Feedback

Zoekresultaat - inzien document

ECLI:NL:RBGRO:2009:BM3710

Instantie
Rechtbank Groningen
Datum uitspraak
24-06-2009
Datum publicatie
07-05-2010
Zaaknummer
393723 CV EXPL 09-1096
Rechtsgebieden
Civiel recht
Bijzondere kenmerken
Eerste aanleg - enkelvoudig
Inhoudsindicatie

Aan in het geding gebracht geluidsopname (en daarbij behorende transcriptie) kan in onderhavige procedure geen bewijs voor gegrondheid van vordering worden ontleend.

Eindvonnis. Voor tussenvonnis zie LJN BM3709.

Vindplaatsen
Rechtspraak.nl
Verrijkte uitspraak

Uitspraak

RECHTBANK GRONINGEN

Sector kanton

Locatie

Zaak\rolnummer: 393723/09-1096

Vonnis d.d. 24 juni 2009

inzake

de besloten vennootschap VDB Hosting Nederland B.V., h.o.d.n. Bedrijfsregister.NL, gevestigd te Heerhugowaard,

eiseres, hierna te noemen VDB,

gemachtigde B.C.M. Schoutens, gerechtsdeurwaarder te Zevenbergen,

tegen

Q., h.o.d.n. [naam], wonende te [adres],

gedaagde, hierna te noemen Q.,

gemachtigde mevr. M. Q.

P R O C E S G A N G

Bij tussenvonnis van 29 april 2009, waarvan de inhoud als hier overgenomen en ingelast dient te worden beschouwd, heeft de kantonrechter VDB in de gelegenheid gesteld om zich bij akte uit te laten zoals onder 3.7 van dat tussenvonnis bedoeld. VDB heeft ter zake een akte genomen. Hierna is opnieuw vonnis bepaald

R E C H T S O V E R W E G I N G E N

1. Naar aanleiding van hetgeen onder 3.7 in voormeld tussenvonnis is overwogen, heeft VDB bij akte laten weten dat zij niet over andere bewijsmiddelen beschikt.

2. In samenhang met de overwegingen in het tussenvonnis dat aan de geluidopname (inclusief transcriptie) en schriftelijke bevestiging geen bewijswaarde kan worden gehecht, betekent het voorgaande dat de door VDB gestelde overeenkomst van opdracht niet is komen vast te staan. De vordering zal dan ook worden afgewezen.

3. Als de in het ongelijk gestelde partij zal VDB worden veroordeeld in de proceskosten. Nu niet is gebleken dat Q. zich in deze procedure heeft laten vertegenwoordigen door een beroepsgemachtigde zullen deze kosten worden vastgesteld op nihil.

B E S L I S S I N G

De kantonrechter:

wijst de vordering van VDB af;

veroordeelt VDB in de kosten van deze procedure, die aan de zijde van Q. tot aan deze uitspraak worden vastgesteld op nihil.

Dit vonnis is gewezen door mr. C. van den Noort, kantonrechter, en op 24 juni 2009 uitgesproken ter openbare terechtzitting in aanwezigheid van de griffier.

typ: jg