Feedback

Zoekresultaat - inzien document

ECLI:NL:RBNHO:2018:7751

Instantie
Rechtbank Noord-Holland
Datum uitspraak
06-09-2018
Datum publicatie
06-09-2018
Zaaknummer
7185332 WM VERZ 18-568
Rechtsgebieden
Civiel recht
Bijzondere kenmerken
Beschikking
Inhoudsindicatie

Mulderzaak. De kantonrechter van de rechtbank Noord-Holland verwijst de zaak met toepassing van artikel 46b RO naar de rechtbank Amsterdam, omdat één van de partijen in de zaak werkzaam is bij de rechtbank Noord-Holland

Vindplaatsen
Rechtspraak.nl
Verrijkte uitspraak

Uitspraak

RECHTBANK NOORD-HOLLAND

Handel, Kanton en Bewind

locatie Zaanstad

Zaaknummer : 7185342 \ WM VERZ 18-568

CJIB-nummer : 212891636

Uitspraakdatum : 6 september 2018

Uitspraak op een beroep als bedoeld in artikel 9 van de Wet administratiefrechtelijke handhaving verkeersvoorschriften (WAHV)

in de zaak van

naam : [betrokkene]

adres : [adres]

woonplaats : [woonplaats]

(hierna te noemen: betrokkene).

Het verloop van de procedure

Aan betrokkene is een administratieve sanctie (boete) opgelegd. Betrokkene heeft daartegen beroep ingesteld bij de officier van justitie. De officier van justitie heeft het beroep ongegrond verklaard. Tegen die beslissing is door betrokkene beroep ingesteld bij de kantonrechter.

Overwegingen

Betrokkene is werkzaam bij de rechtbank Noord-Holland. Gelet daarop is de kantonrechter van oordeel dat behandeling van deze zaak door een andere rechtbank gewenst is.

De zaak zal daarom met toepassing van artikel 46b van de Wet op de rechterlijke organisatie worden verwezen naar de rechtbank Amsterdam, Afdeling privaatrecht, team kanton.

De uitspraak

De kantonrechter:

‒ verwijst de zaak in de stand waarin deze zich bevindt naar de rechtbank Amsterdam, Afdeling privaatrecht, team kanton.

Deze uitspraak is gedaan door mr. J. Blokland, kantonrechter, bijgestaan door de griffier, en in het openbaar uitgesproken.

De griffier De kantonrechter