Feedback

Gevonden zoektermen

Zoekresultaat - inzien document

ECLI:NL:GHAMS:2011:BX7930

Instantie
Gerechtshof Amsterdam
Datum uitspraak
29-11-2011
Datum publicatie
20-09-2012
Zaaknummer
200.054.783-01
Rechtsgebieden
Civiel recht
Bijzondere kenmerken
Hoger beroep
Inhoudsindicatie

Werkgever heeft bij memorie van antwoord naast de stukken uit de eerste aanleg ook stukken overgelegd die verband houden met de ontbindingsprocedure tussen partijen. Werkneemster krijgt in de onderhavige procedure nog de gelegenheid op de inhoud van die stukken te reageren.

Vindplaatsen
Rechtspraak.nl
Verrijkte uitspraak

Uitspraak

GERECHTSHOF TE AMSTERDAM

EERSTE MEERVOUDIGE BURGERLIJKE KAMER

ARREST

in de zaak van:

[APPELLANTE],

wonend te [woonplaats],

APPELLANTE,

advocaat: mr. G.M. van der Lee te Amsterdam,

t e g e n

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

PROJECTWISE B.V., h.o.d.n. Hotelsource,

gevestigd te Breda,

GEÏNTIMEERDE,

advocaat: mr. J.A.J. Hooymayers te Breda.

De partijen worden hierna [appellante] en Hotelsource genoemd.

1. Het geding in hoger beroep

Bij dagvaarding van 18 december 2009, hersteld bij exploot van 13 januari 2010, is [appellante] in hoger beroep gekomen van het vonnis van de rechtbank Amsterdam, sector kanton, locatie Amsterdam (verder: de kantonrechter) van 21 september 2009, in deze zaak onder kenmerk CV 08-23725 gewezen tussen [appellante] als eiseres en Hotelsource als gedaagde.

[appellante] heeft bij memorie twee grieven geformuleerd, producties in het geding gebracht en bewijs aangeboden, met conclusie dat het hof bij arrest, voor zover mogelijk uitvoerbaar bij voorraad, het vonnis waarvan beroep zal vernietigen en, opnieuw recht doende, de vorderingen van [appellante] alsnog geheel zal toewijzen, met dien verstande dat zij arbeidsongeschikt is sedert 15 december 2008, met veroordeling van Hotelsource in de kosten van beide instanties.

Hotelsource heeft bij memorie geantwoord, producties in het geding gebracht en bewijs aangeboden, met conclu¬sie dat het hof het vonnis waarvan beroep zal bekrachtigen, met veroordeling van [appellante] in de kosten van het hoger beroep.

Ten slotte is arrest gevraagd op de stukken van beide instanties.

2. Beoordeling

2.1 Het hof constateert dat Hotelsource bij memorie van antwoord naast de stukken uit de eerste aanleg (productie 1) ook stukken heeft overgelegd die verband houden met de ontbindingsprocedure tussen partijen (producties 2 en 3). Het hof stelt tevens vast dat [appellante] in het kader van de onderhavige procedure niet op de inhoud van de stukken uit de ontbindingsprocedure heeft kunnen reageren en zal [appellante] in staat stellen dit alsnog bij akte te doen.

2.2 Het hof houdt iedere verdere beslissing aan.

3. Beslissing

Het hof:

verwijst de zaak naar de rol van 27 december 2011 teneinde [appellante] in staat te stellen bij akte te reageren op de inhoud van de onder 2.1 bedoelde stukken uit de ontbindingsprocedure;

houdt iedere verdere beslissing aan.

Dit arrest is gewezen door mrs. D.J. van der Kwaak, C. Uriot en A.M. Hol en op 29 november 2011 in het openbaar uitgesproken door de rolraadsheer.