Feedback

Zoekresultaat - inzien document

ECLI:NL:GHLEE:2001:AD5916

Instantie
Gerechtshof Leeuwarden
Datum uitspraak
19-11-2001
Datum publicatie
21-11-2001
Zaaknummer
BK 136/01
Rechtsgebieden
Belastingrecht
Bijzondere kenmerken
Eerste aanleg - enkelvoudig
Inhoudsindicatie

-

Vindplaatsen
Rechtspraak.nl
Verrijkte uitspraak

Uitspraak

BELASTINGKAMER

Nr. 136/01

HET GERECHTSHOF TE LEEUWARDEN

UITSPRAAK

Uitspraak van het Gerechtshof te Leeuwarden, vierde enkelvoudige belastingkamer, op het beroep van X te Z tegen de uitspraak van chef afdeling Onderhoud van de gemeente Franekeradeel (: de chef) op het bezwaarschrift betreffende de ten aanzien van de belanghebbende genomen beschikking ingevolge de Wet waardering onroerende zaken voor het tijdvak 1 januari 2000 tot en met 31 december 2000.

De mondelinge behandeling

De mondelinge behandeling van de zaak heeft plaatsgehad ter zitting van het gerechtshof van 29 oktober 2001 te Leeuwarden. Aldaar zijn verschenen en gehoord de heer A namens de belanghebbende alsmede de gemachtigde van de chef mevrouw B, bijgestaan door de heer C, werkzaam bij D Vastgoed.

De gronden voor de beslissing

Ter zitting heeft de heer A namens belanghebbende na de toelichting van de gemachtigde van de chef aangegeven zich akkoord te bevinden met de door de chef bij de beschikking vastgestelde waarde ad ƒ 100.000,--.

Proceskosten

Het hof acht geen termen aanwezig voor een veroordeling in de proceskosten als bedoeld in artikel 8:75 van de Algemene wet bestuursrecht.

De beslissing

Het gerechtshof verklaart het beroep ongegrond.

Aldus vastgesteld op 19 november 2001 door mr. J. Huiskes, lid van voormelde kamer, in tegenwoordigheid van mevr. mr. M. Hiemstra als griffier en op die dag in het openbaar uitgesproken.

Aangetekend in afschrift aan partijen

verzonden op: 21 november 2001