10 LJN: BI0374

11 Screenprint, bijlage 16, p. 150 en 151

12 Screenprint, bijlage 19, p. 171

13 Screenprint, bijlage 59, p. 496

14 Proces-verbaal van bevindingen, p. 837