Feedback

Zoekresultaat - inzien document

ECLI:NL:CRVB:2009:BH4687

Instantie
Centrale Raad van Beroep
Datum uitspraak
21-01-2009
Datum publicatie
10-03-2009
Zaaknummer
07-5727 WVG
Rechtsgebieden
Bestuursrecht
Socialezekerheidsrecht
Bijzondere kenmerken
Hoger beroep
Inhoudsindicatie

Proces-verbaal van de mondelinge uitspraak. College is alsnog tegemoetgekomen aan bezwaar van betrokkene. Geen procesbelang meer. Hoger beroep niet-ontvankelijk.

Vindplaatsen
Rechtspraak.nl
Verrijkte uitspraak

Uitspraak

07/5727 WVG

Centrale Raad van Beroep

Meervoudige kamer

Proces-verbaal van de mondelinge uitspraak

op het hoger beroep van

[Appellante], wonende te [woonplaats], (hierna: appellante)

tegen de uitspraak van de rechtbank Maastricht van 31 augustus 2007, 06/2070

in het geding tussen

appellante

en

het College van burgemeester en wethouders van de gemeente Heerlen (hierna: College)

Appellante is - met schriftelijke kennisgeving - niet ter zitting verschenen. Het College heeft zich laten vertegenwoordigen door W.G. Savelbergh, werkzaam bij de gemeente Heerlen.

In het beroepschrift en ter zitting in eerste aanleg is aangegeven dat dit geding ziet op een elektrisch vervoermiddel. In lijn hiermee wordt in het hoger beroepschrift benadrukt dat appellante als vervoersvoorziening om een elektrisch aangedreven vervoermiddel heeft verzocht, terwijl het College zich heeft gefocust op een scootmobiel.

Namens appellante is bij faxbericht van 19 januari 2009 mededeling gedaan van nieuwe ontwikkelingen. Aan appellante is overeenkomstig haar verzoek een elektrische rolstoel toegekend, die inmiddels is afgeleverd. Namens het College is ter zitting bevestigd dat aan appellante - onder meer - een elektrische rolstoel is verstrekt. De Raad heeft het onderzoek gesloten en vervolgens de navolgende uitspraak gedaan. Het hoger beroep van appellante wordt niet-ontvankelijk verklaard. Daartoe is overwogen dat uit het verhandelde ter zitting en de gedingstukken genoegzaam blijkt dat aan appellante datgene is verstrekt wat zij met het hoger beroep wenste te bewerkstelligen. Nu niet is gebleken van enig ander belang, is het procesbelang aan het hoger beroep komen te ontvallen.

Deze uitspraak is gedaan door M.I. ’t Hooft als voorzitter en R.M. van Male en G.M.T. Berkel-Kikkert als leden. Griffier was J. Waasdorp.

(get.) M.I. ’t Hooft.

(get.) J. Waasdorp.

OA