Feedback

Zoekresultaat - inzien document

ECLI:NL:GHAMS:2019:3053

Instantie
Gerechtshof Amsterdam
Datum uitspraak
05-08-2019
Datum publicatie
22-08-2019
Zaaknummer
23-004209-17
Rechtsgebieden
Strafrecht
Bijzondere kenmerken
Hoger beroep
Inhoudsindicatie

Aanhouding i.v.m. intrekken onderzoekswensen.

Vindplaatsen
Rechtspraak.nl
Verrijkte uitspraak

Uitspraak

Proces-verbaal van de in het openbaar gehouden terechtzitting van de meervoudige strafkamer van dit gerechtshof op 5 augustus 2019.

Tegenwoordig zijn:

mr. F.M.D. Aardema, voorzitter,

mr. A.P.M. van Rijn en mr. M. Jurgens, leden,

S. den Hartog, griffier.

Het openbaar ministerie wordt vertegenwoordigd door mr. M.D.J. Teengs Gerritsen, advocaat-generaal.

De voorzitter doet de zaak tegen de hierna te noemen verdachte uitroepen.

De verdachte, gedagvaard als:

[verdachte],

geboren te 0000 (Land onbekend) op [geboortedag] 1983,

adres: [adres]

is niet ter terechtzitting verschenen.

De raadsvrouw van de verdachte, mr. T. Urbanus, advocaat te Amsterdam, is evenmin verschenen.

De voorzitter merkt op dat de onderhavige zaak niet gevoegd, maar wel gelijktijdig, met de zaak van [medeverdachte] met parketnummer 23-004204-17, wordt behandeld.

Het hof heeft op 1 augustus 2019 een brief van de raadsvrouw ontvangen, waarin het verzoek tot het horen van de getuigen, zoals geformuleerd in de appelschriftuur, niet wordt gehandhaafd.

De voorzitter deelt vervolgens als beslissing van het hof mede dat het onderzoek wordt geschorst voor onbepaalde tijd, met bevel tot oproeping van de verdachte en diens raadsvrouw tegen de dag en het tijdstip van de nader te bepalen terechtzitting.

Voor die zitting dienen tevens te worden opgeroepen de tolk en dient een kennisgeving te worden verzonden naar de benadeelde partij.

Waarvan is opgemaakt dit proces-verbaal, dat door de voorzitter en de griffier is vastgesteld en – de griffier daartoe buiten staat zijnde – alleen door de voorzitter ondertekend.

Noot 1: De zaak dient voor de volgende, inhoudelijke zitting gelijktijdig, maar niet gevoegd, te worden behandeld met de zaak van de verdachte [medeverdachte] met parketnummer 23-004204-17.

Noot 2: Voor de behandeling van onderhavige zaak op de volgende zitting (gelijktijdig met die van de verdachte [medeverdachte]) dienen in totaal 70 minuten te worden gereserveerd.